|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:46 14. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Šlo, pokud někdo vyrobí ty modely.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:45 14. Sep 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Aha, já právě myslel že se pro to používají stejné modely jaké má ten předmět když ho odložím na zem u všech to tak vypadá a vím že loutna taky vypadá jako loutna když se položí.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:01 14. Sep 2011 |
|
|
Ne tak uplne. Ten model musi byt vyrobeny v podstate jako efekt, musi byt pridelany ke spravne kosti postavy a byt nejak napolohovany.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:23 14. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Tak do toho já nejdu. Od doby, co jsem dělal zbraně uběhly už nějaké roky a musel bych si to oživovat a instalovat vše. To byste mě museli přesvědčit nějakou větší zakázkou, či jinak, kdybych se do toho měl pustit.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:27 14. Sep 2011 |
|
|
Myrpa wrote: Tak do toho já nejdu. Od doby, co jsem dělal zbraně uběhly už nějaké roky a musel bych si to oživovat a instalovat vše. To byste mě museli přesvědčit nějakou větší zakázkou, či jinak, kdybych se do toho měl pustit. Myrpo, Myrpo, já bych ti líbal ruce za jednoruční kopí ke štítu... ooo... ooo!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:31 14. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Hej! To se jen změní jeden řádek v baseitems.2da! Ale ta animace boje pak vypadá hůř a s tím já už nic neudělám, protože to neumím. On to v boji panáček, či panenka chytne do obou rukou a trochu to kopí prochází tím modelem štítu.
Takže tohle ať rozsekne někdo kompetentní.
EDIT: přidá řádek. Nikoliv změní.
EDIT2: Já jsem taky pro. Já jsem obecně vždycky pro něco, co někomu dá možnost něco využít, ač to třeba není vzhledově, modelově dokonalé, protože ostatní to nijak neomezí a někdo to naopak využije.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:42 14. Sep 2011 |
|
|
Jednoruční kopí ve hře je. Jsou na něj i featy a všechno okolo. Jen v craftu nejde vyrobit.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:02 14. Sep 2011 |
|
|
kucik wrote: Jednoruční kopí ve hře je. Jsou na něj i featy a všechno okolo. Jen v craftu nejde vyrobit. Oooo. Tak už mi nic nechybí. Jen jsem ho teda nikde neviděl.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:04 14. Sep 2011 |
|
|
Ono možná není ani v obchodech  ale to už je jiný problém. Nicméně mechanika ho plně podporuje.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:18 14. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nejsem si jistý, zda se jednoruční kopí ve hře nevyskytuje pod názvem "Rybářský hák". Kdysi jsem ho viděl....někde. Jen nevím zda to bylo v krámě nebo v lootu a vlastně zda to vůbec bylo na Thalii  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 14. Sep 2011 |
|
|
Hmm... a nebylo by možné ho přidat do obchodů... nějak? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:26 14. Sep 2011 |
|
|
Zkusim to.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:53 14. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ono skutečně ve hře není, což je dle mě škoda, moc jsem ho chtěl už s pár postavama.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:30 14. Sep 2011 |
|
|
Taky jsem sháněla a nenašla. kucik wrote: Zkusim to. To by bylo fajn. 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:01 14. Sep 2011 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|