|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:29 04. Aug 2011 |
|
|
Díky Lolipopíkovi a GeForce za dnešní hru a také DM Lashkovi také za jeho skvělou hru a ochotu.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:43 04. Aug 2011 |
|
|
zachy wrote: Díky Lolipopíkovi a GeForce za dnešní hru a také DM Lashkovi také za jeho skvělou hru a ochotu. Lolipopka taky děkuje Zachýčkovi a to za všechny hry.  A rozhodně i Sarethíkovi za sportovní a fér jednání, hry s tebou byly pěkné. 
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:37 04. Aug 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Díky za dnešní Quest session 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:10 04. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Přidavam se k poděkování za Session, překvapilo mne ze v čase 18:45 jsem ve frontě na radnici stál tak vopuštěnej, že jsem zuřivě hledal jestli jsem si nespletl misto nebo datum.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:27 04. Aug 2011 |
|
|
Ikstremist wrote: Díky za dnešní Quest session  K tomu se přidávám.. díky
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:26 05. Aug 2011 |
|
|
Díky hráči BlackPandora (Otto Brant). Hrál jsi skvěle. A díky neznámému DM, které bylo hodné a dovolil mi Otíka zamknout 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:36 05. Aug 2011 |
|
|
Dík všem, kteří vydrželi Ryův depresivní záchvat a opilost:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:52 05. Aug 2011 |
|
|
Taky děkuji všem za dnešní hru, velice se mi líbila, zvlášť ten okounějící chlápek z hospody 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:59 06. Aug 2011 |
|
|
Dlouhodobě díkec všem, ktere potkavam poslední dobou, a nejen hrače, ale i DM 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:20 06. Aug 2011 |
|
|
děkuji za včerejší hru DM Maye a spoluhráčům. Mělo to super atmosféru !
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:26 06. Aug 2011 |
|
|
Díkec za hru lízátku a jejímu maželovi  snad bude čas a zahrajeme ještě někdy 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:01 07. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:36 08. Aug 2011 |
|
|
Díky za dnešní hry. Bylo to zábavné!
A omlouvám se že, že mi někdy ujíždělo víc mluvení než šepotu, to přepínání je zlo..
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:59 08. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Díky za kouzelnické točo na konci od RESe. Tohle mi hrálo v halvě u toho Entertainer
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:33 08. Aug 2011 |
|
|
Díky za včerejší salvu souboju a vubec za zajímavý nápad. Ocenuju jak si s tím RoF vyhrál a celkově to zpracovává a popisuje. Avšak co mi moc neleze do hlavy je že v obou tabulkách jsou první 3 místa stejná  Kdo ví, třeba se to časem prohází.
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|