|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:16 10. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:01 11. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Vadí mi hráči (ani ne tak postavy  ) co se odlogovávají u bossů  . Za uši do průvanu, plantážníci!!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:37 11. Sep 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět Předmět ano (zřejmě s výjimkou přirozených zbraní bytostí, kde jsou omezení daná mechanikou hry), ale umístitelný objekt ne, a některé "krávoviny v přírodě" jsou dokonce pevnou součástí modelů dlaždic, takže se dají leda tak překrýt umístitelnými objekty, ale odstranit či zakopat ne.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:10 15. Sep 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět popravdě mě se nepodařilo zakopat ještě nic  možna to trpaslíci neuměj nebo co ja vim, ale prostě to nejde, ani nějaká kytka co utrhl, hrneček co se mu rozbil, nic...
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:51 15. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
a děláš to správně? položíš předmět na zem a použiješ na něj specialni schopnost lopaty a tak vytvoříš díru která funguje jako jakákoliv bedna a můžeš do ní nasypat neomezený předmět kravin
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:01 16. Sep 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: a děláš to správně? položíš předmět na zem a použiješ na něj specialni schopnost lopaty a tak vytvoříš díru která funguje jako jakákoliv bedna a můžeš do ní nasypat neomezený předmět kravin Předmět není nutné pokládat na zem (neodložitelné předměty dokonce na zem normálně odložit nelze). Stačí použít lopatu na předmět v inventáři. Myslím, že Sareth si stěžuje, že nelze zakopat předměty, které postava sice má, ale v inventáři nejsou. Možná by to šlo za DM asistence. Předměty ve vlastním inventáři jdou (nebo alespoň před týdnem šly) zakopat bez omezení - mám dojem, že jde dokonce zakopat i lopatu, kterou to postava zakopává, či Duši bytosti (což nedoporučuji, protože postava bez duše není žádná legrace).
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:23 16. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi nerozumim tomu: ,,Předměty, které postava má, ale nejsou v inventáři". Myslíš neodložitelné předměty? Ty v inventáři máš. Krom toho bych fakt neradil se jich zbavovat. Proto jsou taky neodložitelné.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:53 16. Sep 2011 |
|
|
kucik wrote: Asi nerozumim tomu: ,,Předměty, které postava má, ale nejsou v inventáři". Myslíš neodložitelné předměty? Ty v inventáři máš. Krom toho bych fakt neradil se jich zbavovat. Proto jsou taky neodložitelné. Např. banánová slupka, prázdné korbele po dopitém víně, talíře od jídla, lahvičky po vypitých lektvarech.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:09 16. Sep 2011 |
|
|
Co použít.... FANTAZII? 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:09 16. Sep 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Co použít.... FANTAZII?  Fantazie funguje jen do doby, než postava z místa odejde. Když tam pak přijde někdo cizí, nic tam nenajde.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:20 16. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:29 16. Sep 2011 |
|
|
Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:46 16. Sep 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé. Dát tuhle věc pro všechny na serveru, kde se skoro všechno může by byla sebevražda.
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:49 16. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
G-ladiator wrote: Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé. Přesně tak. Ještě bychom nacházeli nějaké veleepické koňské bobky, nebo tak.
_________________ .
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:23 16. Sep 2011 |
|
|
jinak co se zakopávání týče, vykopat inventář na zemi, ano to jde a jde do něj dávat spoustu věcí, ale pod pojmem "zakopat" si představuji, že postava vykope díru (což je ten inventář) a pak ji zahází hlínou nebo tím co bylo tam kde je momentálně díra, tudíž inventář, takže po úplném zakopání by měly věci zmizet... takhle si alespon já představuji pod pojmem zakopat..  edit: nepokouším se zakopávat takové kraviny jako lopatu, neodložitelné itemy, duši bytosti runy atd... normální věci, jenže tak pořád někde leží v jakési jámě a každej na to kouká ap.
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|