Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:36 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: hráči
PostPosted: 19:15 15. Sep 2011 
Obyvatel
 Profile

halfox wrote:
jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř"

Nevim co tě na tom sere, protože i ve hře jsou určité limity a pokud je chceš stihnout musíš hold, běhat, od toho to ta postava umí aby mohla běhat (to je ten rychlý pohyb co ti je zřejmě neznámý) a pokud máš problém že někdo nestíhá a snaží se být zdvořilej a pozdraví, tak to prosím ignoruj, ano? děkuji

Reply with quote  

PostPosted: 19:25 15. Sep 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

GeForce wrote:
halfox wrote:
jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř"

Nevim co tě na tom sere, protože i ve hře jsou určité limity a pokud je chceš stihnout musíš hold, běhat, od toho to ta postava umí aby mohla běhat (to je ten rychlý pohyb co ti je zřejmě neznámý) a pokud máš problém že někdo nestíhá a snaží se být zdvořilej a pozdraví, tak to prosím ignoruj, ano? děkuji

Jaký limity, pro představu?
A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík (tedy ne situace, kdy obíhá dvacet lokalit sprintem), rodiče na něj řvou, musí za 5 minut do práce... ale zase ruku na srdce, v 80% všech sprinterů je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějakou RP komunikaci odradí.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 15. Sep 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

:mrgreen: Opět řešíme odvěkou otázku běhání??? *poposedne si k monitoru*
:act_42: :var_54: :act_42:
Anakin: "Poznal jsem, že slipy jsou zlo!"
Kenobi: "Pak jsi ztracen! Udělám co musím!"
:var_25:

Reply with quote  

PostPosted: 19:35 15. Sep 2011 
Obyvatel
 Profile

Braenn wrote:
Jaký limity? A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík, rodiče na něj řvou... ale zase ruku na srdce, v 80% je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějaké RP odradí.

hele k tomuhle asi už naposled, za prve mi hned napsal, jestli si to nepletu s wow, který jsem v životě nehrál ale vim o co jde, tak jsem mu psal tellem ,že sem potřeboval něco stihnout, každopádně tímhle přístupem si sympatie nezíská... zadruhý limtama myslím to co jsi napsala + třeba odjezd lodi atd... za třetí 80% že někdo behá jak kdo, já když jsem sám tak když někam jdu mimo město tak běhám ale ve městě a vesnicích se snažím chodit a myslím že není problém že by si s Kvasem někdo nepokecal... a že se snaží o RP, každý jsme začínali, každej nějak já osobně sem tak ze sem taky moc neměl s kým a nějakou chvíly sem se rozkoukával a každá postava když začíná je neznámá a musí poznávat okolí.. takže nevim co řeší po prvním dni... a jestli hodnotí věci hned na první dojem, postavy které vidí jednou či dvakrát a už je hodnotit atd, no nevim ale tohle podle mě není dobrý přístup...

Reply with quote  

PostPosted: 19:53 15. Sep 2011 
Bůh
 Profile

Nečerti se Kvasíku, já tě třeba mám rád, i když umíš běhat.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 20:18 15. Sep 2011 
Nováček
 Profile

GeForce wrote:
Braenn wrote:
Jaký limity? A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík, rodiče na něj řvou... ale zase ruku na srdce, v 80% je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějaké RP odradí.

hele k tomuhle asi už naposled, za prve mi hned napsal, jestli si to nepletu s wow, který jsem v životě nehrál ale vim o co jde, tak jsem mu psal tellem ,že sem potřeboval něco stihnout, každopádně tímhle přístupem si sympatie nezíská... zadruhý limtama myslím to co jsi napsala + třeba odjezd lodi atd... za třetí 80% že někdo behá jak kdo, já když jsem sám tak když někam jdu mimo město tak běhám ale ve městě a vesnicích se snažím chodit a myslím že není problém že by si s Kvasem někdo nepokecal... a že se snaží o RP, každý jsme začínali, každej nějak já osobně sem tak ze sem taky moc neměl s kým a nějakou chvíly sem se rozkoukával a každá postava když začíná je neznámá a musí poznávat okolí.. takže nevim co řeší po prvním dni... a jestli hodnotí věci hned na první dojem, postavy které vidí jednou či dvakrát a už je hodnotit atd, no nevim ale tohle podle mě není dobrý přístup...

Nic proti, ale vážně by mě zajímala reakce DM za NPC v hospodě, kolem kterých prosvištíš, div je tvá postava nesrazí, k pultu, něco si objednáš a stejně tak rychle vypálíš pryč. Ta reakce možná byla přehnaná, takže se omlouvám, ale přicházela, ajnžto jsi byl ten den už asi 5 člověk, který mi to udělal a ještě k tomu mě právě zaráželo, že je to v lokaci tak malý, jako je hospoda, takže ten rozdíl, který tim naženeš je srovnatelný k tomu, když na 20ti kilometrovém úseku budeš zběsile předjíždět a riskovat, že tě něco srazí, abys pak byl na první červený ve městě o 30 vteřin dřív.

Pochopím, když postava někam spěchá, ale netvrďte mi, že je tu každej Jamaiskej sprinter a uběhne X lokací jen tak.
Chcete být rychlí? Kupte si koně, ale netvrďte mi, že prostě běháte naložený plnou výbavou trasu Karatha - Ivory líp než Český Dráhy.

A ono se koneckonců taky nic nestane, když něco nestihnete ne? Vždyť smyslem tý hry není být nejlepší, nejsilnější a nejbůhvíco, to můžeš hrát travian, wow a výjde to na stejno. :idea:

Reply with quote  

PostPosted: 20:53 15. Sep 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

*otevře balíček chipsů a se zájmem pozoruje vývoj flejmu*

Reply with quote  

PostPosted: 21:18 15. Sep 2011 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Zlatí dexaři :) Myslim že ti si mužou běhat jak chtějí :)

Laelaan Caana

Reply with quote  

PostPosted: 21:25 15. Sep 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

A jakypak maj dexari steheni svaliky? Vetsi nez Silovky? Co?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 21:51 15. Sep 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

halfox wrote:
...

chlape ty se mi líbíš, i když pláčeš na špatným hrobě, tady si právě může dělat kdo chce co chce - v rámci mezí - což se týká i běhání. Naaa druhou stranu jsem získala dojem, že čím více hraješ (to u některých zahrnuje i méně běháš) a jsi méně PB tvor, tím více si tě DM všímají, takže to ber spíš jako svou výhodu a buď spokojen.

Každopádně viditelně aspiruješ na zařazení do "my" skupiny RP inkvizitorů, což mne těší a doufám že se ve hře brzo potkáme :D

Reply with quote  

PostPosted: 22:19 15. Sep 2011 
Obyvatel
 Profile

Braenn wrote:
Každopádně viditelně aspiruješ na zařazení do "my" skupiny RP inkvizitorů, což mne těší a doufám že se ve hře brzo potkáme :D

on vás brzo začně někdo sekat jako dříví v lese, ono se všechno přemnožený nějak likviduje :wink:

Ps: "Nečerti se Kvasíku, já tě třeba mám rád, i když umíš běhat." ...to je hezky ale Kvas už rezignoval a má ponici jmenem Pivoňka ;-) takže už se učí jezdit a na běhání kašle 8)

Reply with quote  

PostPosted: 22:37 15. Sep 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

GeForce wrote:
Braenn wrote:

on vás brzo začně někdo sekat jako dříví v lese, ono se všechno přemnožený nějak likviduje :wink:

Můžu říct že jsme ideální cíle, slabé, chromé a snažící se o hvězdičky ve chvíli, kdy se tahají meče :P

Reply with quote  

PostPosted: 23:06 15. Sep 2011 
Nováček
 Profile

Braenn wrote:
halfox wrote:
...

doufám že se ve hře brzo potkáme :D

To já taky doufám! Už přemýšlim, jestli nemám začít hrát depresi a schýzu ze samoty! :D

Reply with quote  

PostPosted: 00:08 16. Sep 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Já si rád popovídám s novou tváří co vidím, a jsem moc rád když hraje pěkně. Ted si nepamatuji jméno postavy, ale jednou jsem takhle třeba v noci v Tartenu vzal hráčku Agnes k sobě dom a společně jsme přečkali noc a byla to krásná příležitost si s někým zahrát. Jen je důležité chytit chvíli a najít důvod proč se bavit... a ten důvod tak těžký zrovna není :). Takže když nebudu zaneprázdněn jinými hráči, rád si zahraju! Postavička Vilmawien s mečem u pasu, zelené šaty či bílá zbroj. :)

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 00:29 16. Sep 2011 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Čistě IMHO:

Pomalejší NWN pohyb = pomalá chůze, procházka - postava má čas si povídat, prozkoumávat oblast

Rychlejší NWN pohyb = spěch, rychlý přesun, v závislosti na okolnostech i jakž takž běh - postava toho moc nenakecá obvykle, nemá čas prozkoumávat oblast (pokud není elf třeba).

V NWN jde docílit i ještě pomalejší chůze (jako přetížení a těžké přetížení třeba), které jsou v podstatě belhání, plazení nebo šouravý pohyb.

Skutečný sprint nebo rychlý běh NWN mechanika IMHO prakticky neumožňuje vyjma třeba kouzla haste, kde jsou ale zřejmě úměrně urychleny i reakce a myšlení dotyčného (spíš hrátky s časem než klasický sprint).

Jediný, kdo skutečně trénuje běh a běhá solidně rychle je zkušený mnich. Všichni ostatní jsou šneci. Barbaři jsou zuřiví šneci. Okřídlení elfové jsou okřídlení šneci. Okřídlení elfové barbaři jsou zuřiví okřídlení šneci. :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]