|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Ikstremist
|
Post subject: Re: hráči Posted: 01:49 16. Sep 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
LDamian wrote: Čistě IMHO: Jediný, kdo skutečně trénuje běh a běhá solidně rychle je zkušený mnich. Všichni ostatní jsou šneci. Barbaři jsou zuřiví šneci. Okřídlení elfové jsou okřídlení šneci. Okřídlení elfové barbaři jsou zuřiví okřídlení šneci.  kucik wrote: A jakypak maj dexari steheni svaliky? Vetsi nez Silovky? Co? Kuciku tvá argumentace je podle mě naprosto irelevantni. Dexař totiž běhá v oblečení a ne ve fullplatu. Tím se dostáváme do roviny dlouhých běhů, kde silák s 500 llibrama v baglu ubeha velky prd, oproti dexařovi s nejnutnějšim vybavenim, v hadrech maximalně s lukem v ruce. Nemluvě o tom že osvalená silovka je i v oblečení těžká jako prase, takže na dlouhy tratě uběhne prd. Jsem rád že jsem mnich a ano, běhám si dle libosti. Protože na to mam dokonce feat.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 01:56 16. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Zjedodnušeně se dá bavit s mnoha hráči, ale někteří z potencionálních "kecačů" bývají jinak zaměstnaní - craft, hovor s někým jiným, lov & shánění materiálu, občasné domluvené akcičky. Ze zkušenosti - nejlíp se oslovují samotáři nebo malé skupinky v hostinci, ideálně pokud někoho ze skupinky znáte. Pak je fajn být představeni, najít společnou řeč a postupně tak zvětšovat lidi na RPčkování kdekoliv a kdykoliv (9/10 RP hráčů nedoporučuje řešit některé důležité emotivní momenty uprostřed krutých bitev).
_________________ .
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: hráči Posted: 10:05 17. Sep 2011 |
|
|
No, upřímě ruku na srdce, ale poslední měsíc a půl, nevim jestli mě někdo za mými zády proklel. Ale nemůžu sehnat jedinou solidní výpravu s bosem pro lvl 20+... Naposled jsem byl s elverin na hoďku v prahvozdu všechno vymlácený a zisk nic moc. Tím jí chci potažmo poděkovat  . Ať se snažim jak se snažim, mluvim v hospodě, že bych šel na výpravu oocčkuju s postavama co se znám, ještě jsem nikde nebyl. Hold jsem tohle po měsíci vzdal a postavil jsem si vlastní RP pískoviště. A když si chci zacreepit radší lognu tagara a jdu smahnout s nim nějaký ty potvory nebo bose, aby se neřeklo že epic vybíjí lowlevlíkům bosy. Nejkrásnější tuhle byla odpověď co mě dostala fakt do kolen a opravdu jsem jí nečekal. Nejsi epic, co bych tě tahal. Hold nejsem takovej, magor, abych nafingoval smrt a šel si hodit už asi po páté znovu d6 na HP, když dostanu 1 no. Prostě zloděj se do dungu nevyplatí, za to o low kledru se lidi co znám můžou umlátit, ale zas ho mám jen pro srandu a moc mě to s nim nebaví.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:14 17. Sep 2011 |
|
|
innfra wrote: No, upřímě ruku na srdce, ale poslední měsíc a půl, nevim jestli mě někdo za mými zády proklel. Ale nemůžu sehnat jedinou solidní výpravu s bosem pro lvl 20+... Naposled jsem byl s elverin na hoďku v prahvozdu všechno vymlácený a zisk nic moc. Tím jí chci potažmo poděkovat  . Ať se snažim jak se snažim, mluvim v hospodě, že bych šel na výpravu oocčkuju s postavama co se znám, ještě jsem nikde nebyl. Hold jsem tohle po měsíci vzdal a postavil jsem si vlastní RP pískoviště. A když si chci zacreepit radší lognu tagara a jdu smahnout s nim nějaký ty potvory nebo bose, aby se neřeklo že epic vybíjí lowlevlíkům bosy. Nejkrásnější tuhle byla odpověď co mě dostala fakt do kolen a opravdu jsem jí nečekal. Nejsi epic, co bych tě tahal. Hold nejsem takovej, magor, abych nafingoval smrt a šel si hodit už asi po páté znovu d6 na HP, když dostanu 1 no. Prostě zloděj se do dungu nevyplatí, za to o low kledru se lidi co znám můžou umlátit, ale zas ho mám jen pro srandu a moc mě to s nim nebaví. lol, tak po tomhle příspěvku už mě tu ve hře asi fakt nic nepřekvapí. 
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:46 17. Sep 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:05 17. Sep 2011 |
|
|
LDamian wrote: Jediný, kdo skutečně trénuje běh a běhá solidně rychle je zkušený mnich. Všichni ostatní jsou šneci. Barbaři jsou zuřiví šneci. Okřídlení elfové jsou okřídlení šneci. Okřídlení elfové barbaři jsou zuřiví okřídlení šneci.  takovýho zuřivýho okřídleného šneka bych dal jako nějakýho TOP bossa  a samozřejmě by měl auru strachu 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:05 17. Sep 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Amen!
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: hráči Posted: 15:13 17. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: innfra wrote: No, upřímě ruku na srdce, ale poslední měsíc a půl, nevim jestli mě někdo za mými zády proklel. Ale nemůžu sehnat jedinou solidní výpravu s bosem pro lvl 20+... Naposled jsem byl s elverin na hoďku v prahvozdu všechno vymlácený a zisk nic moc. Tím jí chci potažmo poděkovat  . Ať se snažim jak se snažim, mluvim v hospodě, že bych šel na výpravu oocčkuju s postavama co se znám, ještě jsem nikde nebyl. Hold jsem tohle po měsíci vzdal a postavil jsem si vlastní RP pískoviště. A když si chci zacreepit radší lognu tagara a jdu smahnout s nim nějaký ty potvory nebo bose, aby se neřeklo že epic vybíjí lowlevlíkům bosy. Nejkrásnější tuhle byla odpověď co mě dostala fakt do kolen a opravdu jsem jí nečekal. Nejsi epic, co bych tě tahal. Hold nejsem takovej, magor, abych nafingoval smrt a šel si hodit už asi po páté znovu d6 na HP, když dostanu 1 no. Prostě zloděj se do dungu nevyplatí, za to o low kledru se lidi co znám můžou umlátit, ale zas ho mám jen pro srandu a moc mě to s nim nebaví. lol, tak po tomhle příspěvku už mě tu ve hře asi fakt nic nepřekvapí.  Tak jsem zase ztratila pár iluzí o zdejších hráčích. Že se vůbec divím...
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: hráči Posted: 16:05 17. Sep 2011 |
|
|
Jací že mají být zdejší hráči? Mně se tu zatím hraje hodně dobře.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: hráči Posted: 20:06 17. Sep 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
zdejší hráči jsou velmi hodní vskutku  aspoň starousedlící
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: hráči Posted: 21:06 18. Sep 2011 |
|
|
já teda nevím, ale na to že jsem tam vlezla o prázdninách kdy je nejmín lidí tak jsem se setkala s ochotnyma lidickama, pravda ze hodne chodim tak ruzne sama protoze jsem pracovne vytizena a nemuzu se pripojit kdykoliv a treba na cely den.takze to pytlikuju jak se da a i presto me to opravdu bavi.timto se omlouvam treba tem ze nepozdravim kdyz probehnu s balikem ktery chvata nebo si vas proste nevsimnu .
|
|
Top |
|