|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Istvan
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 16:55 04. Feb 2008 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Theogile I, nezapomen, ze na velkou aspon 1 za 4hodiny in real... cast tady jde rychleji... 4hodiny jeden den ve hre... to ta postava bobkuje jak kralik, nez si Jiromir umyje poprve ruce.. uz to na nej jde znova... aby se dostal dal, musi obcas zahrat zacpu.
Mnoho reakci me zde pripada smesnych, a kdyz nekdo rekne neco co ma vahu tak ho poslete nekam... i prez absurdnost vasich argumetu. ...ano i ma reakce je smesna, to abych usetril praci mnohym z vas, kteri by jste me to radi napsali...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 16:57 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
human_wreck wrote: Buď mám štěstí na hráče, nebo vidím svět přes růžové brýle. Hlavně chci, abych se mohl ve hře s někým potkat. S člověkem, kterej chodí mastit zrůdy se aspoň potkám v hospodě, protože tam jde propít výdělek. Ovšem postava RP hráče třeba onemocní a pak jí 14 dní neuvidím ač je loglá, protože aktivně emotuje bolesti nahoře v pokoji.  Jo to je fakt dedukce za vsechny prachy. Zajimavy ze me se to stavalo spis naopak a vetsinu jsem videl jen kdyz prespritovavala od dungu k vetesnikovi a zpet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 17:00 04. Feb 2008 |
|
|
human_wreck wrote: jiromir wrote: nefunguje...atd Buď mám štěstí na hráče, nebo vidím svět přes růžové brýle. Hlavně chci, abych se mohl ve hře s někým potkat. S člověkem, kterej chodí mastit zrůdy se aspoň potkám v hospodě, protože tam jde propít výdělek. Ovšem postava RP hráče třeba onemocní a pak jí 14 dní neuvidím ač je loglá, protože aktivně emotuje bolesti nahoře v pokoji.  ROFL:))))))))))))))) Hele když tu čtu WB - mám takovej RP dotaz:)))))))))))))))))))))) Když vybírám včelí úly a jsem pokrytá kůrou, jakto, že mně ty malý svině můžou bodnout?:)))) To je potřeba předělat 
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 17:02 04. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Jo to je fakt dedukce za vsechny prachy. Zajimavy ze me se to stavalo spis naopak a vetsinu jsem videl jen kdyz prespritovavala od dungu k vetesnikovi a zpet. Díky toho si velice vážím. Nicméně tak, jako tak hodně lidí je z toho akorát zpruzenejch a to asi taky není úplně dobře.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 17:06 04. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Este bych se chtel zeptat kdo tu zlehcuje system? Nevsim sem si toho. Teda pokudu to nebyla moje prvni sprava, kde sem si chtel overit ze to funguje podle nastaveni systemu nebo ze tam mam chybu. Ano postezoval sem si ale tojeasit vsechno co muzu a prispusobim se.
Dale to ze mam vetsinu expu bojovejch je pravda a tak sem se ted zasek. Nevadi preziju to. Ale je podle me dost neslusny hned kazdyho odsuzovat za to ze ma vysoky level( coz je u me dusledek vydelku penez - lov) (a samozrejme sem rad ze tam ty exp sou protoze se tim vylepsuje postava(. A hned je to mlatic a powerplayer, jen proto ze netravi polovinu casu kecanim casto o nicem v hospode.
Ale hlavne byste nemeli vnucovat nekomu jinemu svuj styl hry (na to ma pravo jen team - je to jejich servr)
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 17:16 04. Feb 2008 |
|
|
nemuzu si pomoct a nenapsat ...nekteri tady odsudzujete "hunteni" nebo to ze postava vice casu stravi bojem ... zamyslete se, nemuze to byt soucast jejich RP ??? treba takovy ten ork ktereho cely zivot je jen boj ma stat ve meste a kecat s lidma kdyz ani poradne neumi mluvit a lidi nema rad? nebo nejaky samotar? co ten? ma kaslat na svou povahu nekomunikativniho samotare a jit na trh a klabosit tam s babkou o nejnovejsich drbech, misto aby se sam zdokonalil v boji a treba si sel za svym RP-cilem,priklad, nejlepsiho vraha v okoli?
samozrejme nezastavam lidi co jen behaj z dungu do dungu a slovo pronesou jen paradoxne pri spanku .... ale hajim lidi co proste hrajou svy RP primo v boji,mnohdy lepsi jak takovy co "jen stoji a tlachaji" .....
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Last edited by Marvin on 17:35 04. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 17:21 04. Feb 2008 |
|
|
ten prispevek je smerovan ciste k rozhovoru o lidech co radsi bojuji nez kecaji ve meste .... nevyjadruji se k xp,tahle nova odhlasovana uprava systemu xp se mi zda feer s tim pomerem 2:1 by to mnelo jit vazne hrat bez problemu ..i kdyz sem jeste dnes ve hre nebyl ale podle prepoctu se mi to zamlouva 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 18:50 04. Feb 2008 |
|
|
Fuu 5 strankovy topic o xp? Kto to ma stale dokola cist lidi? A stale riesite stale to iste. Sysem je nastaveny tak, ze kto hra normalne ho ani nepociti. Prezrel som v hre 80% postav a ich pomer xp. U vacsiny je to v rozmedzi 90-100%xp z prisery, takze to ani nepocituje. Ak sa najde niekto kto to ma opacne, tak holt zabija naozaj prilis. Ked sa skusite spomalit medzi behom z jedneho dungu do druheho, pozriete sa okolo seba, tak vam aj nake xp za ten cas nabehnu. Ono zaujimal by ma nazor postavy co ma najvyssi lvl na Thalii momentalne ako ona pocituje xp za prisery??? Lidi, nereste proste blbosti a podte si radsi hrat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:07 04. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Lidi, nereste proste blbosti a podte si radsi hrat.  Zrovna je restart, tak zase můžem něco napsat. Nemohly by se ty procenta někde zobrazovat? Třeba u výpisu tý duše spolu s jidlem atd. My exphunteři bychom rádi věděli, jak na tom jsme 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:08 04. Feb 2008 |
|
|
A ted uz vazne, tohle neni uz ani vtipny 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:10 04. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: A ted uz vazne, tohle neni uz ani vtipny  Imho to dneška ještě jde, ale zítra, pozítří už asi ano. 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:14 04. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Smrt a ztrata xp:
Pro upresneni. Smrti prijdes o xp at uz jsi je ziskal jakkoliv. Smrt se ale zohlednuje na bojovych xp tak, ze onen proklinany pomer posune smerem k tem casovym xp.
Pokud jsi nekde zurive mlatil, pak umrel a dostavas za potvory min, tak. 1. Bud jsi i pres smrt ve vyraznem zisku. 2. Nebo mlatis porad ty same potvory a min za ne mas proste proto, ze mlacenim toho sameho dokola se ziskavas zkusenosti pomaleji.
Theogil: A kdo tu pouziva pojem HCRP? Promin ale RP, Role Play, neboli hrani role, pro me znamena, ze hrajes postavu stale. Ne jen kdyz se zrovna zastavis ve sprintu mezi dungama. Evidentne to vnimame proste kazdej uplne jinak, ale asi je pravda, ze vynucovat to proste nejde. Kdo nechce hrat, stejne nebude. Navic ted, kdyz se na ty sprinty na povrchu nemusim koukat, tak uz me to tolik netizi. Jsem holt sobec. Jde o to že mám taky moc rád příběhy, život a RP, ale to vše v podobě jakou nás tu jiromír bombarduje vyžaduje čas a ten já nemám, proto přece nejsem horší než ostatní. Nepřijde mi, že hraju zle, že někomu kazím zábavu ... já prostě nevím jak jinak to mám říct.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:17 04. Feb 2008 |
|
|
Istvan wrote: Theogile I, nezapomen, ze na velkou aspon 1 za 4hodiny in real... cast tady jde rychleji... 4hodiny jeden den ve hre... to ta postava bobkuje jak kralik, nez si Jiromir umyje poprve ruce.. uz to na nej jde znova... aby se dostal dal, musi obcas zahrat zacpu.
Mnoho reakci me zde pripada smesnych, a kdyz nekdo rekne neco co ma vahu tak ho poslete nekam... i prez absurdnost vasich argumetu. ...ano i ma reakce je smesna, to abych usetril praci mnohym z vas, kteri by jste me to radi napsali... Den je den a noc je noc ... přepočet na real time není RP. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:24 04. Feb 2008 |
|
|
Končím s brečením na fóru a jdu si hrát, zítra sem si na vás hořínkové vzal dovolenou tak se těšte.  A jestli doma zůstane i brácha tak to bude maso.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:49 04. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Končím s brečením na fóru a jdu si hrát, zítra sem si na vás hořínkové vzal dovolenou tak se těšte.  A jestli doma zůstane i brácha tak to bude maso. Takhle to začíná ... pak přijde výpověď ... a skončíš po mostem 
|
|
Top |
|