|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 13:31 09. Jun 2011 |
|
|
To že když dané statistiky mám, musím je umět i uhrát (u moudrosti, inteligence a částečně charismy) je jasné, nicméně horší jsou případy, kdy je dotyčný neuhraje a ani nemá:)) Jinak si nedovedu vysvětlit ty záplavy s popisem uhrančivé ladné krásky s očima jiskřícíma inteligencí a tajemné přitažlivé muže s tváří ošlehanou větrem a pohyby pantera a povoláním bojovníka. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 14:04 09. Jun 2011 |
|
|
Prosím, nejde mi odstranit první odstavec popisu, i když dám kolik chci mínusů.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 14:11 09. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jóo, já věděl, že jsem na něco zapomněl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 14:14 09. Jun 2011 |
|
|
A ještě tedy dodám takovou maličkost - pokud přidáváte víc odstavců, doporučuji mezi ně vždy vložit samostatný řádek /pc desc+, který tam dá mezeru. Jinak je text nehezky a nepřehledně nalepený na sebe.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 10:56 11. Jun 2011 |
|
|
..už jsem na to přišla:(
Popisek postavy se smrtí restartuje do původní podoby před jakoukoli změnou.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 12:11 11. Jun 2011 |
|
|
He? A sakra. A restartuje se primo pri smrti, nebo az pri pruchodu Astarotha?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 12:42 11. Jun 2011 |
|
|
Mno... nepříliš ochotně, leč dozajista brzy to ověřím.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 07:56 13. Jun 2011 |
|
|
Hmmm super, tak až budu mít někdy mezery v době než vám odpovím na pozdrav, tak se nedivte, páč budu studovat vaše popisy. Fajné, aspoň změním popis Arii  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 20:37 20. Aug 2011 |
|
|
Tak se mi povedl popisek o 3 odstavcich ale zapomnel jsem vymazat ten puvodni.... 
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 20:58 20. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Tak se mi povedl popisek o 3 odstavcich ale zapomnel jsem vymazat ten puvodni....  Doporučuju si psát texty do hry nejprve ve Wordu (či jiném externím programu) a pak je do hry kopírovat, právě z důvodu podobných chyb a také například pádům hry, vytrženým zásvukám, domácí zvěři, co ráda lehá na klávesnici a v neposlední řadě to pomůže vychytat případné pravopisné chyby. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 12:46 22. Aug 2011 |
|
|
Díky za přínosnou informaci. Mám ti gratulovat, nebo se divit, že máš opět s něčím problém?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 12:10 26. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Technická - je pravda, že se původní popisek vytvořený při založení postavy nedá smazat? Pokud ano, prošla by nějaká úprava ještě, nebo budu muset naprudit nějaké DM, aby mi změnili tu původní na prázdnou a já si pak budu měnit všechny ostatní?
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 14:44 26. Sep 2011 |
|
|
Neni to pravda. Od toho je právě ta funkce na úpravy popisů ve hře. Viz /pc ?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 14:50 26. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Popisek napsaný při tvorbě postavy už vážně nejde vymazat, pouze za pomoci DM (tuším že mi to kdysi měnili). Další úpravy již přepsat jdou. Zkoušel jsem příkaz na mazání několikrát a původní popisek pořád oxidoval  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Možnost změnit popisek postavy Posted: 15:05 26. Sep 2011 |
|
|
To se mi nějak nechce věřit. Zkusim ověřit.
|
|
Top |
|