|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneIceOne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:02 20. Aug 2011 |
|
|
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:06 20. Aug 2011 |
|
|
Miell wrote: Chjo.. je to z ruky a mumino je po očkování.. nechcete si někdy zajet na pivko na Kladno? Hospůdku se zahrádkou tu máme taky  A spát pak budem u vas jo? Kdyz prijedem auty .. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:16 20. Aug 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: Miell wrote: Chjo.. je to z ruky a mumino je po očkování.. nechcete si někdy zajet na pivko na Kladno? Hospůdku se zahrádkou tu máme taky  A spát pak budem u vas jo? Kdyz prijedem auty ..  U nás už je bohužel plno.. v našem malém bytečku už máme tři hosty z Moravy (mají rezervaci na léta dopředu)... a pokud jste Pražští.. do Kladna to máte vlakem z Masaryčky 40 min.  Jo a navíc.. u nás se vstává v šest.. i v sobotu a v neděli 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:55 20. Aug 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Bahnak wrote: Tak na sedmou... Co na ruzyni praku? Dyt odtamad ted budu vyrážet. chtěl jsem si udělat pár fotek...ale moc nelétalo, tak budu muset ještě někdy
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 02:24 21. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Všem děkuji za sraz, už mě trošku chytá hlava, rád jsem vás viděl a rád vás zase uvidím... tahle slezina mi změnila názor na paladiny  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 02:28 21. Aug 2011 |
|
|
Bolí mě hlava, paladini boží, repertoár písní doladíme časem, s vandrem počítám. Kolik že jsem toho dnes vypil? Víc takových srazů....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 02:37 21. Aug 2011 |
|
|
taky mě chytá hlava a když něco píšu je to na nějakou chvíli, pletou se mi prsty. Jdu spát... vandr bude fajn.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:36 21. Aug 2011 |
|
|
Já se nějak zlil. Později v nonstopu jsem se objímal se zakarpatským Ukrajincem Štefkem z Užgorodu, kterej mi vyprávěl o svý sedmiletý dceři. Domluvili jsme se dokonce, že půjdeme do kostela na mši, ale když jsme tam s Braenn dorazili, zjistili jsme, že se tou dobou žádné mše neslouží. Hodnotím akci kladně, a temná strana síly konečně ukázala, že za něco stojí  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:18 21. Aug 2011 |
|
|
Jako sraz se povedl moc, kdo by tušil třeba že OneIceOne nosí v batohu 30-40 ptáků.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:30 21. Aug 2011 |
|
|
Matně si vzpomínám, nevyhodili nás z tramvaje?  Jinak je mi jak tak jak vám, hlavně po hodinové jízdě zapařeným nedýchatelným autobusem domů. Mše svatá se sice nevydařila, ale veselo rozhodně bylo:)) A Bahňák, téměř neporažený šampion v páce, měl konečně možnost ukázat že umí pít 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:32 21. Aug 2011 |
|
|
Ano, vyhodili nás z tramvaje hned po tom co Johan rozezpíval celou tramvaj  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:40 21. Aug 2011 |
|
|
Haha, jo, celou tramvaj krom řidiče.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:28 21. Aug 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Jak to tak čtu, tak to musela být opravdu podařená akce. Až mě trošku mrzí, že jsem se právě nenacházel v Praze a taky trochu to, že po něčem tak vysilujícím se asi ve středu už nic nezorganizuje (i když vzhledem k některým zůčastněným a jejich kladnému vztahu k takovým záležitostem ...  ).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:35 21. Aug 2011 |
|
|
Já bych dal ve středu repete, čistě kvůli dobrým pocitům, které tyto srazy přináší. Když tak skládám všechny střípky včerejší mozaiky, nebojím se říct, že to byl "epic masterpiece". A doufám, že OneIceOne ke středě nenechá svůj batoh se 40 ptákama doma  ) Kokosákovi bude třeba víc Bailey´s... johoho, a námořnická tequilla, sůl do oka a šňupnout citrón, to nás ještě čeká. Haha, a když si vzpomenu, že chtěl jít Bahňák do kina...  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:00 21. Aug 2011 |
|
|
Ve středu? Nevím nevím, on to je trochu zápřah pro peněženku, o játrech nemluvě! Leda by se v rámci úspory udělali nějakej piknik, kde by Bornin mohl hrát bez omezení, cituji pana hostinského, "té pindy odshora co volá policajty".
A ve středu navíc většina vstává do práce, ne?
Edit: sůl šnupnout a citron do oka:)
Last edited by Braenn on 18:05 21. Aug 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|