|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GeForce
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:24 29. Aug 2011 |
|
|
Miking wrote: Braenn wrote: Miking wrote: 2) Když sem chtěl od zlatníka prsten odbratnosti+2 tak mi bylo zděleno že to neumí udělat levnějc jak NPC a dokonce ani za stejnou cenu. Je to prostě od hráče dražší.
Přece není záměrem, abych komunikoval jen s NPC postavami.... Zlatník NPC ti ale už neprodá prsten obratnosti +3 a výš, a k tomu se zlatník PC musí propracovat přes stádia výroby, které jsou holt nepříliš výdělečné. Takže jsi stále ve fázi, kdy se ti vyplatí kupovat od NPC, nicméně ve fázi dočasné. nevím jak ostatní povolání ale kovář to takhle nemá. Vyrobí zbraň +1 a prodá ji hráči za 10k tak na tom neprodělá. Řešení bych viděl zdražit NPC zlatníky. ps.: amulet obratnosti+3 má, prsten nevím. Prsteny +3 nemá, jinak co mě dostalo, že PC postavě se nevyplatí dělat 3 kové šperky (jestli jsem to dobře pochopil jsou tak náročné, at už surovinami nebo procesem výroby, že se vyrovnají náročností 4 kovým) což nevím, zda je dobře 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:25 29. Aug 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Vadí mi lennost některých hráčů se více zapojit do dění na Thalii a následně jejich remcání nad tím, že se nic neděje. Honbu za expama, lootem, sexpením a podobně chápu, dělám to taky, ale u toho se věnuju i nějaké aktivitě na modulu. A výmluvy na to, že DM nic nedělají neberu. DM nic dělat nebudou dokud neuvidí aktivitu. Začarovaný kruh  A jo no, už se tomu nedivím Ono to není jen o lenosti hráčů, ale o takové bariéře divné. Hmm je dobré si po čase uvědomit, že člověk obhajuje nějaké lidi a pak uzná chybu, stalo se. Uznávám svou chybu. Thalie je uzavřený skleník, kde se nesmí udělat nic navíc, aby se náhodou nenarušil chod nebo tak něco. Tupé ovce hru hrají a jinak ji dále nerozvíjí. A tak to asi má zůstat. Možná jen vyvolení více štěstí mají aneb bez indulony to nejde. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:43 29. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Narsith wrote: LDamian wrote: Takže když tak pošli prosím PM Rejtymu nebo Dengrasovi. Alespoň tím dáš skutečnou zpětnou vazbu a dozvíš se, co se dělo z pohledu DM. Zajiste maš pravdu...ve většině připadu jde to připsat na vrub odlišneho chovani NPC...ale staly se i přiapdy kdy...no asi takle,ja už pro jistotu když jdu z zaklinačem na gorily tak než něco pošlu na mamku tak ji nabidnu banan nebo jablko. On jeden nikdy nevi že ?  Takže se vždy u bosse kde předpokladam zasach DMka snažim před utokem něco zaerpit. Ted jde o to kdy a jak poznat že bosse neovlada vyši sila ?. Ale tohle je ta menši věc co mi vadi,spiše to nove děleni expu v partě.Je to opravdu nešťastně nastavene a velmi demotivujici :-/. Ještě jednou a polopaticky. Pošli PM Rejtymu, nebo DG o tom kterém konkrétním případu, který se ti nelíbil. Nebo lépe vyříkej si to s dotyčným DM přímo. Nebo kdyžuž to chceš napsat na forum, aby tě mohli politovat všichni, tak buď chlap a napiš konkrétně o co šlo. Podobné neurčité povzdechy nikdy nic nevyřeší, jen všechny strany naštvou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:02 29. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Narsith wrote: LDamian wrote: Takže když tak pošli prosím PM Rejtymu nebo Dengrasovi. Alespoň tím dáš skutečnou zpětnou vazbu a dozvíš se, co se dělo z pohledu DM. Zajiste maš pravdu...ve většině připadu jde to připsat na vrub odlišneho chovani NPC...ale staly se i přiapdy kdy...no asi takle,ja už pro jistotu když jdu z zaklinačem na gorily tak než něco pošlu na mamku tak ji nabidnu banan nebo jablko. On jeden nikdy nevi že ?  Takže se vždy u bosse kde předpokladam zasach DMka snažim před utokem něco zaerpit. Ted jde o to kdy a jak poznat že bosse neovlada vyši sila ?. Ale tohle je ta menši věc co mi vadi,spiše to nove děleni expu v partě.Je to opravdu nešťastně nastavene a velmi demotivujici :-/. Ještě jednou a polopaticky. Pošli PM Rejtymu, nebo DG o tom kterém konkrétním případu, který se ti nelíbil. Nebo lépe vyříkej si to s dotyčným DM přímo. Nebo kdyžuž to chceš napsat na forum, aby tě mohli politovat všichni, tak buď chlap a napiš konkrétně o co šlo. Podobné neurčité povzdechy nikdy nic nevyřeší, jen všechny strany naštvou. Tak polopaticy...jen jsem napsal že mi to vadi. Tak proč bych měl uvadět konkrtni připady? Vadi mi to všeobecně tečka,bodka,ende
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:07 29. Aug 2011 |
|
|
Protože pokud neuvedeš co přesně ti vadí/vadilo, tak to těžko někdo změní, protože neví co vlastně udělal špatně. Jinak je to pro mě prostě rejpání bez důvodu a bez snahy cokoliv zlepšit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:17 29. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Protože pokud neuvedeš co přesně ti vadí/vadilo, tak to těžko někdo změní, protože neví co vlastně udělal špatně. Jinak je to pro mě prostě rejpání bez důvodu a bez snahy cokoliv zlepšit. kuciku ja jsme zažil jen jednou a to u goril kdy Dmko dalo vědět že tam bylo..a to jen diky tomu že misto abych pokračoval v zdolavani mama gorily tak jsem sebral padleho spoulhrače a šel ho oživit.Dostal jsem za to 50xp.Jako za zakženou vypravu a zratu peněz za oživeni a expu tak to za to nestalo. Zbytek asi mohu těžko tady uvadět,když nejsem si 100% jistej že to byl zasah Dmka. Mam jen prostě podezřeni ale nebudu nikoho obviňovat bez dukazu. Mohu to jen posoudit podle toho že když bosse dame několikrat za sebou..i v tom připadě že se spavne silnějš a najednou ma teměř neuvěžitelnou odolnost,nebo se uzdravuje ač to před tim nikdy nedělal jsou jen doměnky že za tym muže byt DMko.Jen jsem prostě napsal že pokavad se tohle děje tak se mi to nelibi.Ne to že Dmko vstoupi do NPC ale to že neda hrači žednou šanci ho pokonat nebo aspon poznat že je něco jinak než obvykle. Pokavad je to jen ma doměnka že v některych připadech se to takle děje tak se tady omlouvam.
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:21 29. Aug 2011 |
|
|
Dobrá, ale v tom případě se ani nedozvíš, jestli je tvá domněnka opodstatněná, nebo ne.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:27 29. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Dobrá, ale v tom případě se ani nedozvíš, jestli je tvá domněnka opodstatněná, nebo ne. Proto mi to vadi.. KDYŽ A JESTLI se to děje tak by ten dotyčny měl mit aspoň tolik slušnosti vuči hrači aby mu i v tom podsvěti aspon napsal "tak tady to maš hrdino,ted šlapu po tvem těle" Nebo něco podobneho.Ale jestli je to jen blud tak se neni o čem bavit.Stači napsat MY Z DM TEAMU TOHLE NEDĚLAME....vždy hrači dame šanci poznat že v tom jedem  A jestli chceš přiklad jak..tak vezmem třeba tu opomamu...vytluču jeji rodinku a jsem u ni.JA byt Dmkem tak hodim *podrbaa se za uchem a naštvaně se rozhledla*..ja osobně byhc nadskočil radosti a nabidl ji banan a potom bych se ji pokusil praštit zezadu..vše v hvězdičkach. Po takovem to zažitku se i v tom podsvěti zasměju Ale jdu spat..jsem po nočni a koukam že už tady pišu nesmysly  PS: Ono to vlastně mělo byt vaděno spiše o tom děleni a ziskavani expu v partě..a ne o DM a jejich zasazich do NPC postav 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:47 29. Aug 2011 |
|
|
Narsith wrote: kucik wrote: Protože pokud neuvedeš co přesně ti vadí/vadilo, tak to těžko někdo změní, protože neví co vlastně udělal špatně. Jinak je to pro mě prostě rejpání bez důvodu a bez snahy cokoliv zlepšit. kuciku ja jsme zažil jen jednou a to u goril kdy Dmko dalo vědět že tam bylo..a to jen diky tomu že misto abych pokračoval v zdolavani mama gorily tak jsem sebral padleho spoulhrače a šel ho oživit.Dostal jsem za to 50xp.Jako za zakženou vypravu a zratu peněz za oživeni a expu tak to za to nestalo. Zbytek asi mohu těžko tady uvadět,když nejsem si 100% jistej že to byl zasah Dmka. Mam jen prostě podezřeni ale nebudu nikoho obviňovat bez dukazu. Mohu to jen posoudit podle toho že když bosse dame několikrat za sebou..i v tom připadě že se spavne silnějš a najednou ma teměř neuvěžitelnou odolnost,nebo se uzdravuje ač to před tim nikdy nedělal jsou jen doměnky že za tym muže byt DMko.Jen jsem prostě napsal že pokavad se tohle děje tak se mi to nelibi.Ne to že Dmko vstoupi do NPC ale to že neda hrači žednou šanci ho pokonat nebo aspon poznat že je něco jinak než obvykle. Pokavad je to jen ma doměnka že v některych připadech se to takle děje tak se tady omlouvam. Sice už začínáme být dost offtopic, ale ať se to vyjasní... Nepíšeš náhodou o výpravě asi tak před čtvrt rokem na gorilly v prahvozdu, kde místo klasické Staré Zuřivé Gorily tam byla Prastará Zuřivá Gorila (s mnohem víc životama a s regenerací), v jeskyni bylo celkově víc goril a byly o trošku silnější, byl tam větší poklad a bylo to tam tak nastaveno celý den prostě od restartu, protože jsem ten dung upravil v rámci dění kolem části artefaktu? Tu prastarou zuřivou gorilu nakonec někdo umlátil, tuším je o tom boji něco v poděkování z oné doby - když tak si to můžeš dohledat. Mimochodem pokud si to ještě dobře pamatuji, tuším nejprve tam šel jeden - ještě nebyl ani epický level, šel v invisu a ten dung pro epické levely, nyní navíc slušně posílený vymlacoval soustavným povoláváním devítkového summona, který si vždy hodil štíty, o které se rozsekala celá skupina goril. On šel v invisu a prostě hodil dalšího z hůlky, která měla 50 nábojů a byla tehdy tak levná, že ho ta taktika v podstatě nic nestála a byla založená prostě na tom, že npc jsou tak blbí, že se vrhnou zkrátka na cokoli a spokojeně se nechají zabít. V podstatě je přesně tohle jednání, kdy hráč objeví nějakou výhodu a a místo aby si ji nechal jako příležitostný bonus, tak ji tak intenzivně těží, až to DM tým donutí k úpravě. Podobné to předtím bylo s ovládnutím potvor a s hromadou dalších věcí. Samotného ho ta gorila vyhnala, tolik jsem ještě sledoval. Pak vím, že jste tam vrátili ve dvou, samotný boj jsem nesledoval, protože jsem musel jít někomu něco vracet. Přišel jsem až když už jeden lehl a dal nějaké drobné expy aspoň za boj. Nejsem si jist, zda to bylo u vás, ale možná jsem pak to tělo vyhodil ven z doupěte, abys ho mohl sebrat - možná to bylo jindy a jinde, nevím, je to dlouhá doba. Pak vím, že jsem sehrával to, že vzít něco, co vypadá jako skřet nebo ork na oživení k elfům není moc průchozí. Tolik k vysvětlení. Nebylo to tedy tak, že by vám někdo toho bosse posílil. Prostě tam tentokrát byl jiný boss (i se jinak jmenoval) s jiným lootem a vy jste to nedali - což není vzhledem k vašim tehdejším levelům a použité taktice divu. Mimochodem pokud jde skutečně o tento případ a budou tě zajímat další podrobnosti, klidně mi pošli PM a probereme to. Sice si to už nepamatuji tak dobře, ale co se dá dělat. A příště prosím, pokud se ti něco nezdá, tak o tom napiš rovnou a ne po čtvrt roce.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 10:59 29. Aug 2011, edited 3 times in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:50 29. Aug 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ta prastará zuřivka byla fajn  edit : pořád mam výpis z toho boje... bylo to záživný, napínavý a super zpestření hraní
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:57 29. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
ldamian - k summonovi z devítky - ono summoneři nemají nic takového, co by bylo obstát něco těžšího, protože nejlepší devítkoví summoni mají AC 28 a přibližně 200 HP. Nejlepší ACčkový summon má AC 31 v základu, ale málo životů (tuším že kolem 100). Štíťák je pak poslední možnost, jak zajít na něco, co je v rozsahu (odhadem) lvlů 18-25 (horní hranici hádám, ještě tu ty potvory až tak neznám). Není využitelný všude a víceméně, tam kde nestačí tenhle golem, tam většinou třeba u mága stačí už máloco. Možná chodit a házet hromadný zabíječky typu kvílení bánší, ale co jsem tak zkoušel různě kouzla, tak tu mají potvory celkem vysokou výdrž.
Co tím chci říct - je rozdíl mezi tím, když se něco využívá pro přesílenost a když se něco využívá jako jediné možné řešení.
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:15 29. Aug 2011 |
|
|
Ti nevím, ale já měl summona s ac 42 a ab 25, když byl rozzuřenej měl větší ab. A nepotřeboval jsem ani 9.kruh kouzel  A dával jsem s ním to, co jsem dávat potřeboval 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:43 29. Aug 2011 |
|
|
LDamian wrote: Narsith wrote: kucik wrote: Protože pokud neuvedeš co přesně ti vadí/vadilo, tak to těžko někdo změní, protože neví co vlastně udělal špatně. Jinak je to pro mě prostě rejpání bez důvodu a bez snahy cokoliv zlepšit. kuciku ja jsme zažil jen jednou a to u goril kdy Dmko dalo vědět že tam bylo..a to jen diky tomu že misto abych pokračoval v zdolavani mama gorily tak jsem sebral padleho spoulhrače a šel ho oživit.Dostal jsem za to 50xp.Jako za zakženou vypravu a zratu peněz za oživeni a expu tak to za to nestalo. Zbytek asi mohu těžko tady uvadět,když nejsem si 100% jistej že to byl zasah Dmka. Mam jen prostě podezřeni ale nebudu nikoho obviňovat bez dukazu. Mohu to jen posoudit podle toho že když bosse dame několikrat za sebou..i v tom připadě že se spavne silnějš a najednou ma teměř neuvěžitelnou odolnost,nebo se uzdravuje ač to před tim nikdy nedělal jsou jen doměnky že za tym muže byt DMko.Jen jsem prostě napsal že pokavad se tohle děje tak se mi to nelibi.Ne to že Dmko vstoupi do NPC ale to že neda hrači žednou šanci ho pokonat nebo aspon poznat že je něco jinak než obvykle. Pokavad je to jen ma doměnka že v některych připadech se to takle děje tak se tady omlouvam. Sice už začínáme být dost offtopic, ale ať se to vyjasní... Nepíšeš náhodou o výpravě asi tak před čtvrt rokem na gorilly v prahvozdu, kde místo klasické Staré Zuřivé Gorily tam byla Prastará Zuřivá Gorila (s mnohem víc životama a s regenerací), v jeskyni bylo celkově víc goril a byly o trošku silnější, byl tam větší poklad a bylo to tam tak nastaveno celý den prostě od restartu, protože jsem ten dung upravil v rámci dění kolem části artefaktu? Tu prastarou zuřivou gorilu nakonec někdo umlátil, tuším je o tom boji něco v poděkování z oné doby - když tak si to můžeš dohledat. Mimochodem pokud si to ještě dobře pamatuji, tuším nejprve tam šel jeden - ještě nebyl ani epický level, šel v invisu a ten dung pro epické levely, nyní navíc slušně posílený vymlacoval soustavným povoláváním devítkového summona, který si vždy hodil štíty, o které se rozsekala celá skupina goril. On šel v invisu a prostě hodil dalšího z hůlky, která měla 50 nábojů a byla tehdy tak levná, že ho ta taktika v podstatě nic nestála a byla založená prostě na tom, že npc jsou tak blbí, že se vrhnou zkrátka na cokoli a spokojeně se nechají zabít. V podstatě je přesně tohle jednání, kdy hráč objeví nějakou výhodu a a místo aby si ji nechal jako příležitostný bonus, tak ji tak intenzivně těží, až to DM tým donutí k úpravě. Podobné to předtím bylo s ovládnutím potvor a s hromadou dalších věcí. Samotného ho ta gorila vyhnala, tolik jsem ještě sledoval. Pak vím, že jste tam vrátili ve dvou, samotný boj jsem nesledoval, protože jsem musel jít někomu něco vracet. Přišel jsem až když už jeden lehl a dal nějaké drobné expy aspoň za boj. Nejsem si jist, zda to bylo u vás, ale možná jsem pak to tělo vyhodil ven z doupěte, abys ho mohl sebrat - možná to bylo jindy a jinde, nevím, je to dlouhá doba. Pak vím, že jsem sehrával to, že vzít něco, co vypadá jako skřet nebo ork na oživení k elfům není moc průchozí. Tolik k vysvětlení. Nebylo to tedy tak, že by vám někdo toho bosse posílil. Prostě tam tentokrát byl jiný boss (i se jinak jmenoval) s jiným lootem a vy jste to nedali - což není vzhledem k vašim tehdejším levelům a použité taktice divu. Mimochodem pokud jde skutečně o tento případ a budou tě zajímat další podrobnosti, klidně mi pošli PM a probereme to. Sice si to už nepamatuji tak dobře, ale co se dá dělat. A příště prosím, pokud se ti něco nezdá, tak o tom napiš rovnou a ne po čtvrt roce. Ne absolutně ne...šli jsme tam jen dva a pozdě v noci. A dung jsme vybijeli lasickym zbusobem...povolaval jse akortat černy meč na vpomoc. A to ještě nerad protože nam to žralo expy  U stary jsem povolal dva abych ji trochu oslabil...oba okamžitě lehli.Už podle toho jsme tušili zradu a le i přes to jsme do ty gorily naběhli.Jak se řika..čest a slava vždy na prvnim mistě  Jo a to myslim že měla ta gorila i skyryvani? Anebo mi blbla grafika. Ale rozumějte mi nejde o to že DMko posili NPC nebo že za ni hraje....ale jde o to že když teda mam ztratit expy kuli tomu že si chce někdo zahrat tak at je to smsluplna strata expu a nejen potrestani hrače za něco co třeba vuživa ve svuj prospěch jako vyhodu sveho pvolani.Kruci to by se mělo trestat i kněze za to že v dungu oživi sve spoluhrače aby toho bosse mohl dat :-/ Prostě když je dana nejaka vyhoda tak by měla byt využivana a ne hrače za ni trestat.Když už jste tady nakousli i tohle. Jako proč bych nemohl ovladnout Rakasu a vybit s nim ostani.Přeci je mnou ovladan,mě posloucha a je jedno že to jsou jeho rodni druhove. Stava se i v realnem životě že někdo ovladne jedince určite komunity,zfanatizuje ho a pak z bombou na tělě pošle proti svym soukmenovcum.Prostě tuhle logiku trestu za využiti nejake vyhody dane povolanim nechapu.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:05 29. Aug 2011 |
|
|
Přispěji svým nezúčastněným názorem: 1) pořád jsi neřekl, kdy se toto stalo, případně (pokud tušíš), které DM to bylo (což by nejspíš hodně pomohlo ve vyjasnění problému)
2) boss to zmasakroval 2 devítkové summony, dle vlastních slov ti už toto připadalo divné, a přesto jste tam naběhli?
3) pokud DM posilují nějaké NPC, jsem toho názoru, že by pro to mě být nějaký pádný důvod (součást questu, atp.), případně pokud chtějí jen zpestřit hru postavám v dungu, pak dát najevo, že NPC ovládají/posilují a že by hráči měli zkusit jiný přístup (a aby se toho nikdo nechopil - nikoho neobviňuji, že někdo z nudy posiluje NPC, jen a pouze říkám svůj názor na tento problém)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:15 29. Aug 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ty jo, tady aby se fasovali kapesníčky před lognutím do hry  neuvěřitelný, ale člověk se aspoň pobaví edit : fňuk edit1 : fňuk fňuk
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|