|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:04 16. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: No hlavne kdo si pamatuje jaky cislo kam pouzil ze  Jde to vyresit jednoduchym pridanim "okopiruj muj vzhled na model" a naopak. Braenn wrote: ...Stačí s ní zajít k barvíři, dát jednu změnu dopředu, jednu dozadu na každý díl a víš, co to je za číslo. A pak mu jen odříkáš ty čísla a máš novou do pěti minut okopírovanou... ...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:15 16. Aug 2011 |
|
|
A nebo existuje papír a tužka a stejným postupem jak píše Ryu to jednoduše opíšete, ať si to ty dvě minuty nemusíte pamatovat - jak jednoduché 
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:20 16. Aug 2011 |
|
|
Lolipop wrote: A nebo existuje papír a tužka a stejným postupem jak píše Ryu to jednoduše opíšete, ať si to ty dvě minuty nemusíte pamatovat - jak jednoduché  Ani to není třeba, stačí se podívat do chat logu 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:24 17. Aug 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Lolipop wrote: A nebo existuje papír a tužka a stejným postupem jak píše Ryu to jednoduše opíšete, ať si to ty dvě minuty nemusíte pamatovat - jak jednoduché  tuhle vzácnou technologii na zapisování poznámek taky používám.. a myslim že už je na světě pár let, aby ji znali i ostatní 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:52 17. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Což pořád neřeší nutnost u toho barvíře stát, obvykle v tradičním thalijeském lagu, a s každým novým kosuekm se mazlit počtem kliknutí rovným dvojnásobku jednotlivých částí zbroje a šesti barev. Ale děkuju, že mi vysvětlujete, proč tohle předělat na POUHÁ dvě kliknutí nejde - máme přece tužku a papír, že mě to nenapadlo hned. Až někdy budu chtít vědět, jak něco udělat 3x složitější, hend vás poprosím o radu, díky díky 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:11 17. Aug 2011 |
|
|
víš ono si tam můžeš nacvakat to číslo zbroje klávesnicí, takovou tou věcí pod rukama, kterou ty máš asi jen k rejpavejm kecum na fora  EDIT: samozřejmě se nejspíš může udělat i nějakej hlasovej systém, aby jsi nemusel kliknou ani jednou navíc a neupadl ti třeba prstík
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:51 17. Aug 2011 |
|
|
Ja s nim plne souhlasim proc bych mel stokrat klikat a neco vypisovat kdyz to muze jit na jedno kliknuti. Kdyz se vam to libi, tak si to tak klidne delejte, kdyz by to bylo zavedeny nci vam nebrani tuto moznost nevyuzit. Kdyz chcete travit zbytecne minuty nad klikanim cisel tak prosim, nas do toho netahejte.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:01 17. Aug 2011 |
|
|
Však já nejsem proti, jen tu ta možnost (trochu neohrabaná) je.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:55 17. Aug 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Já jsem kdesi četl, že vědecký pokrok řídí muži. Jsou totiž natolik líní, že radši investují svůj čas a úsilí do toho něco zlepšit, než aby zatli zuby, a spokojili se s tím co už máme. Hafen wrote: Ja s nim plne souhlasim proc bych mel stokrat klikat a neco vypisovat kdyz to muze jit na jedno kliknuti... Kdyz chcete travit zbytecne minuty nad klikanim cisel tak prosim, nas do toho netahejte. Nikdo nikomu nebude bránit v nascriptování úpravy tak aby to fungovalo dle vás. Takže se do toho klidně pusťte Místo těch rýpavých poznámek už jste to mohli mít hotové. Krata wrote: EDIT: samozřejmě se nejspíš může udělat i nějakej hlasovej systém, aby jsi nemusel kliknou ani jednou navíc a neupadl ti třeba prstík Tohle je pravá výzva pro scriptery! Možno rozvinout i v plně funkční hlasové ovládání NWN. Jen ať to nedopadne jako ten vtip o frajerce co si nechala udělat ruku na hlasové ovládání a šla na záchod... Pro neznalé řekla: Rozepnout kalhoty... ...Utřít... ...Au do prdele...AU... ...Do Hajzlu...Nééé... ...do *píííp*...UAAAUU....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:07 17. Aug 2011 |
|
|
Vzhledem k tomu ze je ten script prakticky na vsechn zahranich server, pujde o verejne pristupny kod:P
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:19 17. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Hafen wrote: Ja s nim plne souhlasim proc bych mel stokrat klikat a neco vypisovat kdyz to muze jit na jedno kliknuti. Kdyz se vam to libi, tak si to tak klidne delejte, kdyz by to bylo zavedeny nci vam nebrani tuto moznost nevyuzit. Kdyz chcete travit zbytecne minuty nad klikanim cisel tak prosim, nas do toho netahejte. Nikdy jsem nevěřil že tohle řeknu ale... Souhlasím s Hafenem.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:26 17. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Vzhledem k tomu ze je ten script prakticky na vsechn zahranich server, pujde o verejne pristupny kod:P Fajn, tak ho najdi a pošli v Thalijské úpravě Kucikovi...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:03 17. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A no jo. Ja to tam nekdy dodelam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:05 17. Aug 2011 |
|
|
nezdá se mi nic těžkého při jedné změne zbroje si zapsat čísla zbroje do deníku postavy, kde vydržej zapsané i přes restart a pak při další změně zbroje jen kliknou na [hrudnik] napsat 85 a zmačkount enter.. ale když i to někomu přijde pracné nebo namáhavé na klikání a půjde si vzhled zbroje uložit, budiž 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:21 18. Aug 2011 |
|
|
Krata wrote: ... To víš, ty tři minuty (maximálně pět) brutálně snižují poměr GP/H a XP/H.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|