|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:21 27. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jo všimnul jsem si, zatím to mlátím za upravenýho trynda a je to větší řezník ne byl. Co se opičáka týče, s***ou mě, amíci si za něj hrajou už od včerejška.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:22 27. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Prasokralíku, mohl bys vyzvat na bitku dva hráče?  Potřebuju aby si jim dal strašnej kotel a oni se vrátili k NWN  Seženu ti jejich acc 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:23 27. Jul 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Jsem zas začal hrát v Americe... nějaké zkušenosti s "Nocturne"? Mě se ten champ dle popisu atd. líbí, ale zatím jsem neměl příležitost ho vidět v akci a jaksi ani bodíky, abych ho zakoupil  Nocturne je atk. spd machina s celkem užiteřným ultem, který tě dostane ke zraněnému champovi klidně přes celou mapu. Dále jeho fear je taky pěkná věc, stačí zůstat cca 2 vteřiny na dosah nepřítele a vyděsíš ho a následně většinou zlikviduješ, pomůže jen když uteče, CC to nepřeruší (víceméně podobné s ultem co má Morganka) A vykašli se na US a přijď za náma na north-easth EU
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Last edited by Prasokralik on 16:26 27. Jul 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:24 27. Jul 2011 |
|
|
Derken- wrote: Prasokralíku, mohl bys vyzvat na bitku dva hráče?  Potřebuju aby si jim dal strašnej kotel a oni se vrátili k NWN  Seženu ti jejich acc  No jestli myslíš Legewiel tak s ním hraju spíš v týmu než proti němu  A kdo je ten druhý?
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:34 27. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Nene, Legewiel ne  Seženu ti acc a pak ti je pošlu 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:09 27. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: Nalkanar wrote: Jsem zas začal hrát v Americe... nějaké zkušenosti s "Nocturne"? Mě se ten champ dle popisu atd. líbí, ale zatím jsem neměl příležitost ho vidět v akci a jaksi ani bodíky, abych ho zakoupil  Nocturne je atk. spd machina s celkem užiteřným ultem, který tě dostane ke zraněnému champovi klidně přes celou mapu. Dále jeho fear je taky pěkná věc, stačí zůstat cca 2 vteřiny na dosah nepřítele a vyděsíš ho a následně většinou zlikviduješ, pomůže jen když uteče, CC to nepřeruší (víceméně podobné s ultem co má Morganka) A vykašli se na US a přijď za náma na north-easth EU To zní jako správný champ do mé sbírky... a na Evropu dlabu... nechce se mi pro mé občasné hraní řešit nějaké přesuny účtů, nebo expení nového účtu atd. Jsou v Evropě pořád ještě limity v počtu lidí na serveru a fronty?
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:32 27. Jul 2011 |
|
|
Ne evropa už šlape jako hodinky. Žádné čekání, logneš, hraješ. A opičí král je pecka. Budu ho hrát už jen kvůli jeho emocím smíchu. Doslova význam zkratky ROFL (neplést s Rofem, opičák je hezký)
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 23:11 27. Jul 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: a na Evropu dlabu... nechce se mi pro mé občasné hraní řešit nějaké přesuny účtů, nebo expení nového účtu atd. Jsou v Evropě pořád ještě limity v počtu lidí na serveru a fronty?
Zaprvé nový účet nemusíš mít, stačí pak myslím do shopu a přesunout účet z US do evropy, není to nic zdlouhavého ani težkého. První přesun zdarma. A jak se to rozdělila Evropa v LoLku tak jsem teda ještě žádnou frontu nezažil (East). Ale já uvažuju přesun do West, jelikož v eastu sou jen samí lamy a leaveři 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:27 06. Aug 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 23:18 08. Aug 2011 |
|
|
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 02:04 17. Aug 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:10 21. Aug 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 18:47 31. Aug 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:44 01. Sep 2011 |
|
|
Tak konečně zprovoznili to přesouvání účtů. Kdyžtak jsem na westu tak si mě vyhoďte nebo přejděte taky 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:25 27. Sep 2011 |
|
|
|
|
Top |
|