|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:41 24. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:44 24. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
 spálit na popel takováhle svinstva  hlavně až Salles zjistí, kde je uložený A jinak dík za hru ...a chudinka Vločka no.. život je svině 
_________________ .
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:17 24. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
*koukne nad příspěvek a zavrtí hlavou* Inu.. díky Arii za akcičku (a drobné kapesné  ) 
_________________ .
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:20 24. Jul 2011 |
|
|
Velké obrovské díky MAYCE!  Byl to zážitek. A jsem moc potěšena i když zároveň příjemně zaskočena, originální a svědomitě odehrané. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:08 25. Jul 2011 |
|
|
Díkas všem co přišli na dražbu a na soutěž o nejlepšího vypraveče. Zase to byla velice dobrá účast a sranda 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:39 25. Jul 2011 |
|
|
Tak díky za aukci a následnou vypravěčskou soutěž, hezká akce. Mno a velkej dík tomu, kdo opravil alchymii, aby při dispellu hra nepadala (nedobrovolně odzkoušeno mordenkainem, zdá se, že to vážně nepadá:).
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:04 25. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:41 29. Jul 2011 |
|
|
Diky Nathanielovi a Arii za vcerejsek:D ..Nathe tvoje buchticky byly vybornee.)))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:22 29. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
OneIceOne, není nutné dodávat proč, děkuju. Možná trochu předčasně, ale aspoň ti to přidá chuti do díla.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:12 01. Aug 2011 |
|
|
Děkuji za doprovod na výpravě pro pár nugetů titanu.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:18 01. Aug 2011 |
|
|
Uff to byla zabíračka  . Díkas Desmondovi a Dengrasovi a taky Oneiceone, za velmi náročné jednání na radnici. A pardon za ten menší zmatek, ony se tam dle mě motaly dvě podobné věci a mátly vás. Ale tak snad se to nějak vysvětlilo  (Popřípadě to rozepíšu na spolkovním foru)
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:07 01. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:04 02. Aug 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
DÍKY DM Lashkovi za můj první smysluplný Q na Thalii, bylo to super! Díky Geforcovi za jeho neutuchající studnici situačního humoru ( "To vy jste pastýřem tohoto stáda?"). A díky Asimarům za ultrarychly spawn, bez kterého by ten Q vubec nevzniknul. 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:05 03. Aug 2011 |
|
|
Ikstremist wrote: DÍKY DM Lashkovi za můj první smysluplný Q na Thalii, bylo to super! Taky děkuju, byl to super Q... budu se těšit na další 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:32 03. Aug 2011 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Chtěl bych poděkovat všem jež mi zpříjemňují pobyt zde. Jmenovitě pak určitě Silenzio u hry s touto postavičkou se vždy hodně nasměju, stějně tak u hry s Ariou když se zrovna potkáme. Pak také nesmím zapomenout na Aliho a na Jarriho, se kterými zažívám mnohá dobrodružství(ať už končí jakkoli ponuře  ) a spoustu zábavy. Ale rozhodně díky i všem ostatním se kterými se nepotkávám tak často! 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|