|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:07 15. Aug 2011 |
|
|
mandos wrote: Díky všem za dnešní povedený výlet a OneIceOne za ty hosty...v tu chvíli jsem fakt nemohl  Taky děkuju. Hra na pravdu se nám poněkud vymkla kontrole. A docela by mě zajímalo, proč tu hru chce každý s Nessou hrát. Tímto díky Azhaelovi. 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:54 15. Aug 2011 |
|
|
Já děkuji Lolipop za dnešní hru. A Azhael se omlouvá 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:36 16. Aug 2011 |
|
|
Dík kucikovi za snížení kadence vyvolávače karathského  To si dnes doma ověřím 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:39 16. Aug 2011 |
|
|
Mé oooobrovské díky patří MAYUŠCE!!! Fakt to nemělo chybu dneska! Líbilo a bavila jsem se skvěle. Rovnou se přidám s díky i EXOVI a DESMONDOVI, baví mě s vámi hrát chlapi. 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:01 16. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky "Morusákům" za zábavu v poslední době  jsem rád, že nedošlo na trhání hlav A ještě díky WBčkům přes craft, ten kdo dělal ty popisky kovů a kamenů si s tím dal sakra práci (nomis?) 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 16. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nalkanar wrote: Díky "Morusákům" za zábavu v poslední době  jsem rád, že nedošlo na trhání hlav A ještě díky WBčkům přes craft, ten kdo dělal ty popisky kovů a kamenů si s tím dal sakra práci (nomis?)  Já taky díky za hru, aspon to má trošku koření taky 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:19 17. Aug 2011 |
|
|
Jo ale že dá někdy práci některé k něčemu dokopat Jinak trhání hlav, nooo uvidíme ještě není konec, furt se dá něco ustrhnout Nalku Ale jináč taky díkas no, hra je od toho, aby se v ní něco dělo a já zatím nudu ve hře nepoznal.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:58 18. Aug 2011 |
|
|
Velký díky Margaretě a RESovi, za to jak vydrželi náročnou "cestu" s Kvasem 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:27 19. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:48 19. Aug 2011 |
|
|
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:15 19. Aug 2011 |
|
|
No jo.. kluci.. mea cupla.. Faruš to tušila.. holt si vybrala slabou chvíli ve špatnou dobu. Díky všem za hru 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:10 19. Aug 2011 |
|
|
A Salles si vybral špatnýho trpaslíka no  já nad tebou jednou vyzraju Desi , jen počkej 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:48 21. Aug 2011 |
|
|
Uff děkuji všem za účast a pomoc na druhé soutěži znalostí. Bylo to fajn tak veká účast. A pro mě šíleně náročné na pozornost a tak  , nechtěl bych být DM Jo Alimu díky za to magické povídání, taky moc povedené 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:54 21. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Díky moc naší partičce za závěr dnešního hraní, dnes mě fakt hra bavila a můžu říct, že to bylo napínavé asi jako honba na černej kočár! Což je jakože velmi kladné hodnocení, díky moc. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:56 21. Aug 2011 |
|
|
Hezká akce RoFíku (Dík Tobě i všem co pomáhali).. jako již tradičně.. no a pak speciální dík, za dohrání u Rese v bytečku.. zasmála jsem se.. moc! Nejen povídání s Ari a Alim.. ale i Hiwině, ta mě prostě dostává: Restalon: stačí říct a můžete se přijít kouknout častěji*usměje se na ní* Hiwi´arwe: *usměje se na Restalona* Nevím, jestli se hodí pro mladou elfku, nechat se zvát k cizím kavalirům, pane *nakloní hlavičku* Restalon: *trošku zrudnul jak na něj ostatní koukají* 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|