|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 19:53 04. Feb 2008 |
|
|
human_wreck wrote: Theogil I wrote: Končím s brečením na fóru a jdu si hrát, zítra sem si na vás hořínkové vzal dovolenou tak se těšte.  A jestli doma zůstane i brácha tak to bude maso. Takhle to začíná ... pak přijde výpověď ... a skončíš po mostem  Ale prd, nejedou nám kompy a mohli jsme si vybrat, buď se přidat k uklízecí četě nebo si vzít dovolenou a jelikož jsem od přírody línej jak veš a od tý doby co mám vlastní kancelář manuálně nepracuji byla pro mě volba jasná ... budu pekeřem s chutí jihlavanky.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 21:55 04. Feb 2008 |
|
|
[quote="jiromir"] Ted si to uplne vystih... "Všichni nějaké to dekórum ve městě zahrají". Odpuste mi to slovo, ale to je totální sračka. Bud hraju v roleplay svete, nebo hraju v powergaming svete. Pokud si zvolim RP svet, tak bych se podle toho mel chovat. tak Jiromire tady si hacni a poslouchej *usmeje se nanej chapave* mozna je to pro tebe novinka ale lidi jsou ruzni co kus to original *nezne ho pohladi po hlavicce*chapes? lidi mame hodny, zly ,pracovity ,polehouny ,sportovce ,ukecany, nemluvny,pijaky , abstynenty, hrubyjany, slusnaky,neobratny, nezrucny,neporadny,neposlusny,toulavi, plachy,straspytliky,nervozni,vzdorovity,odmlouvajici ,trpelive a to jsou jen nektere vlastnosti lidi *stale ho hladi ve vlaskach* potom tu jsou jeste jine meritka pro ruzne lidi treba: OSOBNI TEMPO - mimoradne rychly,rychli,prumerny,pomaly,mimoradne pomaly POZORNOST- mimoradne soustredeny ,nedprumerne soustredeny, roztekany , temer nelze upoutat NADANI - velmi nadprumerne , nadprumerne , prumerne , podprumerne, velmi podprumerne.....atd atd PROSTE NA LIDECH JE KRASNY PRAVE TO JAK JSME KAZDY UPLNE ROZDILNY a smir se stim ze nikdy nebudou lidi slapat podle tebe ver mi nikdy a cim vic budes tlacit tim tro bude horsi  //napsala jsem to abys videl ze kazdej je jinej takze i ten co beha jak blazen nebo mlati vse co se hne hraje RP proste to je jeho postava 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 22:22 04. Feb 2008 |
|
|
@jitka: a jak to prosimtě souvisí s tím, že Thalie je RP (=RolePlay=hraní role) server a hráči by se podle toho měli chovat? Lidi jsou různý, to máš pravdu..postavy můžou být také různé. Na RP serveru dokonce můžou mít i charakter ,pokud na to při všem tom lůtování a krýpování zbyde čas, žeano.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 22:31 04. Feb 2008 |
|
|
asi malo srozumitelne  chtela jsem tim rict ze nikdy nebudou vsechny postavy poslusne sedet v hospode a povidat si o politicke situaci v karathe . proste jeden ma rad vdolky a druhej zase holky  kazda postava je jina  uz nevim jak to rict lepe aby pochopili vsichni  jiromir by byl rad aspon jsem to pochopila z jeho prispevku aby vsichni byli uplne stejny a hrali na stejne note jako on .
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 00:13 05. Feb 2008 |
|
|
Jen tak pro informaci...
Postava hrace huhulaka ma za potvory 100% a pomer naprosto v poradku. Tak nevim, co se tu furt resi a proc se vyvolava flame. Ten system je dost benevolentni, to uz se opakuji!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 00:30 05. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Hotovo smitec *plivne na zem* zamknout zahodit hmm?!?! *zvesela si zacne piskat a odchazi vdal*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 01:07 05. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji teamu za opraveni exp systemu u me postavy.
ps. opravdu sem netusil co to vyvola za diskusi
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 01:16 05. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: Dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji teamu za opraveni exp systemu u me postavy.
ps. opravdu sem netusil co to vyvola za diskusi Oni ti nic neopravili, jen zkontrolovali a řekli, že je to v pořádku:)))
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 01:38 05. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Oni ti nic neopravili, jen zkontrolovali a řekli, že je to v pořádku:))) Presne tak!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 02:32 05. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: Darien wrote: Oni ti nic neopravili, jen zkontrolovali a řekli, že je to v pořádku:))) Presne tak! Placebo efekt Ne vazne. To, ze mas na takhle vysokym levelu za jezevce 1xp nema s tim pomerem nic spolecneho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 07:59 05. Feb 2008 |
|
|
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 10:56 05. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
kuciku kdo tvrdil ze sem mel za tak nizkou potvoru tak malo exp fabulujes nicmene exp uz mam v poradku treba se to opravilo pri tom padu nebo pri nekterym restartu
uz to smazte
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 11:05 05. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 11:10 05. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
huhulak wrote: kuciku kdo tvrdil ze sem mel za tak nizkou potvoru tak malo exp fabulujes
DM, ktery to resil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 12:01 05. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|