|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:53 12. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Vyzkoušeno, nefunguje, Jon není ve stavu, kdy by vnímal přesně to, co mu říkám, aby ze mě nedělal idiota. Posledně jsem mu napsal (nejdříve hruběji, poté už poněkud lépe), co by měl udělat, abychom byli oba na takové úrovni, na jaké můžeme komunikovat a tohle řešit. Až to udělá, diskuzi rád uvítám. Malé písmo tam je, protože to je OT. Víš co? Tak to napiš mě, v klidu do PM a já se v tom zkusim vyznat sám, ju? Vám to s Jonem vykomunikuju jako prostředník, když se nedokážete domluvit sami, ať už s tim je pokoj. Co řikáš?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:02 12. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Už dle definice je prostředník nezaujatá osoba. Kokosi, bych to bral, ale ruku na srdce - tvoje neutralita je značně vychýlená jedním směrem.
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:06 12. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Už dle definice je prostředník nezaujatá osoba. Kokosi, bych to bral, ale ruku na srdce - tvoje neutralita je značně vychýlená jedním směrem. Nezastírám. Na druhou stranu i tebe sem se zastal na EQ (a v důsledku toho odtamtud odešel). Takže můžu slíbit upřímný pokus o objektivitu. Pokud já nevyhovuju, proberte to přes někoho jinýho, ale proberte to a dejte s tím už pokoj.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:08 12. Sep 2011 |
|
|
Hloupý je, že Nalkova představa toho, jak bych se měl chovat, znamená "nebudu se s tebou bavit, dokud neuznáš, že mám pravdu".
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:09 12. Sep 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Hloupý je, že Nalkova představa toho, jak bych se měl chovat, znamená "nebudu se s tebou bavit, dokud neuznáš, že mám pravdu". Lehni. Přes prostředníka se pude, protože vy dva si tak akorát vjedete do vlasů.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:10 12. Sep 2011 |
|
|
A já si musím taky arogantně píchnout, když už to leze ven:) Nalkanar wrote: Vyzkoušeno, nefunguje, Jon není ve stavu, kdy by vnímal přesně to, co mu říkám, aby ze mě nedělal idiota. Posledně jsem mu napsal (nejdříve hruběji, poté už poněkud lépe), co by měl udělat, abychom byli oba na takové úrovni, na jaké můžeme komunikovat a tohle řešit. Až to udělá, diskuzi rád uvítám. Malé písmo tam je, protože to je OT. Když sleduji tvůj styl vyjadřování a příspěvků, kdykoli se dotkneš Jona, plný už ani ne ironických, ale prostě jedovatých osobních poznámek a výpadů, myslím že k té úrovni, na které by jste mohli komunikovat rozumě je skutečně daleko. Netuším, co jsi mu napsal, ani jaké řešení vidíš, ale to co děláš má daleko k jakémukolí zmírnění napětí, nebo alespoň nevyvolávání dalšího. Ty prostě a jednoduše sereš, že to tak říkám na plná ústa a - cituji kolegu kokosáka - spratkovitě, nejen veřejně, ale i šířením pomluv do širokého okolí. Trochu tomu rozumím, neboť mám také vlastní nemesis, která může napsat i "dobrý den", abych v tom viděla urážku a propracovaný plán, jak mě vytočit. Jen je potřeba si ten fakt uvědomit, kdykoli s dotyčným jednáš, nebo ho alespoň přiznat nahlas. Pomůže to. A taky si uvědomit, co je tvým cílem v těchto výpadech. Právě proto neplýtvej slovy o "úrovni" na které je třeba komunikovat. A že z debaty s někým vyjdeš jako idiot (nebo s pocitem, žes vyšel jako idiot) není vždy chyba jen jedné strany nebo dojem zcela mylný, hlavně když pak používáš argumenty jako v našem rozhovoru o katolické církvi (jen si vzpomeň). Ale je jasné, že ten pocit k oblibě protistrany nepřispěje. Neznám nikoho, kdo by se rád cítil ponížený, a't už právem, nebo neprávem. P.S. Poznámka o malém písmu ztráci smysl, protože ta věta je stejně OT, jako zbytek urážek, které máš písmem velkým. Edit: - k té nemesis - je to dost dětinské řešení, takřka ubohé, ale chvíle na střelnici s obrázkem dotyčného a samopalem mi přinesla docela slušný nadhled a milou vzpomínku pro jakékoli další jednání:) Doporučuji vyzkoušet.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:36 12. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Že ti za to ty provokace stojí Nalku.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: hráči Posted: 14:46 12. Sep 2011 |
|
|
EHm *odkasle si* .. proc to neřešíte ve spamu? Tenhle topic je úplně o něčem jiném, založte si svůj vlastní -> Nalk vs Jon
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:13 12. Sep 2011 |
|
|
Ou, to sem nečekal... Ehm, rozhodně jsem tu nechtěl rozpoutat žádnou hádku, pokud si se v mém prvním příspěvku viděl Nalkanare, tak to se omlouvám, nebylo to myšleno proti tobě, ani nevím kdo ti hráči byli. A k tomu "běhám" - bylo řečeno pouze obrazně... to kokosak: ve kterém z těch mnoha chrámů jsou ty modlitby?  -darkvision-: díky kdyžtak využiji
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:17 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: to kokosak: ve kterém z těch mnoha chrámů jsou ty modlitby?  V Dei Anangově chrámu vždycky v 6-7 hodin času IC, nebo pak v 18 a kolem. Jestli chceš, můžeš se nám přijít smát, sledovat nás, navážet se do nás, modlit se s náma, připojit se k nám a nebo provozovat další činnosti podle uvážení a charakteru tvojí postavy, budem jen rádi 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Last edited by J.F.Payne on 15:18 12. Sep 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:17 12. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Dál řeším po PM. Mohl bych reagovat, ale jak řekl Prasokrálík.
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:20 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: to kokosak: ve kterém z těch mnoha chrámů jsou ty modlitby?  V chrámu Páně, přeci  Když sem loglej. A nejsem někde jinde  Ale vážně, možná to chvilku potrvá, ale určitě najdeš kvalitní hráče. Přijď s postavou na nějakou z akcí a uvidíš. Třeba na nějakou... přednášku... co bude brzo *rádoby nenápadně*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:22 12. Sep 2011 |
|
|
kokosak wrote: halfox wrote: to kokosak: ve kterém z těch mnoha chrámů jsou ty modlitby?  V chrámu Páně, přeci  Když sem loglej. A nejsem někde jinde  Ale vážně, možná to chvilku potrvá, ale určitě najdeš kvalitní hráče. Přijď s postavou na nějakou z akcí a uvidíš. Třeba na nějakou... přednášku... co bude brzo *rádoby nenápadně* Na nástěnce sem žádný novinky nenašel? Asi jsem slepej. Do chrámu teda mrknu. Dík 
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:35 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: Na nástěnce sem žádný novinky nenašel? Asi jsem slepej. Do chrámu teda mrknu. Dík  Samo musíš do města, v nějaký vesnický prdeli to nebude 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: hráči Posted: 16:42 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: Prasokralik wrote: To taky záleží na tom, jestli sotjíš a čekáš, až tě hráči přijdou bavit, nebo jestli ty sám jim dáš námět na diskuzi. Věř, že běhám a snažím se nějakého najít. Jenže je většina zaměstnaná tím, že si barví oblečení nebo prostě zrovna hráč obědvá popř. craftí  Myslel jsem, že tu toho bude míň... Pokud postava "craftí", je to pro tebe stále mnohem užitečnější, než když je zalezlá někde v "dungeonu" (jeskyni) a takových je tu také dost. Je zcela v pořádku, že jsou postavy zaměstnané. Kdyby tomu tak nebylo, nudily by se. Běhání v naději někoho najít je podle mých zkušeností neefektivní - potkáš totiž spíš postavy v pohybu, které nebudou mít čas něco probírat (a to počítám ve městě; mimo město potkáš málokoho, protože spousta jich chodí v neviditelnosti, ať už z pohodlnosti či ze strachu, případně jsou na lovu). Výhodnější je zdržovat se na místech s vysokou koncentrací postav (dílny, před severní bránou, náměstí, občas zajít dovnitř hostince, to všechno pochopitelně v Karathě). U postav, které posedávají v hostinci, ve Svazu Karathských obchodníků či na náměstí, je celkem slušná pravděpodobnost, že si budou ochotny povídat, a to i v případě, že zrovna jí. Buď se tvé postavě naskytne příležitost k někomu přisednout, nebo někdo přisedne k ní. (edit: Nebo se tvá postava připlete k nějakému rozhovoru u nástěnky, nebo... Možností je spousta.)Hodně pomáhá volba vhodného času. Když jsem začínal, bloudil jsem s postavou po prázdných městech, protože jsem hrál kolem šestnácté hodiny. Lepší je to v rozmezí 18.30-22.00 a někdy i dopoledne kolem 11.00, ale s tím dopolednem nemám zkušenosti. Někdy se skupinky scházejí i v Ivory, hlavně v uvedenou dobu, ale tam k tomu mám trochu odpor.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|