Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:21 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 85 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: flame
PostPosted: 16:23 27. Jul 2011 
Mistr
 Profile

Derken psal: Sakra Sorrowe, ty musíš mít fantazii Takže setkání 3x.. to jo, to mi ještě sedí, to beru. Teď k těm ostatním věcem..
- máš na 10. levelu GS? Nemáš, je od 11 a pochybuju, že si byl čerstvě 11. Nicméně jsi přežil -> Co ti na tom vadí?
- k setkání číslo 2... Chytli jsme tě s Legewiel na zlobrech. Pustili jsme tě... Nenapadlo tě nic lepšího než na epiky co tě právě pustili zaútočit znova hozením WoF. Podcenil si Legewiel a chytla tě znova. NECHAL jsem tě žít, protože jsem tě prostě nechtěl zabít. -> Zdá se ti to taky jako kurvení hry? Ty vlastně chceš umírat ne? To tě na tý hře baví nejvíc ne?
- setkání číslo 3... V prahvozdu řežeme medvědy a přiběhneš ty s Agnomordinem ( nebo jak, nepamatuju si to jméno přesně) Rozeběhneme se na vás.. Ty se u přechodu do další lokace otáčíš a házíš dispell. V tom samém kole k tobě dobíhá Nhil, která běžela vedle mě a dvěma kritiky se sneaky v hodnotě přibližně 200 dohromady tě posílá do kytek. Troufám si říct, že si umřel tím, že ses prostě zastavil na to castění. Ještě mi hra ani nespadla a tys už byl mrtev. A to že ten sekanec trvá přibližně tak 6 sekund.
Tak uber prosím své fantazie, mysli si o mě co chceš, názor člověka co na foru do všech jen reje mi je absolutně putna. Je mi neskutečně líto, že nemám uložené logy, abych mohl dokládat platnou verzi těch zažitků s tebou.

Hehe, teď jsi pobavil zase ty mě...
3x stejným způsobem v krátké době a to v okolí Ivory, jestli neumíš počítat, tak si pořiď vedle pc počítadlo.
Jak jsem psal, mě nevadí když je někdo charakterově oproti mé postavě ale když je to pořád stejný, tak už je to opravdu trapný a klepu si na čelo.
Možná kdybych se po logu vždycky přihlásil k tvému ukojení hned na začátku hry, tak budeme spokojený oba :wink:
Opravdu nevím jestli tvá hra někoho baví, když někoho sejmeš z invisu nebo když je zabrán do souboje s něčím jiným a pak nejsi schopný vypotit ani trochu srozumitelné RP ale asi ano a dle DM které tě tak rádo pozoruje se na tebe asi stojí fronty :shock:

S tím dispelem v prahvozdu to bylo jindy a hra mi padla ještě před sesláním kouzla.Na tak malém lvl opravdu nechodím páchat harakiri do hvozdu.

Jinak, s mojí ,fantazií, jsem spokojen a nemusím tu sepisovat tuny textu co a jak, já u toho byl jako ty a nemusím si tu dělat alibi pro ostaní :D
Už se těším na sraz.Tam bude lepší si o tom promluvit z očí do očí než tu plkat.

Post subject: Re: flame
PostPosted: 16:31 27. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Tak to rád poprosím Rejtyho nebo Kucika, aby se koukli do statistik na koflikty Alyffyn Zau'ndar vs. Khurr Kherrak (to jméno si oprav, nevim zda je správně). Myslím, že zrovna zabítím PCím sem tam někde ukládá ne? Pokud se ukáže, že jsem tě tolikrát zabil, tak mi syp na hlavu popela kolik chceš, ale já si toho nejsem vědom.

Edit: Na srazu si to klidně povědět můžem, ale ostatně zůstává otázkou, proč jsi to neřešil již na srazu v Plzni.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

PostPosted: 16:38 27. Jul 2011 
Mistr
 Profile

Na srazu v Plzni?Vždyť jsem s tou postavou hrál spíš až po srazu a nevěděl jsem že budu potkávat takového borce :roll:

PostPosted: 16:42 27. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

A to jsem tě jako zabíjel někdy v Lednu nebo co? Tos jí zakládal?

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

PostPosted: 17:52 27. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Sore vem sebou nějakou instantní zelenou srandu to se bude líp povídat :mrgreen:

PostPosted: 11:03 25. Nov 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jdu nekřit tento krásnej Topic:

Shrnu svůj zážitek z hraní NT, aneb důvod proč tady hodně dlouho nebudu a počkám až to OPRAVDU zprovozníte.

PODTEMNO:
A) Nedá se nikde spát.
B) Buglé frakce uvnitř zazemního města
C) Z města se dá dojít na 3 místa:
1) Kanály s krysami a slizem - sliz postavu na prvnímním lelvu zabíjí automaticky a je imunní na +0 zbraně. Vzhledem k ILR náročnosti +1 zbraně tipuji dungeon který si projdu nejdříve za rok.
2) Podzemní divočina - po projití prázdných podzemních divočin 1-4 dojdete do divočiny 5 kde čekají popínavé výhonky s paralázou a AB 13, čili smrt pro všechny kdo nemají imku na paralýzu. A tu nemá ani bronzový duergar.
3) Hned za branou Stirga s AB 21...
D) Nefungují subrasy Illithid a bronzový duergar (jediné dvě které jsem chtěl hrát)
E) Putování dlouhými lokacemi ve kterých vůbec nic není?
F) Putování které bohužel nejde provádět klikáním myší?
G) Za startovní peníze nejde pořídit vůbec nic, s čím by se dalo jakkoliv rozumně začít. Na ST si alespoň koupil nějakou střední zbroj, k tomu štít a bacátko a vrhl se na jezevce či skřety. Tady si koupí taktak bacátko a nezbyde mu už na nic jiného.
H) Loot? Kde je loot? Prošel jsem X lokací kolem města i pod městem a zatím jsem nenašel jedinou bedýnku/pytlíček/truhličku s penízkou. Základní lektvar co léčí minimum HP stojí 20gp za kus. :wall:
I) ILR-WTF? Abych mohl docílit s bojovníkem alespoň AC 20 (tedy aby mě potvora s AB NULA hitovala jen dvackou - mimojiné taková potvora v podtemnu ani není), potřebuji těžkou zbroj a pavézu +0, zjišťuji že si na ni šáhnu až ve chvíli, kdy budu s postavou na reálném levlu kolem 10. Tedy až když mám na účtu částku 225.000 XP. Na staré Thalii jsem byl s 225.000 XP po epiku na 21.levlu s +5 výbavou.
Děkuji pěkně... právě jsem se snažil vypočítat kdy mi NT dovolí obléct +2 výbavu se kterou bych se bez obav již mohl vypravit na výpravu za bránu města a hrdinně se postavit základní potvoře co tam na mě čeká a alespoň na 50% ji porazit. Vyšlo mi že když budu hrát každý den 8 hodin denně a časovkovat, tak po zhruba 6 měsících bych to mohl prubnout.
J) Podpora RP - díky za absolutní podporu RP, neboť creepit se v podtemnu nedá.

Bye za pár týdnů, to nakouknu jestli jste zprovoznili alespoň něco základního s čím by se dalo pracovat, takhle je to svět se kterým jste si akorát ukousli ohromný kus ostudy. Ano, vidím ohromný kus práce se kterým jste se prali. Ale nějak nevidím ten výsledek který by se po tak dlouhé době měl dostavit. Jen dlouhou spoustu chyb. Neodvažuji se hodnotit jak na tom je povrch (byť jsem tam díky špatně nastavené frakci Ilithida nakoukl), ale v podtemnu se nedá dělat vůbec nic než sedět na zadku s únavou 100% a časovkovat s buglou řečí kde ani podtemňák nerozumí druhému podtemňákovi.

PostPosted: 11:09 25. Nov 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Bahnak wrote:
...

A co chceš slyšet? Omluvu? Nebo spoustu dalších lidí, jak si stěžuje?

Bez veřejného testu, který teď probíhá, by se na většinu chyb vůbec nepřišlo a nebo přišlo, ale velmi pomalu. Takhle je nám jasné, kde jsou problémy a postupně se opravují.

Nevím, co si slibuješ od podobných výsměchů, ale pravděpodobně je to forma vyřizování účtů z minula. Přijde mi to malinko ubohé.

PostPosted: 11:10 25. Nov 2013 
DM Thalie
 ICQ  Profile

Co je nepochopitelného na tom, že je to betaverze a je nutné hlásit chyby... Na tom mi nepříjde vůbec nic ostudného...

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA

PostPosted: 11:15 25. Nov 2013 
Ďábel
 ICQ  Profile

Bahňáku, však se to vše ladí... běží to asi třetí den...

PostPosted: 11:18 25. Nov 2013 
Ďábel
 Profile

Nekrouši :D

Na povrchu to z mýho pohledu vypadá dobře, chodí se do dungů, loot taky něco je. V tuhle chvíli vidím (za sebe) na NT dva hlavní problémy:

- Padavej server. Když spadne co chvilku server, nebo to člověka kickne, případně padá klient, tak si nedokážu představit nějakou náročnější akci. Takhle jednoho uhlodá cokoli.

- Blbě dostupný až nedostupný mistři. Když je jeden na prvním levelu a na druhej se nedostane, protože k mistrovi prostě nedorazí (pokud nemá k ruce DM nebo není lítací pixina), tak se mu nebude moc chtít hrát.

Upřímně řečeno ta padavost mi dělá celkem starosti. Všechno ostatní vím, že se dá vyřešit, ale nestabilnost modulu může bejt způsobená třeba i obrovskejma lokacema s tunou placeablů, výkonnostně neodladěnym systémem.... Vidíte nějak, že by se to mohlo zlepšit?

PostPosted: 11:18 25. Nov 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jaké vyřizování účtů z minula? Že si stěžuji na chyby, kvůli kterým se na NT nedá dělat vůbec nic?
Omlouvám se, mohu sedět s únavou na zadku uprostřed města a hvězdičkovat emoty - těm jediným alespoň ostatní podtemňáci mohou systémově rozumět.
Veřejný test? Ten proběhl a NT se měla spustit ve chvíli kdy funguje alespoň něco.
Nedokážu pochopit proč se veřejně spustil modul ve kterém bugují úplně všechny systémy které jen existují.

Omluvu? Já nechci omluvu. Já chci svět ve kterém můžu dělat něco jiného než nacházet haldy chyb.

A že ti přijde můj výčet vašich chyb ubohý? No, s tím asi nic nenadělám, holt jsem se půl roku na něco těšil a nečekal jsem až takový paskvil.

PostPosted: 11:21 25. Nov 2013 
Mistr
 Profile

Shrnuti POVRCH

1) Krasne lokace
2) Furt je co objevovat
3) NPC na mlaceni dost
4) Plno moznosti, kde se da pekne erpit
5) Horsi je to s vydelavanim, ale kdyz se clovek snazi, tak to jde

Neprijde mi na tom nic ostudnyho a spanek vam resilo DM ne a to uz je tedka asi taky opravene :)

PostPosted: 11:29 25. Nov 2013 
DM Thalie
 Profile

Bahňáku ty jsi asi ještě moc startů světů nezažil. Každý z nich má své "dětské nemoci". Jinde je jich více, jinde je jich méně. Mně se líbí, že se postupně hledají chyby a (snad) opravují. Jediné výraznější výtky/obavy co bych měl, jsou podobné těm, které jmenoval Kokosák.

Za veřejný test počítáš to, že se uvolnilo pár lokací a v nich se testovala funkčnost povolání ? Tak v tom se asi neshodneme. Pro skutečný veřejný test, je potřeba spuštění celého modulu.

Jak tě tak ale čtu, tak si říkám, že podtemno mělo být asi raději ze začátku kompletně od modulu odstřihnuté, aby nedocházelo k takovým zklámáním (nemysli si, není to jediné místo kde se zatím ještě nedá hrát, třeba takový Kel je na to tom v podstatě stejně, možná ještě hůř).

PostPosted: 11:34 25. Nov 2013 
Urozený
 ICQ  Profile

Bahnak wrote:
Omluvu? Já nechci omluvu. Já chci svět ve kterém můžu dělat něco jiného než nacházet haldy chyb.

A že ti přijde můj výčet vašich chyb ubohý? No, s tím asi nic nenadělám, holt jsem se půl roku na něco těšil a nečekal jsem až takový paskvil.

Tak se vrať za další půlrok, až se to doladí, když s tím nechceš pomáhat - což je zcela v pořádku. Já se obvykle také neúčastním betaverzí her, protože se mi nechce testovat hru, za kterou jsem zaplatil - chci si ji užít zcela funkční. S NT je potřeba si uvědomit, že tým dělá ve svém volném čase - byl jsi součástí týmu, pokud se nepletu, měl bys to dobře vědět - a poskytuje nám ji zadarmo.

PostPosted: 11:34 25. Nov 2013 
Bůh
 Profile

Šak se psali, že lokace se budou přidávat postupně. To je případ i Kel a Hazru ;) a jeho dalších lokací.

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 85 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]