|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:15 25. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Co vše jeden musí přetrpět, aby dostal vzkaz... a ještě ho dostane pozměněný 
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:14 26. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:28 26. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nejlepší je jít a má za lokaci tak deset, patnáct a pak vejít do jeskyně a naskočí nějakých... hmm 350 to bylo? To pak hráč většinou zneužije OOC informace a zdrhne 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:26 26. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Molly23 wrote: Nejlepší je jít a má za lokaci tak deset, patnáct a pak vejít do jeskyně a naskočí nějakých... hmm 350 to bylo? To pak hráč většinou zneužije OOC informace a zdrhne  Nemyslím si, že by to bylo tak strašné OOC. Člověk má pět smyslů, ale ve hře má 1 a půl. Stále se na to zapomíná. on takovej drak může být cejtit, může trošku pochrupávat atd.... 1. Viditelnost ve hře je limitovaná, v reálu by jsi videl dál 2. Sluch - na zvuky ve hře je malý spoleh 3. Hmat - = 0 4. Čich - moc popisů na itemech u vstupu není, taže max 5% 5. Chuť - jen dle představicosti 6. Sestý smysl ( 350 XP) - jedne z mála nástrojů. Postava má příliš málo informací na to, aby se tupě zřekla informaci o XP. Mimochodem se nejspíš jedná o 6 smysl, když dostanu 450 xp tak mne sakra mrazi v zátylku 
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:16 28. Aug 2011 |
|
|
Jak jsem ulovila v jezírku žraloka a pak ho musela vykuchat, ikdyž znám sotva anatomii ryby 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:50 28. Aug 2011 |
|
|
Dvě postavy v hrobce, logická hádanka s plošinami.
Ryu: Tady musíte opatrně, šlápnutí vedle vás zabije ohněm! *došlapuje pečlivě na správné pole* Tariel RDD: *vezme to přímo, jen šlehá oheň, kam došlápne* Jo? To zrovna, mě tady příjemně*
O vteřinu později dupne na pole vedle pole správného, na kterém stojí Ryu, ožehnou ji neškodně plameny... a jeho pošlou jako škvarek do podsvětí.
V tu chvíli mě málem trefilo.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:32 28. Aug 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
 tos skoro mohla hodit do poslední věty před smrtí hh
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:38 30. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Dvě mrtvoly z jednoho padlého spolubojovníka 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:19 30. Aug 2011 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Nalkanar wrote: Dvě mrtvoly z jednoho padlého spolubojovníka  To byla artefaktová paladinka, z jednoho kusu nesložíš 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:06 31. Aug 2011 |
|
|
Čtyřřádkové jméno koně, které mi zabralo zblízka půlku obrazovky. Ještě že mají hráčské postavy umožněné popisy, jinak by tu dozajista běhali i podobně pojmenovaní hrdinové. A pak to, že dotyčný kůň dle rasy pocházel z Andalusie, což je nejspíš někde vedle Alansie. Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:26 31. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Braenn wrote: Čtyřřádkové jméno koně, které mi zabralo zblízka půlku obrazovky. Ještě že mají hráčské postavy umožněné popisy, jinak by tu dozajista běhali i podobně pojmenovaní hrdinové. A pak to, že dotyčný kůň dle rasy pocházel z Andalusie, což je nejspíš někde vedle Alansie. Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang  No jo, mě by kolikrát zajímalo kde tyhle koně berou jako a kolik je stáli. Já vím jen o pár stájích na Thalce a tam se takové koně nevedou.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:05 31. Aug 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
to dlouhé zvíře je moje, ten název je pro přiblížení podoby né proto vodkaď(tak to bylo ymšleno a proto to bylo ve *), ale je pravda byla to blbost už to nepotkáš 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:42 31. Aug 2011 |
|
|
Braenn wrote: ... Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang  Je to klasicke plemeno koně, to je jako by ses divila, že jsi potkala ponyho...
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:49 31. Aug 2011 |
|
|
Maya wrote: Braenn wrote: ... Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang  Je to klasicke plemeno koně, to je jako by ses divila, že jsi potkala ponyho... Ehm, mustang stejně jako andalůský kůň je právě velmi konkrétní plemeno koně s velmi konkrétní historií, ale pony, nebo spíše poník není plemeno, ale klasifikace výšky, která říká, že se jedná o koně menšího 148 cm.
Last edited by Braenn on 16:54 31. Aug 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:53 31. Aug 2011 |
|
|
Co já koukala, tak mustang i pony jsou obě plemena, ale to je v podstatě jedno, protože co jsem chtěla říct, že v Thalii se nejde vyhnout označením z reálu, protože pak bychom nemohli použít jediný název jako třeba nazvy květin, zvířat, věcí...
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|