|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 09:50 21. Aug 2011 |
|
|
Když jsem zabil zombii odvracením, získal jsem 1 xp. Když jsem zabil jinou ručně, dostal jsem 18. Je to v pořádku?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 12:50 21. Aug 2011 |
|
|
Pochybuju ze odvraceni na to ma vliv. Mivam za odvracene zombiky i klido 18-20 xp a pak kdyz je boucham rucne tak treba 1. Zalezi jak je to npc zrovna silne (kazde muze mit jine staty jestli jsem to dobre pochopil).
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 15:17 21. Aug 2011 |
|
|
Některý npc sou sice stejný, ale silově rozdílný a stejně tak i v xp. Stejný je to u vlků, skřetů, myslim že u těch slabších potvor obecně. U tuhejch už si nejsem tak jistej, ale možný je to taky.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 15:43 21. Aug 2011 |
|
|
Dle mě jde opravdu o chybu a přimlouvám se za scripterské rozřešení. Když už klerda umí odvracet nemrtvé (a elementy, výtvory, cizince či havěť), měl by za jejich odvracení dostat ty samé XP co má za jejich zabití. Pokud tam ty XP nebudou, stane se z odvracení jen nepoužitelná schopnost, protože potvory chodím mlátit kvůli XPům že...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 22:55 21. Aug 2011 |
|
|
Nemůžu než jen souhlasit  No ne, pokud jsou rozdíly u mobů ve statech, kouzlech atp. Tak by ty xp měli být rozdílné určitě, ale jestli jdeš 2x za sebou do stejného dungu (ikdyž všichni asi víme, že čím častěji chodíš na stejné moby dokola, tak se expa snižuje) a jednou je zabiješ odvrácením a podruhé ručně a máš 1xp a pak dejme tomu 15 xp. To už pak je asi něco špatně 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 00:49 22. Aug 2011 |
|
|
Šmankote do dungu... nene, kdepak. Jedna místnost, tři spawnutý zombie. První mrtvá odvracením za 1 XP, další rozhlodaná kouzly za 18 XP. Pokud by ta za 18 měla jiný levely, dávalo by to smysl (třeba to, že chcípla, zatímco další jen utekla a další vyignorovala).
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 08:31 23. Aug 2011 |
|
|
Zombií jsou 3, tedy spíš 4 druhy. 1) zombie co nemá nic v rušiškách, žádného miláška, uplatňuje základní zombíí taktiku, poslušně si na jednu až dvě rány hajnout a odevzdat na 1 lvl postavy do 10exp. na 2 lvl a výš 1exp. a je jedno jak je uložena 2) zombie co má v rušišce jednoho miláška ze dřeva - chlapý to sou ty naše klacky, uplatňuje základní zombíí taktiku hajnout si méně ochotně, když tím klacíkem někoho natře tak to zezačátku i bolí a kupodivu se umí i trefit, tato zombie je vyhledávaná střelci všech kast, protože ji předběhne i želva a to vo dost a za tuto střeleckou revue se odvěčí přísunem zkušeností na prvních 4 lvl velmi štědrým 3) zombie co má v rušiškách dva milášky - lidově přezdívaná zahradník s motykama, uplatňuje základní zombíí taktiku hajnout si velmi VELMI neochotně, motikama se ohání jak kombainy John Deere, výdrž má jak fůzní ledoborec Lenin, a rychlost jako když ji u ASS hoří koudel, ale když už si dá říct a přece jen si hajne tak to stojí za to 4) nemrtví kovkopové ... jiná chátra co svůj mindrák léčí růčo strůčo A tak si myslím, že jsi potkal zombii první kategorie a zombii druhé kategorie najednou, jedna byla poslušná a druhá taky ale trvalo jí to déle a za to byla sdílnější naž ta první. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 10:06 23. Aug 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 11:03 23. Aug 2011 |
|
|
Ošklivé zombíšky! Nemáme je rádi!
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Odvrať nemrtvé - expy Posted: 11:06 23. Aug 2011 |
|
|
jsem rád, že jsem alespoň někoho z vás trošku pobavil 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|