|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 14:10 17. Sep 2011 |
|
|
Když už chcete jet RDD na na dex a na luk, není to zajimavější se zaklínačem? 
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 14:12 17. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Pochopitelne nejlepší je RDD na prak a hobit.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 14:39 17. Sep 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Shaman88 wrote: Když už chcete jet RDD na na dex a na luk, není to zajimavější se zaklínačem?  Tri utoky a luk, +1/2 a +3/4 kombinace, mala dexa? No potes koste  , to sotva trefi do brany v Karathe. Do toho bych fakt nesel. Tak to, kdyz uz zaklinace s lukem, tak s AA.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 14:56 17. Sep 2011 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Shaman88 wrote: Když už chcete jet RDD na na dex a na luk, není to zajimavější se zaklínačem?  Tri utoky a luk, +1/2 a +3/4 kombinace, mala dexa? No potes koste  , to sotva trefi do brany v Karathe. Do toho bych fakt nesel. Tak to, kdyz uz zaklinace s lukem, tak s AA. Má to stejný počet útoků jako bard /rdd a jen o 2 menší BAB. Není to zase tak hrozný.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 15:00 17. Sep 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Shaman88 wrote: xxxMajkyxxx wrote: Shaman88 wrote: Když už chcete jet RDD na na dex a na luk, není to zajimavější se zaklínačem?  Tri utoky a luk, +1/2 a +3/4 kombinace, mala dexa? No potes koste  , to sotva trefi do brany v Karathe. Do toho bych fakt nesel. Tak to, kdyz uz zaklinace s lukem, tak s AA. Má to stejný počet útoků jako bard /rdd a jen o 2 menší BAB. Není to zase tak hrozný. O dalsi 4AB min z boostu, -5 az 7 z prokleti, o 4AC min za akrobacii -5 az 7 z pisne, jako zaklinac malou pruraznost, DC spellu z toho taky nevytahnes slavny. Podle mne to neni dobry ani jako strelec, ani jako zaklinac. Epicky bard ma dexu mezi bonus featama, takze tam bude dalsi ztrata AB+AC
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 15:14 17. Sep 2011 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Shaman88 wrote: O dalsi 4AB min z boostu, -5 az 7 z prokleti, o 4AC min za akrobacii -5 az 7 z pisne, jako zaklinac malou pruraznost, DC spellu z toho taky nevytahnes slavny. Podle mne to neni dobry ani jako strelec, ani jako zaklinac. Epicky bard ma dexu mezi bonus featama, takze tam bude dalsi ztrata AB+AC Pokud já vím tak bardova píseň dává jen +2 ab. AB budeš mít menší ale budeš moci jinak sestavit itemy díky tomu že si budeš moci házet posílenou obratnost, odolnost i sílu. Pokud vytáhneš lvl 30 tak si vezmeš epický kouzelný brnění či epickou ochranu. Disponuješ buffy jako plášt proti kouzlům či stínový štít. A celkově jedeš na spelly co bud jsou buffy nebo jsou útočné a nemaj záchraný hod jako třeba bigbyho poletující ruka, hrozivé vadnutí, slovo moci a další... a budeš mít summona.... Ale uznávám že se za to bude hrát jinak než za barda.... řekněme komplikovaněji
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Bard+RDD build Posted: 15:17 17. Sep 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Shaman88 wrote: xxxMajkyxxx wrote: Shaman88 wrote: O dalsi 4AB min z boostu, -5 az 7 z prokleti, o 4AC min za akrobacii -5 az 7 z pisne, jako zaklinac malou pruraznost, DC spellu z toho taky nevytahnes slavny. Podle mne to neni dobry ani jako strelec, ani jako zaklinac. Epicky bard ma dexu mezi bonus featama, takze tam bude dalsi ztrata AB+AC Pokud já vím tak bardova píseň dává jen +2 ab. AB budeš mít menší ale budeš moci jinak sestavit itemy díky tomu že si budeš moci házet posílenou obratnost, odolnost i sílu. Pokud vytáhneš lvl 30 tak si vezmeš epický kouzelný brnění či epickou ochranu. Disponuješ buffy jako plášt proti kouzlům či stínový štít. A celkově jedeš na spelly co bud jsou buffy nebo jsou útočné a nemaj záchraný hod jako třeba bigbyho poletující ruka, hrozivé vadnutí, slovo moci a další... a budeš mít summona.... Ale uznávám že se za to bude hrát jinak než za barda.... řekněme komplikovaněji pisen dava +2 a warcry dalsich +2...nevim.....plast je fajn, ale myslim ze lip bys tyhle veci uzil prave s AAckem a vetsim poctem utoku + AAenchantem sipu edit: a to jeste nezminuju ztratu dmg prave za pisen a war cry od barda  A at nejsem OT, tak prave war cry a haste je podle mne dobry duvod proc vzit klidne kouzla pro barda ve fullplatech a s pavezou. Seslat si prohlednuti neviditelnosti, boosty na naslouchani, nebo cokoliv jineho primo v boji mi prijde vic nez prakticke.
|
|
Top |
|