|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:34 14. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:06 14. Sep 2011 |
|
|
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:06 15. Sep 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Fryn wrote: xxxMajkyxxx wrote: Snad me hudebni intelektualove neukamenujou, kapela ve svem vykvetu a vrcholu zaroven....pak uz to slo jen z kopce Korn - Good GodMezi velmi kvalitní alba od nich počítám KoRn, Issues, Follow the Leader a Untouchables. Pak už to bylo horší, ale stále se na jejich nových albech objevují songy které ještě stojí za poslechnutí. Namátkově pár z mnoha mých oblíbených. http://www.youtube.com/watch?v=emNahB_9 ... re=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=v9D8eT8s8f0http://www.youtube.com/watch?v=JISRXPEX ... re=relatedOsobne bych rek ze Follow the leader byla takova jejich osobni vykradacka predchozi alba Life is peachy, Untouchables posledni nadech pred totalnim upadkem. Ostatne, tezko mi nekdo vyvrati, ze Freak on a leash je dokonala kopie prave Good God.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:44 15. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já mám svoje Annihilatory  ty maj každý album specifický! A proto je taky málokdo má rád, jenže pro mě to je daný perfektníma kytarama a je mi jedno co je to žánr  . /,,/ Jeff Waters!!! http://www.youtube.com/watch?v=dC5324eTDvI
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:57 15. Sep 2011 |
|
|
A co takhle Vivaldiho v epickým podání? http://www.youtube.com/watch?v=4hvN0X92K4k"If you think you're good at something, there's always an asian doing it better."
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:12 15. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To asi nemáme v bardský hudbě, co? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:44 15. Sep 2011 |
|
|
Tyjo, kdyby šlo pouštět některé skladby jenom v určitém počtu bardů... tyjo!!!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:47 15. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Taky uz jsme nad tim premejsleli...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:02 15. Sep 2011 |
|
|
V daleké budoucnosti vidím propojení bardích písniček se skype. Chceš zahrát píseň prokletí nebo bardí píseň? Tu máš mikrofon a čiň se:)) Podle bodů v umění by to bardům přes program upravovalo hlas z falešného na zpěvný, mínus koeficient vypitého alkoholu.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:09 15. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: ...mínus koeficient vypitého alkoholu. Hráče nebo postavy?  Abych nebyl uplně offtopic, líbí se mi tohle (ale poslouchám i jinačí věci)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:38 15. Sep 2011 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:03 16. Sep 2011 |
|
|
Bahnak wrote: http://www.youtube.com/watch?v=6H0D8VaIli0&feature=related A) pěkně se to poslouchá B) pěkně se na to dívá moooc pěkné. Jinak k těm bardím písničkám, přes skype by to bylo dobré i na nástroje  bych si nechal kytaru očarovat elektřinou 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:05 16. Sep 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Osobne bych rek ze Follow the leader byla takova jejich osobni vykradacka predchozi alba Life is peachy, Untouchables posledni nadech pred totalnim upadkem. Ostatne, tezko mi nekdo vyvrati, ze Freak on a leash je dokonala kopie prave Good God. Pokud by to platilo, tak bych Follow the Leader viděl jako mnohem propracovanější a vyzrálejší verzi alba Life is Peachy, ale v tom vykrádání se asi neshodneme  . Možná je to i tím, že mě Life is Peachy, oproti jejich jiným starším albům, tolik nezaujalo (osobně mám asi nejradší Issues, v těsném závěsu jsou pak hned Untouchables a Follow the Leader). S odstupem času jsem zjistil, že se mi docela líbí i album Take a look in the Mirror, které mě teda při prvním poslechu vůbec nenadchlo a které jsem trochu přehlížel. Tady už šlo poznat jak se Korn mění (ne že by nějak vyměkli, ale asi každý čekal, díky předchozím albům, něco jiného). A abych tady pořád jen neházel samé Korny, tak něco v trochu jiném stylu. Horrors - Scarlet Fields http://www.youtube.com/watch?v=Us4zreX_O8k
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:26 17. Sep 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.