Šel jsem na výpravu a můj společník něco blekotal něco o písmenkách, IC si tariel nenechala nic říct a tak se prošla přímo, jenže on co se držel na písmenkách borg a dostal 2x dmg za cirka two hundred a ustlal si. Chtěl bych upozornit, že takovéhle pasti by neměli být plošné a měli by dávat pevný magický dmg tomu kdo na ni stoupne, protože se nedá obejít nějakou imkou na oheň. Tudíž bych chtěl reklamovat společníkovu smrt, pokud je to možné, protože to z hlediska RP nebyla jeho vina ale moje a jestli tam měl někdo skápnout nebo být smrtelně zraněn tak jsem to měl být já. Děkuji. Tariel Reynolt.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
A to, že je to tak možná schválně tě nenapadlo? Za blbost se hold platí a taková nerozvážnost může stát životy celé party a to je naprosto v pořádku. Když netáhnete za jeden provaz, tak Vás to prostě může přijít velice draho.
Tudíž bych chtěl reklamovat společníkovu smrt, pokud je to možné, protože to z hlediska RP nebyla jeho vina ale moje a jestli tam měl někdo skápnout nebo být smrtelně zraněn tak jsem to měl být já. Děkuji. Tariel Reynolt.
Můžeš reklamovat jedině sám sebe a tvůj společník ti může poděkovat.
Edit: To jsem si uvědomil, až moc pozdě, jsem zapomnětlivej a padá to na mojí hlavu, dotyčný snad odpustí a nebo nechť hodí kamenem
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 23:39 28. Aug 2011, edited 1 time in total.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
To je stejne u vsech plosnych pasti a ucinku. Elektricka past taky muze zabit nekoho, kdo jen stal kousek od toho iniciativniho blbce.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 29 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum