Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:52 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Persistentní světy NWN2
PostPosted: 11:50 03. Aug 2011 
Mistr
 Profile

No moje poznatky s NWN2 jsou takové:Hru mám v originále(kupovanou v Anglii jako pack s NWN1)
Dvojka nešla nainstalovat celá a to co se uložilo, teď ani nemohu smazat, tak nevím jestli to nebyl nějaký joke
od kupce :mrgreen:
Jinak několik screenu jsem viděl, prostředí a atmosféra jde udělat parádní, to uznávám.

Reply with quote  

PostPosted: 13:00 03. Aug 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

akin wrote:
@Shaman88, Prasokrali, atd: je videt, ze se mnozi lide kolem Thalie vubec nezmenili. Cekal jsem, ze alespon trosku vyspeji, ale spletl jsem se. Cizi - na Thalii nestandardni - nazor ci vkus je automaticky zavrhovan a dotycny zesmesnovan. Jen tak dal... :wall:

EDIT: Dalsi diskusi uz zde nevedu, pokud me chcete kontaktovat - viz nase forum.

Me se to nelíbí hlavně z toho důvodu že je to reklama na cizí svět.
Nikde jsem tě nezesměšnoval, jen jsem poukazoval na to jaké jsou komunity kolem obou her, přiznej si že nwn2 už je taky na scéně pár let....
Právě se mi nelíbí tvůj nynější názor že podle pár lidí soudíš celou thalii, trošku si protiřečíš

Last edited by Shaman88 on 13:32 03. Aug 2011, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 13:29 03. Aug 2011 
Šlechtic
 Profile

Shaman88 wrote:
akin wrote:
marii wrote:
@Shaman88, Prasokrali, atd: je videt, ze se mnozi lide kolem Thalie vubec nezmenili. Cekal jsem, ze alespon trosku vyspeji, ale spletl jsem se. Cizi - na Thalii nestandardni - nazor ci vkus je automaticky zavrhovan a dotycny zesmesnovan. Jen tak dal... :wall:

EDIT: Dalsi diskusi uz zde nevedu, pokud me chcete kontaktovat - viz nase forum.

Me se to nelíbí hlavně z toho důvodu že je to reklama na cizí svět.
Nikde jsem tě nezesměšnoval, jen jsem poukazoval na to jaké jsou komunity kolem obou her, přiznej si že nwn2 už je taky na scéně pár let....
Právě se mi nelíbí tvůj nynější názor že podle pár lidí soudíš celou thalii, trošku si protiřečíš

A proc jsi tedy nenapsal uz drive? ..tento topic je uz zalozeny dost dlouho a to se o tomto svete jeste ani vubec nemluvilo,...navic zvesti o Mecovem pobrezi sem zatahl jeden z NASICH hracu..neniliz pravda? Akin ani Enceladus o nem psat nezacali.A k te tve casti o Akinove souzeni cele Thalie,pokud umim dobre cist..napsal ze MNOZI..ne ze VSICHNI... :D

PS trosku si uprav ten ramecek ,protoze ja jsem ta slova co jsou pod mym jmenem nerekla....

Reply with quote  

PostPosted: 13:33 03. Aug 2011 
Mistr
 Profile

Má tohle cenu Marii? :|

Reply with quote  

PostPosted: 14:30 03. Aug 2011 
Bůh
 Profile

Pokud vim tak Bahnak jen jednoduše poukázal na chybu, za což se potom i omluvil když to vyznělo zle.. ale útočnej ton od NWN2 zastánců nepřestal, Marii vůbec nechápu proč se jich zastáváš, už jen kvůli jejich arogatnímu přístupu a tonu příspěvků nemám vůbec chut se na jejich hru ani podivat..

ta reklama se mi taky nelíbí, když někdo bude chtít hrát NWN2 tak si to najde a hrát to bude, pokud vim tak tohle je forum Thalie, světa NWN1, nacpat sem odkaz na jinej svět skoro vyzní jako "podte hrát naši hru, ta je lepší"

Taky někdo nejde na EQ a nedá jim tam do diskuze odkaz na naši stránku..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 14:48 03. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

Taky někdo nejde na EQ a nedá jim tam do diskuze odkaz na naši stránku..[/quote]
ja byhc klidne sel :-D

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 03. Aug 2011 
Bůh
 Profile

akin wrote:
@Shaman88, Prasokralik, atd: je videt, ze se mnozi lide kolem Thalie vubec nezmenili. Cekal jsem, ze alespon trosku vyspeji, ale spletl jsem se. Cizi - na Thalii nestandardni - nazor ci vkus je automaticky zavrhovan a dotycny zesmesnovan. Jen tak dal... :wall:

Co to tady plácáš ty rádoby mecenáši? Přivalíš se sem s názorem "Vaše hra stojí za houby, pojďte hrát tu naši, protože je 1000x lepší" a pak máš ještě tu drzost brát si do huby hráče, kteří si spokojeně hrají tady a krafat o tom jak jsou nevyspělí? To ty se vnucuješ nám, nikoliv naopak, laskavě si to uvědom. Jdi se zahrabat do toho svýho superbarevnýho světa a vůbec si mě neber do huby ty troupe.

Zajímavé že kritizuješ chování, které sám předvádíš ty a ten druhý pošahanec co se sem přivalili jen proto, aby nám sdělili jak vlastně hrajeme špatnou hru a máme špatné a zastaralé názory. Příště si čum do huby, než něco vyplodíš.

Co se NWN2 týče, moc rád se podívám na demonu 2 až bude hotová. Na svět který tvoří pošahanci tvého typu fakt nejsem zvědavej. Maucta.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 03. Aug 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

To by stačilo, nebudu tu nadále tolerovat jakékoliv slovní napadání a je mi zcela jedno z jaké strany přijde.

Běžte raději na vzduch a prožeňte nějaké sukně či kraťasy ;).

Edit: kraťasi na kraťasy, vidíte jak to dopadá? :P

Reply with quote  

PostPosted: 15:36 03. Aug 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Kraťasy. Podle vzoru fantasy. :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 16:23 03. Aug 2011 
Měšťan
 Profile

S tou reklamou na cizi svet, nejsou nahodou na strankach Thalie odkazy na asi 7 jinych NwN svetu? :D

Reply with quote  

PostPosted: 16:24 03. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

Elverin wrote:
S tou reklamou na cizi svet, nejsou nahodou na strankach Thalie odkazy na asi 7 jinych NwN svetu? :D

Elv to rozsekla :-D

Reply with quote  

PostPosted: 16:51 03. Aug 2011 
Bůh
 Profile

na stránkách, nikdo je nikomu necpe do fora, at se Akin dohodne s Rejtym a třeba přidaj odkaz i na jejich svět

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 17:08 03. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

roztrhejte si občanky jestli nějaky mate a neřešte pi......

Reply with quote  

PostPosted: 14:03 04. Aug 2011 
Měšťan
 Profile

Myslim si ze toto je klasicky priklad proc NWN komunita stoji za to co stoji.
Je to neustale schazovani prace jeden druheho boj o nej svet a pretahovani hracu sem a tam se samejma intrikama za sobeckym honeni si vlasniho ega.
Nekdo asi nechape ze je tu moznost vyberu a kazdy ma svuj nazor a ma rad neco jineho a je skoda ze se konkurence snazi znicit jeden druheho pritom pri spolupraci muzou dosahnout neuveritelnych vysledku. :roll:
Taky se zapomina na to ze svet hlavne tvori hraci tim co ve svete delaji a jak pisi sve pribehy a ne jen system a kabatek do ktereho se vse navleka.
Nebot jsem jis dlouhe roky u zrodu neuprosneho boje par ryvalu co si vzdy udelaji nejhorsiho co muzou nebot sou naprosto stejni a maji stejne cile stim rozdilem ze kazdy chce bit nejlepsi a pokorit toho druheho.
A moc dobre chapu duvod tohoto topicu a snahu opet jen narusovat klid a pracovat tak na dalsich intrikach jistejch deti :wink: a jeste vic me mrzi ze je zene neskutecna nenavis a chut po pomste ktera nemuze prinest uspokojeni.
Nema cenu se zastavat ani jedne ze stran o kterou tu jde a dotycni moc dobre vedi ocem knim tady skrze ty pismenka mluvim.
Staci si vzpomenout na cas pratelstvi ktereho jsem se i ja radeji vzdal :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 04. Aug 2011 
Nováček
 Profile

RES wrote:
Myslim si ze toto je klasicky priklad proc NWN komunita stoji za to co stoji.
Je to neustale schazovani prace jeden druheho boj o nej svet a pretahovani hracu sem a tam se samejma intrikama za sobeckym honeni si vlasniho ega.
Nekdo asi nechape ze je tu moznost vyberu a kazdy ma svuj nazor a ma rad neco jineho a je skoda ze se konkurence snazi znicit jeden druheho pritom pri spolupraci muzou dosahnout neuveritelnych vysledku. :roll:
Taky se zapomina na to ze svet hlavne tvori hraci tim co ve svete delaji a jak pisi sve pribehy a ne jen system a kabatek do ktereho se vse navleka.
Nebot jsem jis dlouhe roky u zrodu neuprosneho boje par ryvalu co si vzdy udelaji nejhorsiho co muzou nebot sou naprosto stejni a maji stejne cile stim rozdilem ze kazdy chce bit nejlepsi a pokorit toho druheho.
A moc dobre chapu duvod tohoto topicu a snahu opet jen narusovat klid a pracovat tak na dalsich intrikach jistejch deti :wink: a jeste vic me mrzi ze je zene neskutecna nenavis a chut po pomste ktera nemuze prinest uspokojeni.
Nema cenu se zastavat ani jedne ze stran o kterou tu jde a dotycni moc dobre vedi ocem knim tady skrze ty pismenka mluvim.
Staci si vzpomenout na cas pratelstvi ktereho jsem se i ja radeji vzdal :wink:
Nevšiml jsem si, ze by motor pro stavbu herních světů, časově náročných projektů, poháněla několikaletá nenávist - ale chuť postavit něco co tu ještě nebylo... něco na hraní... ale bohužel někdo bere hru jako ventil své agrese a tomu je, jak se zdá podřízeno vše ostatní.

Mimochodem, motor tvé touhy asi nepohání limonáda co? :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]