|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 14:51 02. Sep 2011 |
|
|
Bubny - co tam dat nake skladby domorodych bubenikov - ako napr rozne africke rytmy alebo nake americke indianske??? Taketo rozne nahravky na "bongach" by som mohol niekde mat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:03 02. Sep 2011 |
|
|
To má k tamburíně docela daleko, ale tvůrčím chutím se meze nekladou:) Já mám zase tolik krásných písniček na dva a více nástrojů.. možná bych mohla říct Myrpovi, aby napsal nějaký skript jako "když jsou poblíž jedny housle, loutna a tři píšťaly, odemkni písničku xy" 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:30 02. Sep 2011 |
|
|
Jo k tamburine to ma teda daleko to je fakt - ja myslel celkovo na bubny.  Na tu tamburinu skusim napisat kamaratovi co bubnuje, mozno by mal nejake nahravky aj tamburiny.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:47 02. Sep 2011 |
|
|
No ted jsem zkoušel hrát na kytaru v Ivory. Zahrál jsem asi 6 skladeb a pak prostě už nic nechtělo hrát. Hrála jen původní skladba v Ivory.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:48 02. Sep 2011 |
|
|
Jen co vydýchám šok z tvého nového avatara, přepošlu Myrpovi.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:49 02. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Jen co vydýchám šok z tvého nového avatara, přepošlu Myrpovi.  no co když ona je taková ujetá ta víla  Hmm a asi po tom co 3x zahrála skladba Ivorská tak šlo brnkat na harfu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:50 02. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
*koukne na RoFova avatara, protře oči a koukne znova, koukne do čaje, zamíchá, ochutná, najde si pixlu od čaje, zjistí si složení, pak zase koukne na avatara*
_________________ .
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 18:05 02. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Jo, opravím a pošlu po víkendu Kucíkovi. Hádám, že nejde hrát za rozbřesku.
Jinak pro zájemnce špek (alespoň pro mne): (testováno v modulu kde Dawn start hour = 6, Dusk start hour = 22) /** * Poznámky k time fcím a hudbě: * - hour 06-06: GetIsDay = 0, GetIsNight = 0, GetIsDawn = 1, GetIsDusk = 0, hraje BackgroundDay hudba; * - hour 07-21: GetIsDay = 1, GetIsNight = 0, GetIsDawn = 0, GetIsDusk = 0, hraje BackgroundDay hudba; * - hour 22-22: GetIsDay = 0, GetIsNight = 0, GetIsDawn = 0, GetIsDusk = 1, hraje BackgroundNight hudba; * - hour 23-05: GetIsDay = 0, GetIsNight = 1, GetIsDawn = 0, GetIsDusk = 0, hraje BackgroundNight hudba; */
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 22:36 02. Sep 2011 |
|
|
Poprosím hráče na nástroje, aby se neodlogovávali v lokaci, když hrají píseň. Ta tam pak hraje dokola a dokola.. a dokola.. a když vám to spadne, znovu se přilognete, tak je nejlepší začít hrát jinou, kterou po skončení dovolí zpět muziku lokace, a ne nekonečnou smyčku písně:)Což je i způsob, jak může ten nekonečný koloběh zastavit kterýkoli procházející bard. Nebo by měl být. P.S. Kdyby náhodou nějaký bard šel ještě před restartem přes Ivory... 
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 23:31 02. Sep 2011 |
|
|
Mám pocit, že problém je i opuštění lokace bardem, dokud jeho hudba hraje.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 09:29 03. Sep 2011 |
|
|
kokosak wrote: Mám pocit, že problém je i opuštění lokace bardem, dokud jeho hudba hraje. Jo ale když dohraje písnička, tak hraje už nomální hudba prostředí ne? Já včera s Arii po cestě hrál různé písně a když jsem se vracel, tak už tam byla ta původní.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 14:33 03. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
No snad jsem to opravil (skladby odmykány podle perform, bug s odlogem/přechod do jiné lokace - je škoda fakt pěknou hudbu kazit otravnou smyčkou).
Co nehlásit: Nwn při změně dne na noc/noci na den změní hudbu a přestane hrát instrumentální. Nic s tím neudělám. Zahrání téže skladby vícekrát přes sebe skladbu stopne při dohrání délky první zahrané skladby (bard zahraje Černé oči a než skladba dohraje, zahraje jiný/stejný bard Černé oči -> skladba mu skončí při dohrání prvých Očí) - nechce se mi to řešit jinak, takže to takhle bude fungovat prostě.
Přidána featura, že zahraje-li na nástroj prase, nebo králík, nebo oba najednou bez levelu barda, zmizí mu model ruky. Zahraje-li znova, zmizí mu jiný model (nebudu říkat který).
Až se vrátí, pošlu kucíkovi. Někdy v týdnu testněte.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 16:09 03. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
drnky drnk drnk, drnká mi to kadle.  a nic mi zatím neupadlo, ani z ruky ani odjinud. a abyste neřekli že furt jen kybicuju tak jo, je to super.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 17:01 03. Sep 2011 |
|
|
Čistě ze zvědavosti, je vůbec možné nějakou událost scriptem navázat na account, na kterém je postava?
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 17:28 03. Sep 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Čistě ze zvědavosti, je vůbec možné nějakou událost scriptem navázat na account, na kterém je postava? Nevím, jestli rozumím, ale "account" není ve skriptu objekt.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|