|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 22:24 02. Aug 2011 |
|
|
Co blázníte? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 22:31 02. Aug 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Sorrow wrote: Co blázníte?  Taky nad tim valim oči..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 23:07 02. Aug 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
je to směšný..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 23:09 02. Aug 2011 |
|
|
Enceladus wrote: A ještě něco, až zahodíš předsudky a podíváš se do pořádně udělaného světa NWN2 rozhodně ti 1 přijdou jak když vyměníš normální černobílou televizi za barevnou. Babičce se taky zdála Manuela jako nejlepší seriál na světě  a do dneška si to vymluvit nenechala...  Být tebou přestal bych zde psát příspěvky takovým tónem. Názor většíny komunity nwn1 je že nwn2 stojí za houby - je to vidět na velikosti komunit kolem obou her. Proto se laskavě přestan navážet do naší hry.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 23:35 02. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Docela se těším až na tu vaši barevnou telku přijde koukat aspoň polovina babiček co kouká na naši starou dobrou spolehlivou černobílou. A budete prstíčkem hrabat a rádi za takové číslo 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 01:10 03. Aug 2011 |
|
|
Jste jak děcka. Někomu se líbí NWN1 někomu NWN2 a světe div se, někomu se líbí oba díly (nebo třeba ani jeden). Jestli si kvůli tomu chcete nadávat, navážet se do sebe, nebo se třeba porvat, tak se do toho klidně pusťte, ale zajímalo by mě, čeho tím docílíte?
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 07:29 03. Aug 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Enceladus wrote: A ještě něco, až zahodíš předsudky a podíváš se do pořádně udělaného světa NWN2 rozhodně ti 1 přijdou jak když vyměníš normální černobílou televizi za barevnou. Babičce se taky zdála Manuela jako nejlepší seriál na světě  a do dneška si to vymluvit nenechala...  Být tebou přestal bych zde psát příspěvky takovým tónem. Názor většíny komunity nwn1 je že nwn2 stojí za houby - je to vidět na velikosti komunit kolem obou her. Proto se laskavě přestan navážet do naší hry. hehe..jakym tonem? ..me tenhle ton prisel vcelku prijatelny:)..co je spatneho na prirovnani cernobile a barevne televize? nadava tu sproste nebo pouziva vulgarni nazvy? ..vzdyt te nikdo nenuti,aby jsi se dival  ..navic..tezko mohla vzniknout nejaka komunita hracu kolem nwn 2,kdyz zadny poradny svet tu jeste nebyl.... 
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 07:39 03. Aug 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
NWN2 stoji za houby, jak systemem hrani, tak vzhledem.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 07:54 03. Aug 2011 |
|
|
marii wrote: Shaman88 wrote: Enceladus wrote: A ještě něco, až zahodíš předsudky a podíváš se do pořádně udělaného světa NWN2 rozhodně ti 1 přijdou jak když vyměníš normální černobílou televizi za barevnou. Babičce se taky zdála Manuela jako nejlepší seriál na světě  a do dneška si to vymluvit nenechala...  Být tebou přestal bych zde psát příspěvky takovým tónem. Názor většíny komunity nwn1 je že nwn2 stojí za houby - je to vidět na velikosti komunit kolem obou her. Proto se laskavě přestan navážet do naší hry. hehe..jakym tonem? ..me tenhle ton prisel vcelku prijatelny:)..co je spatneho na prirovnani cernobile a barevne televize? nadava tu sproste nebo pouziva vulgarni nazvy? ..vzdyt te nikdo nenuti,aby jsi se dival  ..navic..tezko mohla vzniknout nejaka komunita hracu kolem nwn 2,kdyz zadny poradny svet tu jeste nebyl....  marii: Hlavne tezko mohla vzniknout nejaka komunita kdyz vic jak 80% hracu pirati  Jeste k bahnakovi - trochu jsem pogooglil a uznavam, ze Fantasy je spisovne a v mnohem vetsi mire pouzivane, takze to zmenime. Kdokoliv jiny bude mit konstruktivni pripominky tak necht se ozve - ale prosim o trosku lepsi formu vyjadreni. @Shaman88, Prasokrali, atd: je videt, ze se mnozi lide kolem Thalie vubec nezmenili. Cekal jsem, ze alespon trosku vyspeji, ale spletl jsem se. Cizi - na Thalii nestandardni - nazor ci vkus je automaticky zavrhovan a dotycny zesmesnovan. Jen tak dal...  EDIT: Dalsi diskusi uz zde nevedu, pokud me chcete kontaktovat - viz nase forum.
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 08:14 03. Aug 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
NWN2 mě vůbec nechytla a to mám origoš hru.Kamery naprd,postavy vypadaj jak hrbáči při chůzi či běhu...prostě NWN1 u mě na plné čáře vede.Navíc po takové smysluplné diskuzi se na NWN2 ani nepodívám *zahrabe obal na dno krabice*
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 09:42 03. Aug 2011 |
|
|
Jediný co je na NWN2 fajn je novější verze D&D, jinak je engine těžkopádnej a je vidět práce obsidianu. Příběh celkem ušel, ale byl velice jednosměrný pevně linkovaný a v některých detailech co se týče společníků nedodělaný. Datadisky mají dobré nápady, třeba u Zehiru se mi líbila mapa, ale nevim jestli by to bylo ono na vytváření persistentního světa. Lepší vzít rychlý stabilní engine původního odladěného nwn, protože to rozjede většina hráčů.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 09:51 03. Aug 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No hurá, konečně zábavné počteníčko ke snídani 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 11:31 03. Aug 2011 |
|
|
No, já si na českém NWN2 serveru s chutí zahraju.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 11:45 03. Aug 2011 |
|
|
Já taky. jinak za sebe musím říc, že dobrý svět nedělá ani engine ani grafika atd. Dělají ho zejména lidé, kteří se na něm podílí. Raději budu hrát v mnohem horším engine s dobrými lidmi než naopak.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Persistentní světy NWN2 Posted: 11:49 03. Aug 2011 |
|
|
Nemam rada lidi,kteri odsuzuji ostatni,aniz je sami poznaji..to se tyka i vseho kolem..navic singl je singl,me osobne singl nwn1 vubec nebavi..ale online svety je o necem jinem.. Nebudu tu verejne odsuzovat neco...co jsem nepoznala... Svuj nazor mohu rict az pote,co se s necim OSOBNE seznamim a vyzkousim.Kdyz neco OSOBNE neznam nebo nepoznam..muzu tak maximalne mlcet...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|