|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:45 24. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tak jsme šli na nového Conana a konečně nějaký fantasy film, který vybočuje z průměru. Jistě by šlo na motivy Conanova světa natočit lepší dílo, ale i tak to není špatné.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:14 25. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:06 25. Aug 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Prasokralik wrote: Tak jsme šli na nového Conana a konečně nějaký fantasy film, který vybočuje z průměru. Jistě by šlo na motivy Conanova světa natočit lepší dílo, ale i tak to není špatné. Já bych si strašně přál, aby někdo důstojně zpracoval do filmové podoby novelu "Hodina draka" od stvořitele Conana, R.E.Howarda. V hlavní roli třeba i s Arnoldem Schwarzeneggerem. Myslím, že na roli staršího vazouna/panovníka říše by se pořád ještě hodil. Btw. Když jsem studoval herecké obsazení v novém Conanovi, docela mě pobavilo, že v hlavní roli se objevila v tuto chvíli už docela známá tvář představitele Khala Droga z Hry o trůny  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:18 25. Aug 2011 |
|
|
Momou (či jak se to skloňuje) jsme mohli vidět už ve Stargate Atlantis. Mám ale tak nějak z jeho rolí pocit, že tenhle chlapík bude hrát vždycky nějakého barbara 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:24 25. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
taky se na to hodí
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:33 05. Sep 2011 |
|
|
doporučuju film Leon celkem pekné drámo.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:27 06. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tož dodatek...
začal jsem dnes číst knihu Hra o trůny a to je zajímavé...celkem pěkné uvedení do děje, pomalé seznamování s postavami (seriál člověka hodí do moře postav a řekne "plav"). Jako kniha to bude dobré, jako seriál nejspíše moc ne.
_________________ .
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:48 06. Sep 2011 |
|
|
Tak te´d sem dokoukal další filmečky a voba celkem doporučuju...
první byl The Road docela slušný i když poněkud natýhlí postapo. Jsou tam nádherný scenerie. Jaqk řikám příběh trochu natáhlej, je to taký drama, ale celkem i vyvedený.
další je Thor..... toooo je prostě marvelovka. Příběh... celkem slušnej. Je tam i celkem souvislej děj a vcelku smysluplnej(v rámci fantasy ovšem).. efekty sou parádní a je na co koukat a neni třeba přemejšlet.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:43 06. Sep 2011 |
|
|
Leon je dobře natočený film a umístění v TOP 200 na CSFD opravdu není náhoda, taktéž doporučuji všem kdo ještě neviděli. The road je jako kniha prý dobrý počin, mě se filmová adaptace docela líbila, ačkoliv kniha musí být v tom psychodramatu daleko lepší. Dle mě je to kromě "potomků lidí" jeden z mála novodobých postapo které nejsou tutové Béčko ale naopak něco málo zanechávají v hlavě. Díky Braenn jsem zhlédl opravdu nádherné filmy: http://www.csfd.cz/film/48316-potopa/http://www.csfd.cz/film/27444-pan-wolodyjowski/A já trumpeta jen vždy hltal "ohněm a mečem"... Nyní: OU Jééééééé! Kdo neviděl a má rád historické velkofilmy s až neuvěřitelným castingem tak vřelá doporučení. Díky moc, jsem šťastnej Bahňák!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:51 06. Sep 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Díky Braenn jsem zhlédl opravdu nádherné filmy: http://www.csfd.cz/film/48316-potopa/http://www.csfd.cz/film/27444-pan-wolodyjowski/A já trumpeta jen vždy hltal "ohněm a mečem"... Nyní: OU Jééééééé! Kdo neviděl a má rád historické velkofilmy s až neuvěřitelným castingem tak vřelá doporučení. Díky moc, jsem šťastnej Bahňák! Štastný Bahňák se rovná nešťastní drowové, co?  Popravdě sháním horko těžko byť jen náznak podobných filmů. Křižáci od stejného spisovatele mě tak nenadchli, vůči jejich hlavní hrdince mám averzi (ale ve filmu mě potěšilo, že umřela, to jsem si z knihy nezapamatovala a hned mi to zvedlo náladu:)) Takže kdybys měl něco na doporučení... podmínkou je - nesmí to být americké, fakt ne, a historie pro mě končí s úderem 20. století. Mám teď stažený film Pan Tadeusz, ale titulků se krutě nedostává. Českých, tedy.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:22 06. Sep 2011 |
|
|
No, třeba češi natočili taky historické velkofilmy, bohužel komunistická propaganda z toho teče jako z vodopádu. Ale když si odmyslíš ty hrozný komoušský s*ačky kolem a koukneš se na poctivé kostýmy, hustý kulisy, nehoráznou výpravu a casting tak jsou to film věru dobré. Kupříkladu finální bojová scéna z "proti všem" patří k mým nejoblíbenějším, za doprovodu "kdož su boží bojovníci" tam husti sekaj křižáky moooc krásně. Bohužel těm polským filmečkům to suma sumárum nesahá ani po kotníky, ekvivalent opravdu nemám, zmíněné křižáky jsem shlédnul a je to docela o ničem. (dobře, závěrečná bitka u Grünwaldu je cool a je v ní i Žižka, takže malý plus tam je, ale jinak nic moc) Ale pokud vyloženě nelpíš jen na evropě tak doporučuji "krvavé pobřeží" Východ je sice hodně jinej, ale je to dobře natočenej počin Johna WOO (jeho nejdražší tuším) Komparzu tam jsou opravdu tisícovky, přes šípy nejde vidět, hrdinové umírají i vítězí a zloun nakonec dostane na prdel. Evropská verze filmu má přes dvě hodiny, čínská verze kolem čtyř  Nadále však taktéž nenacházím vlastně nic co by se mohlo vyrovnat té polské trojce.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:20 07. Sep 2011 |
|
|
Já bych si někdy hrozně rád zahrál pana Onufryho Zaglobu  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:27 07. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
jooo to mě byl sympatickej ten s tím velkým mečem 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:06 07. Sep 2011 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 05:51 07. Sep 2011 |
|
|
Zagloba je muj nejoblíbenější, hlavně v "ohněm a mečem" opravdu chrlí jednu pecku za druhou 
|
|
Top |
|