|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:01 21. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak tak... jinak vandr pro mě asi nedopadne ani přespříští týden. Sestra potřebuje pomoci se stěhováním 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:12 21. Aug 2011 |
|
|
ve středu se neúčastním, užijte si to, vracím se po 4 letech na vysokou a znalosti matiky mi bez doučování do hlavy nevlezou...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:27 21. Aug 2011 |
|
|
Rozpomenutí: Páni, sem fakt zapoměl jak nás vyhodili z tramvaje Ale tu tramvaj jsme rozezpívali nádherně! Páka, nooo, ten poslední týpek už byl nad mé síly... ten mi dal! Peněženka lehce prořídla, ale vzpomínám si na: Piva, Havany, Key Rumy, Tequily (těch bylo fakt moc) a Cuba Libre. Na ten vandr ale jdu, vidím to na příští sobotu, sraz někdy dopoledne na Smícháči (vláčkem na Srbsko) a pak toulání po vesnicích, hospodách a lesích. Kdo teda pojede kromě slečny iniciátorky??? Bude kytara?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:39 21. Aug 2011 |
|
|
Kdo byla slečna iniciátorka? *snaží si vzpomenout, jestli něco nezapomněla*
Ale já bych jela. A případně i od pátku večer, to už mi začne práce zase, takže budu trčet každý den v Praze. Nechám to na vás, návrat v neděli večer/odpo? A tu příští, to je jako ta co bude po téhle, jen aby nedošlo k mýlce, tzn... 3-4.9?
Kytarou nedisponuji, můžu přidat jen opilecký hlásek.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 22:01 21. Aug 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:44 21. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já se omlouvám no, moc rád bych jel taky, takže doufám, že se nejedná o poslední možnost 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:30 21. Aug 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Já bych tu nadcházející středu určitě rád využil. Nejbližší víkendy jsem mimo Prahu a krom toho, ještě než Bahňák vyrazil do kina, zaslechl jsem od něj něco o středě, takže jsem s ní tak trochu i počítal  . Jinak, není nutné se na každé akci dostat do stavů kdy si skládáš to co jsi dělal až později s pomocí ostatních, takže ani ta peněženka nemusí příliš trpět.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:59 21. Aug 2011 |
|
|
no, to se ti řekne když jediný tvůj náklad na cestu je vytažení šalinkarty:)
Od září to půjde líp, ale teď.. no... uvidíme.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:45 22. Aug 2011 |
|
|
Hele jako ve středu na vyšáku klidně, ale JEN na vyšáku a pěkně brzo domu a spinkat. Ale radši byc to nechal zas na jindy, abysme sami sobě nevokoukali 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:31 22. Aug 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: no, to se ti řekne když jediný tvůj náklad na cestu je vytažení šalinkarty:)
Od září to půjde líp, ale teď.. no... uvidíme. To sis vztáhla moc na sebe, já to myslel spíš všeobecně. Narážel jsem na to, že když někam jdu, není třeba hned za každou cenu utratit majlant za chlast. Navíc jak jsi sama podotkla, ve čtvrtek se (obvykle) vstává do práce a já po jistých nedávných zkušenostech nemíním pokoušet osud. Tedy za sebe můžu prohlásit, že si jen tak za hezkého počasí půjdu posedět a něco popít a zpívání a vyhazování z tramvají nechám na jiných/na jindy  . P.S. O nákladech na cestování mi ani nemluv, jen tento víkend jsem kvůli jedné oslavě vypláznul na jízdenkách asi litr  .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:16 22. Aug 2011 |
|
|
kokosak wrote: Hele jako ve středu na vyšáku klidně, ale JEN na vyšáku a pěkně brzo domu a spinkat. Ale radši byc to nechal zas na jindy, abysme sami sobě nevokoukali  Tuhle středu 24.8. ? Na Colu bych přijít mohl 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:00 23. Aug 2011 |
|
|
Tak, čiže středa, vyšák 17:00. Domluvil jsem.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:13 23. Aug 2011 |
|
|
Bohům žel..
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:12 23. Aug 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Tak já zítra taky dorazim 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:29 23. Aug 2011 |
|
|
Jiný plány... ať vám vyjde počasí!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:28 23. Aug 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
U mě nakonec změna, nejspíš vyrazím jinam. Svou účast na Vyšehradu vidím tak 50/50.
|
|
Top |
|