|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:28 22. Aug 2011 |
|
|
Rozumím.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:29 22. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A jedinci co měnili portrét u postavy, která čekala na popravu několik RL měsíců 
_________________ .
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:44 23. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Barvíř přidává pláště jako vzhledy krku - má tuším asi tři na výběr.....
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:07 26. Aug 2011 |
|
|
Škoda je, že se neda skombinovat smrtící utok a hips :-/
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:14 26. Aug 2011 |
|
|
Uvítal bych nějaký příkaz, který by mi do systémových zpráv vypsal, jaké je počasí. Občas mi to buguje - na mé obrazovce prší a ostatním hráčům ne.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:20 26. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bude možné až po implementaci nějakého smysluplnějšího modelu počasí. Takhle si řídí každá lokace počasí náhodně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:39 26. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Bude možné až po implementaci nějakého smysluplnějšího modelu počasí. Takhle si řídí každá lokace počasí náhodně. To, že si lokace řídí počasí náhodně, chápu, ale mě by stačilo GetWeather(GetArea(oPC)). Já bych to implementoval takto: Code: string sMessage; switch (GetWeather(GetArea(oPC))) { case WEATHER_CLEAR: sMessage = "jasno"; break; case WEATHER_RAIN: sMessage = "prší"; break; case WEATHER_SNOW: sMessage = "sněží"; break; default: sMessage = "počasí nelze zjistit"; } SendMessageToPC(oPC, "Počasí: " + sMessage);
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:35 28. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jenze tam je podstatna ta udalost, kdo to ma postave vypisovat. Muze to sice vypisovat pri vstupu do lokace, ale behem pobytu v lokaci se muze pocasi nekolikrat zmenit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:10 28. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Jenze tam je podstatna ta udalost, kdo to ma postave vypisovat. Muze to sice vypisovat pri vstupu do lokace, ale behem pobytu v lokaci se muze pocasi nekolikrat zmenit. Moje původní myšlenka byla taková, že by si to hráč nechal vypsat použitím příkazu (např. /pc pocasi), když by chtěl: Tedy hráč, který s tím problémy nemá, nikdy, a hráč, který s tím problémy má, pokaždé, než by hrál něco, co by záviselo na aktuálním počasí.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:31 08. Sep 2011 |
|
|
Možná už to tu bylo, ale nešlo by dodělat k craftovým lektvarům aby v někde v popisku, nebo za jménem byla úroveň výrobce (anonymně)? Příklad lektvar nev(4) nebo nev(15). Pak by si jejich tvůrce mohl stanovit přiměřenou cenu za kvalitu a možná by se s nimi trochu oživil trh.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 08. Sep 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Absinthorix wrote: Možná už to tu bylo, ale nešlo by dodělat k craftovým lektvarům aby v někde v popisku, nebo za jménem byla úroveň výrobce (anonymně)? Příklad lektvar nev(4) nebo nev(15). Pak by si jejich tvůrce mohl stanovit přiměřenou cenu za kvalitu a možná by se s nimi trochu oživil trh. Nesouhlasím! Lektvary se kupují od daného alchymisty, když si blázen a kupuješ od někoho koho neznáš, neurčíš kvalitu. Nemluvě o tom že ti prodá lektvary s drogama a hurá, pokud jsi RP hráč, oškube tě jak kuřátko.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:23 08. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tomu sám nevěříš, že by jsi to kane vypil, kdyby ti ho prodal třeba místo fa.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:24 08. Sep 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Derken- wrote: Tomu sám nevěříš, že by jsi to kane vypil, kdyby ti ho prodal třeba místo fa. Wake up, kane neni droga  A vubec, dost o drogach, koukam že vrchní drowstvo nemá o drogách ani ponětí. 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:27 08. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
To byl obecnej příklad lektvaru s nežádoucími účinky  Drog mám dost, ale jedy vaříme radši 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:47 08. Sep 2011 |
|
|
Ikstremist wrote: Nesouhlasím! Lektvary se kupují od daného alchymisty, když si blázen a kupuješ od někoho koho neznáš, neurčíš kvalitu. Nemluvě o tom že ti prodá lektvary s drogama a hurá, pokud jsi RP hráč, oškube tě jak kuřátko. RP můžeš oškubávat kuřátka tak jako tak... a prodávat kane jako ultimátní léčivý uberlektvar, pokud ti to někdo zbaští  a proč by kvalitu nemohl určit prostě "někdo", když od oka poznáš kvalitu +5 meč od +4, proč ne lektvar 15 od 10? Edit: možná to nebylo zřetelně napsáno - sílu lektvaru a ne jeho složení a účinky (podle nosu taky poznáš absinth od zelené a vypadají podobně, ovšem množství účinné látky se různí  nehledě na nechtěné přísady ze samopalu, aby taky pak někdo něco ještě viděl...)
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|