|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GeForce
|
Post subject: Re: hráči Posted: 19:15 15. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř" Nevim co tě na tom sere, protože i ve hře jsou určité limity a pokud je chceš stihnout musíš hold, běhat, od toho to ta postava umí aby mohla běhat (to je ten rychlý pohyb co ti je zřejmě neznámý) a pokud máš problém že někdo nestíhá a snaží se být zdvořilej a pozdraví, tak to prosím ignoruj, ano? děkuji
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: hráči Posted: 19:25 15. Sep 2011 |
|
|
GeForce wrote: halfox wrote: jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř" Nevim co tě na tom sere, protože i ve hře jsou určité limity a pokud je chceš stihnout musíš hold, běhat, od toho to ta postava umí aby mohla běhat (to je ten rychlý pohyb co ti je zřejmě neznámý) a pokud máš problém že někdo nestíhá a snaží se být zdvořilej a pozdraví, tak to prosím ignoruj, ano? děkuji Jaký limity, pro představu? A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík (tedy ne situace, kdy obíhá dvacet lokalit sprintem), rodiče na něj řvou, musí za 5 minut do práce... ale zase ruku na srdce, v 80% všech sprinterů je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějakou RP komunikaci odradí.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 19:30 15. Sep 2011 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: hráči Posted: 19:35 15. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Jaký limity? A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík, rodiče na něj řvou... ale zase ruku na srdce, v 80% je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějaké RP odradí. hele k tomuhle asi už naposled, za prve mi hned napsal, jestli si to nepletu s wow, který jsem v životě nehrál ale vim o co jde, tak jsem mu psal tellem ,že sem potřeboval něco stihnout, každopádně tímhle přístupem si sympatie nezíská... zadruhý limtama myslím to co jsi napsala + třeba odjezd lodi atd... za třetí 80% že někdo behá jak kdo, já když jsem sám tak když někam jdu mimo město tak běhám ale ve městě a vesnicích se snažím chodit a myslím že není problém že by si s Kvasem někdo nepokecal... a že se snaží o RP, každý jsme začínali, každej nějak já osobně sem tak ze sem taky moc neměl s kým a nějakou chvíly sem se rozkoukával a každá postava když začíná je neznámá a musí poznávat okolí.. takže nevim co řeší po prvním dni... a jestli hodnotí věci hned na první dojem, postavy které vidí jednou či dvakrát a už je hodnotit atd, no nevim ale tohle podle mě není dobrý přístup...
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: hráči Posted: 19:53 15. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nečerti se Kvasíku, já tě třeba mám rád, i když umíš běhat.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 20:18 15. Sep 2011 |
|
|
GeForce wrote: Braenn wrote: Jaký limity? A jasně že je situace, kdy někdo běží, protože musí, propadá mu balík, rodiče na něj řvou... ale zase ruku na srdce, v 80% je to prostě jen lenost hráče jít pomalu, tedy nejsou nutné RP okecávky - na Thalii je běhání tolerováno, tak co:) Ale nediv se halfoxovi, že ho to ve snaze o nějaké RP odradí. hele k tomuhle asi už naposled, za prve mi hned napsal, jestli si to nepletu s wow, který jsem v životě nehrál ale vim o co jde, tak jsem mu psal tellem ,že sem potřeboval něco stihnout, každopádně tímhle přístupem si sympatie nezíská... zadruhý limtama myslím to co jsi napsala + třeba odjezd lodi atd... za třetí 80% že někdo behá jak kdo, já když jsem sám tak když někam jdu mimo město tak běhám ale ve městě a vesnicích se snažím chodit a myslím že není problém že by si s Kvasem někdo nepokecal... a že se snaží o RP, každý jsme začínali, každej nějak já osobně sem tak ze sem taky moc neměl s kým a nějakou chvíly sem se rozkoukával a každá postava když začíná je neznámá a musí poznávat okolí.. takže nevim co řeší po prvním dni... a jestli hodnotí věci hned na první dojem, postavy které vidí jednou či dvakrát a už je hodnotit atd, no nevim ale tohle podle mě není dobrý přístup... Nic proti, ale vážně by mě zajímala reakce DM za NPC v hospodě, kolem kterých prosvištíš, div je tvá postava nesrazí, k pultu, něco si objednáš a stejně tak rychle vypálíš pryč. Ta reakce možná byla přehnaná, takže se omlouvám, ale přicházela, ajnžto jsi byl ten den už asi 5 člověk, který mi to udělal a ještě k tomu mě právě zaráželo, že je to v lokaci tak malý, jako je hospoda, takže ten rozdíl, který tim naženeš je srovnatelný k tomu, když na 20ti kilometrovém úseku budeš zběsile předjíždět a riskovat, že tě něco srazí, abys pak byl na první červený ve městě o 30 vteřin dřív. Pochopím, když postava někam spěchá, ale netvrďte mi, že je tu každej Jamaiskej sprinter a uběhne X lokací jen tak. Chcete být rychlí? Kupte si koně, ale netvrďte mi, že prostě běháte naložený plnou výbavou trasu Karatha - Ivory líp než Český Dráhy. A ono se koneckonců taky nic nestane, když něco nestihnete ne? Vždyť smyslem tý hry není být nejlepší, nejsilnější a nejbůhvíco, to můžeš hrát travian, wow a výjde to na stejno. 
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 20:53 15. Sep 2011 |
|
|
*otevře balíček chipsů a se zájmem pozoruje vývoj flejmu*
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: hráči Posted: 21:18 15. Sep 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Zlatí dexaři  Myslim že ti si mužou běhat jak chtějí 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: hráči Posted: 21:25 15. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A jakypak maj dexari steheni svaliky? Vetsi nez Silovky? Co?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: hráči Posted: 21:51 15. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: ... chlape ty se mi líbíš, i když pláčeš na špatným hrobě, tady si právě může dělat kdo chce co chce - v rámci mezí - což se týká i běhání. Naaa druhou stranu jsem získala dojem, že čím více hraješ (to u některých zahrnuje i méně běháš) a jsi méně PB tvor, tím více si tě DM všímají, takže to ber spíš jako svou výhodu a buď spokojen. Každopádně viditelně aspiruješ na zařazení do "my" skupiny RP inkvizitorů, což mne těší a doufám že se ve hře brzo potkáme 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: hráči Posted: 22:19 15. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Každopádně viditelně aspiruješ na zařazení do "my" skupiny RP inkvizitorů, což mne těší a doufám že se ve hře brzo potkáme  on vás brzo začně někdo sekat jako dříví v lese, ono se všechno přemnožený nějak likviduje Ps: "Nečerti se Kvasíku, já tě třeba mám rád, i když umíš běhat." ...to je hezky ale Kvas už rezignoval a má ponici jmenem Pivoňka  takže už se učí jezdit a na běhání kašle 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: hráči Posted: 22:37 15. Sep 2011 |
|
|
GeForce wrote: Braenn wrote: Každopádně viditelně aspiruješ na zařazení do "my" skupiny RP inkvizitorů, což mne těší a doufám že se ve hře brzo potkáme  on vás brzo začně někdo sekat jako dříví v lese, ono se všechno přemnožený nějak likviduje Můžu říct že jsme ideální cíle, slabé, chromé a snažící se o hvězdičky ve chvíli, kdy se tahají meče 
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 23:06 15. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: halfox wrote: ... doufám že se ve hře brzo potkáme  To já taky doufám! Už přemýšlim, jestli nemám začít hrát depresi a schýzu ze samoty! 
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: hráči Posted: 00:08 16. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já si rád popovídám s novou tváří co vidím, a jsem moc rád když hraje pěkně. Ted si nepamatuji jméno postavy, ale jednou jsem takhle třeba v noci v Tartenu vzal hráčku Agnes k sobě dom a společně jsme přečkali noc a byla to krásná příležitost si s někým zahrát. Jen je důležité chytit chvíli a najít důvod proč se bavit... a ten důvod tak těžký zrovna není  . Takže když nebudu zaneprázdněn jinými hráči, rád si zahraju! Postavička Vilmawien s mečem u pasu, zelené šaty či bílá zbroj. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: hráči Posted: 00:29 16. Sep 2011 |
|
|
Čistě IMHO: Pomalejší NWN pohyb = pomalá chůze, procházka - postava má čas si povídat, prozkoumávat oblast Rychlejší NWN pohyb = spěch, rychlý přesun, v závislosti na okolnostech i jakž takž běh - postava toho moc nenakecá obvykle, nemá čas prozkoumávat oblast (pokud není elf třeba). V NWN jde docílit i ještě pomalejší chůze (jako přetížení a těžké přetížení třeba), které jsou v podstatě belhání, plazení nebo šouravý pohyb. Skutečný sprint nebo rychlý běh NWN mechanika IMHO prakticky neumožňuje vyjma třeba kouzla haste, kde jsou ale zřejmě úměrně urychleny i reakce a myšlení dotyčného (spíš hrátky s časem než klasický sprint). Jediný, kdo skutečně trénuje běh a běhá solidně rychle je zkušený mnich. Všichni ostatní jsou šneci. Barbaři jsou zuřiví šneci. Okřídlení elfové jsou okřídlení šneci. Okřídlení elfové barbaři jsou zuřiví okřídlení šneci. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|