Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:27 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Rumiště: Co se povidalo v Charaxssu před zničením (historie)
PostPosted: 16:08 06. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Co se událo v Charaxssu.

Post subject: Re: Co se povida v Charaxssu
PostPosted: 16:10 06. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ztratila se knezka rodu S´Zai i se svojí ochrankou. Naposledy byla videna pobliz sidla rodiny N´Abarn pri vysetrovani zatim neznameho pripadu. Ve meste se povida, ze knezka zuri, jelikoz byla zrazena a byla ji ukradena velice cenna vec. Cela vec je v setreni.

PostPosted: 03:24 05. Mar 2008 
Rytíř
 Profile

Ve městě se začlo oficiálně mluvit o podivných úkazech, které se vyskytují na území Šedých skřetů. Bylo nalezeno několik hlav drowů, které byly napíchnuty ve vstupním tunelu. Ztratilo se několik příslušníku neznámého rodu, fámy hovoří o prospektorech.

Novinkou jsou plánované souboje. Město hovoří a krvelačné podívané, kde se pro potěchu obecenstva budou zabijet otroci. Hovoří se, že podivanou připravuje podnik Olath deis.

PostPosted: 21:53 11. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

V Olath Deis se povida, ze se do ruin Draixu vypravilo jiz nekolik vyprav drowu a duergaru. Nikdo vsak nepronikl do samotnych ruin, mnohe vypravy se nevratili vubec a nebo zdecimovane a s hruzou v ocich. Nikomu se zatim neporarilo zjistit, co se v utrobach ruin skryva.

Mnozi drowi obchodnici jsou pry schopni zaplatit za artefakty a pozustatky kultury mesta nemale penize...

PostPosted: 23:47 21. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Zklamání

Tři nejmenovanní drovové, kteří se učili na vrahy, dostali od mistra za úkol pro dokončení studií přinést hlavu jednoho z lidských věrouků...ten, kdo by ji získal, by postoupil. Byli vybaveni jen dýkou a šipkami, neboť úkol nebyl příliš náročný. Pro případ zajetí přesto každý obzdržel flakonek s pavoučím jedem. Ani jeden se z Povrchu nenavrátil, jejich neúspěch je ostudný.

PostPosted: 23:16 17. Aug 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Cech remeslniku v Charaxxsu otevira pro verejnost nove dilny.

PostPosted: 07:25 07. Nov 2008 
Bůh
 Profile

Nalezená kniha

Nedávno se partičce duergarských průzkumníků podařilo dostat do Draixu, utrpěli těžké ztráty a vyvázli tak tak, ale to co nalezli stálo za to. Mezi různými poklady a klenoty se však našla i stará drowská kniha. Povidalo se, že obsahuje mnoho užitečných informací o Draixu a také o přepadení ilithidů.

Tuto knihu si odkoupil od duergarů rod N'Xial, duergarská karavana však byla přepadena a zničena, byl vyslán oddíl rodem N'Xial, ten se ale také nevrátil. Však dřív, než narbondel ten den pohasl, přišel do domu N'Xial posel s darem, dar byla stará kniha z Draixu, kterou našli hlídky Nar'Der.

N'Xial vyjádřil spokojenost s nalezenou knihou i s činy Nar'Der.

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 17:23 01. Mar 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Arkenvirr, tak zní údajně jméno rodiny která splnila úkol (jak se povídá) od samotného Zeira, co je na tom pravdy však ví jen oni, avšak této rodině se dostalo cti a uznání, protože dle kněžky ze Zeirova chrámu splnili úkol výborně.

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

PostPosted: 22:57 05. May 2009 
Bůh
 Profile

Boj v pískovcovích dolech

Nedávno dorazila nižší kněžka S'Zai do svého domu, vyžádali si vojenské síly a vyrazila někam do hlubin podtemna. Kněžka, ani její doprovod už se neukázali. Druhého dne byli vysláni průzkmníci po kněžčiných stopch, u povrch v pískovcovích dolech byla nalezena těla jejího doprovodu, scena vypadala na velkou bitku, těla drowů byla poraněná meči, šípy a magii. Tělo kněžky však nebylo nalezeno.

S'Zai je pobouřeno ztracení kněžky a pobití nemalé skupiny vojáků. Zkušenější kněžky a vybavené bojové skupiny jsou ted posílány na povrch za účelem pomsty a udobření si bohyně Xi'An, za neschopnost ubranít si území podtemna.

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 13:14 22. May 2009 
Bůh
 Profile

Kněžka S'Zai na pochodu?

Nedávno bylo vidět početné vojsko v čele s jednou hlavní kněžkou ze S'Zai. Vojsko nečítali celé město, ale i tak byla bojová skupina netradičně veliká. Poslové se rozběhli po městě a kontaktovali vybrané domy a rodiny, kdo ví co se děje?

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 20:57 06. Jul 2009 
Bůh
 Profile

Trolokové?

Poslední dobou se povidá po Charaxssasu o skupinkách troloků potulujících se okolo města. Trolokové neutočí na hlídky, ale jsou drzí a nechají se k útoku snadno vyprovokovat. Dokonce se našlo pár menších táborů!

Hlavní kněžka S'Zai zatim zakazuje na hlídky útočit, dokut se nedozvíme důvod jejich táboření po podtemnu a opuštění jejich domoviny, Draixu..

Vrátilo se i pár zvědů, kteří hlásí že vchody do ruin Draxiu jsou ted zabarigádované, Draix je zatim uzavřen.

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 15:13 31. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Škody
Charaxxské vlivné rodiny si neustále stěžují na cizí otroky. Ve městě se množí krádeže a jiné drobné výtržnosti. Mezi poslední patří drobný požár v novém městě, který byl naštěstí rychle uhašen. Kněžka rodu S'zai zatím nic nenařídila, prý jsou to jenom otroci. . .

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

PostPosted: 19:20 04. Feb 2010 
Bůh
 Profile

Charaxss napaden!

Nedávno městem zazněli varovné zvony, Hagolská brána zaregistrovala pohyb povrchnanů blízko bran a svolala ostatní rody na obranu. Když však obrana zjistila, že útočníků neni ani 10, nevěděli zda nemají poplašné hlášení brát jako špatný vtip.

Drowové však podcenili sílu připravené skupiny a první vlna měla těžké ztráty, špínu z povrchu se však podařilo zahnat obranými silami dřív, než na místo dorazila schromaždující se hlavní armáda Charaxssu. Domýšlivost povrchnanů a počáteční nepřipravenost drowů rozčílila hlavní matku S'Zai. Nařídila lov otroků, poviné rituali s obětí z povrchu na usmíření pavoučí bohyně. Matka S'Zai se nechala slyšet:

"Pokud si špína z povrchu myslela, že byla dřív utlačována, byla na omylu... ted teprve přijde pravý teror, útok na samotné pavoučí město se nebude tolerovat!"

Mezi nešlechtici se šušká, že hlavní matka nechala vyslat vrahy ze své vlastní rodiny, nejmocnější zabijáky, aby našli domýšlivé krysy z povrchu a povraždili je.

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 11:50 05. Mar 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Hněv nejvyšší kněžky S'Zai

K nejvyšší kněžce se donesly zprávy o projevech slabosti několika drowů v doupeti rozkoše. Kněžka byla zprávou nesmírně zhnusena a ihned rozhodla ....

Z rozhodnutí nejvyšší kněžky rodu S'Zai byla drowka jménem T'rissafay určena jako obět pavoukům Xi'An a je proto hledána!
Z rozhodnutí nejvyšší kněžky rodu S'Zai se má kněžka domu R'rorrok Akor dostavit co nejrychleji do Chrámu k podání vysvětlení!

http://youtube.com/user/ThalieDrow

PostPosted: 11:17 06. Mar 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Stráže

V Charaxssu se něco děje, všechny mocensky důležité budovy města posilují své stráže, vládnoucí rod S'Zai stráže posílil na téměř dvojnásobek.

Mezi drowy se šušká, že za tím nejspíše stojí zvýšená aktivita rodu N'Xial.

http://youtube.com/user/ThalieDrow

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]