|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:03 19. Jul 2011 |
|
|
Zejtra tedy od 18.00 na vyšehrade v te vasi hospudce.
Já tam budu .. přijde i derken .. asi i GeForce tak se muzete přidat kdo chce dál.
EDIT: Tak nakonec od 17.00
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:47 20. Jul 2011 |
|
|
Já nakonec nedorazím
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:09 20. Jul 2011 |
|
|
Styďte se ! Nedorazit na sraz, když prší 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:13 20. Jul 2011 |
|
|
Jak to vypadá na tom Vyšehradě v metru? Prý je to tam nějaké zatopené, či co.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:28 20. Jul 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Jak to vypadá na tom Vyšehradě v metru? Prý je to tam nějaké zatopené, či co. Těžko říci, my tam byli v pět a pohoda .. nahoře těm třem nechtěli nalejt tak jsme se museli přesunout někam down pod vyšehrad, takže já pak jel dom tramvají od nábřeží.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:55 20. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:59 20. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?  Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:03 20. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: kucik wrote: A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?  Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...  Co povídáš, derken a darkvision jedou na letní  a chodej i na pražšký  skillmastři  EDIT: No ja myslel ze prazaci nejsou takovy baby, aby se báli jít někam v desti. 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
jogobelo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:58 24. Jul 2011 |
|
|
Pražáci jsou hrzný baby...nejdeu ven když není 24 lehce pd mrakem:D a tuhle středu něc bude před srazem v divčině 
_________________ Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:37 24. Jul 2011 |
|
|
Nevim nevim, ale spíš ne... musim škudlit peašule abych měl na sraz.. když se mi do rukou dostane nějaký fajný obnos tak dorazim.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
jogobelo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:54 24. Jul 2011 |
|
|
chapu, taky bych potřebovala nějakou kačku navíc
_________________ Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:44 24. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Rejty wrote: kucik wrote: A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?  Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...  Páč v Praze je blaze
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:44 24. Jul 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Rejty wrote: kucik wrote: A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?  Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...  Páč v Praze je blaze Nemohu než souhlasit:)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:47 24. Jul 2011 |
|
|
Srábotky... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:10 01. Aug 2011 |
|
|
Jak jste na tom ve středu po srazu s chutí na pivo?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|