|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 13:40 28. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak po delší době sem se chtěla podívat na Thalku a hlasí mi to že server je nalezen ale připojení selhalo...vyhazuje to timeout.
Přezdívku i heslo mám vyplněné permanentně, takže chybou v tomto to asi nebude?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:16 28. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Problem je, ze ten nazev uctu mas vyplnenej pokazdy jinak. To znamena, ze na thalii mas postavy na uctech: Wsweetjane WsweetJane a wsweetjane. Vyber si jeden a ten pouzivej.
Doufam, ze to jsou vsechny. Jine kombinace velkych a malych pismen uz jsem nenasel.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:31 28. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Problem je, ze ten nazev uctu mas vyplnenej pokazdy jinak. To znamena, ze na thalii mas postavy na uctech: Wsweetjane WsweetJane a wsweetjane. Vyber si jeden a ten pouzivej.
Doufam, ze to jsou vsechny. Jine kombinace velkych a malych pismen uz jsem nenasel. Wsweetjane - je tam nejvíc postav a jedná se o jediný užívaný ty ostatní vznikly omylem když mi spadnul počítač a já nevěděla jak přesně napsaný byl account na přihlášení... EDIT: Tak už vím v čem je problém registrace na webu je na WsweetJane a registrace pro přihlášení do hry je Wsweetjane... Zkoušela sem upravit registraci na foru - je nijáká možnost to tam změnit na Wsweetjane?
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:21 06. Oct 2011 |
|
|
Lognu do hry a buďto ještě během loadování lokace, nebo do pár minut mne hra odpojí s hláškou "Server response timed out. You have been disconnected."
Zkoušel jsem jiné postavy na stejném účtu, jiný účet ne (ten nemám) a stejné. V pondělí jsem hrál naposled bez problémů, v úterý jsem nelogoval a od středy mám tyto problémy.
Zkoušel jsem logovat asi dvacetkrát, jednou mne hra udržela že jsem stačil dojít od barvíře do banky a uložit si tam v klidu peníze. Pak jsem musel odlognout, páč jsem neměl čas hrát. Ale jinak mne to stále vyhazuje.
Zkoušel jsem relog netu (jiná ip částečně), restarty kompu, hrát z jiného kompu, vypnout firewall, logovat se do hry přes nwn rozhraní i přes batch command, logovat se na thalie.pilsfree i na její ip, port stále stejný.
Můj internet jede, zdá se, stále stejně. I během toho odpojování nemá lagy, jede nepřerušen.
Nevíte někdo co s tím? Přijde mi, že mě ten server odstřihává.
Nemůže to mít nějakou souvislost s tím pádem serveru v úterý? Nemohl by ho někdo restartovat (třeba až budou drowové někde na lootu)?
Last edited by klobouk on 10:28 06. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:27 06. Oct 2011 |
|
|
Podle logu se vždycky normálně připojíš a cca za dvě minuty odpojíš. Vypadá to na rozpadávající se spojení. Takže hádal bych ten firewall a podobný věci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:30 06. Oct 2011 |
|
|
Ale mě mezitím to spojení nepadá (ani jako spojení, ani tok dat, který jede během celé dvouminutové anabáze bez kolísání). Zkoušel jsem si během toho stahovat Simpsny.
A Firewall jsem zkoušel vypnout úplně.
No nic...tak já něco zkusím ještě a kdyžtak se zase bezradný ozvu. Dík.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:33 06. Oct 2011 |
|
|
Tak port se využívá pořád jen jeden, takže blokovaný porty bych tam nehledal, spíš to asi občas zahodí nějakej packet, kterej se posílá při loginu.
Napadá mě, aby sis zkusil pustit tcpdump.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:51 06. Oct 2011 |
|
|
Vyzkouším...WinDump  Updatuju vše, co se updatnout dá a updatnout chci a pak zkusím. A nejde jen o login. Někdy se lognu na server, ale ani mi to nenačte data o mých postavách na účtu v tom logovacím rozhraní (staty, skilly, atd). Někdy mě to odpojí během načítání lokace a někdy i chvíli hraju (přejdu do jiné lokace, chvíli chodím s odezvou, telluju, načte se mi inventář), ale za minutku, dvě konec.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 13:56 06. Oct 2011 |
|
|
Dělá mi to samé i Equilibrie. A vyzkoušeno na třech různých kompech s dvěma různými systémy a dvěma různými firewally (i vyplými) a dvěma verzemi nwn instalací.
Takže podle mě za to může buď modem, nebo poskytovatel. Čili jsem v pytli. Dík za pomoc.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:00 06. Oct 2011 |
|
|
To vypadá na firewall poskytovatele.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:56 06. Oct 2011 |
|
|
A co máš před všema těma kompama ještě za železo? Modemy/ routery a tak...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 16:37 06. Oct 2011 |
|
|
Nic. Já ten modem zapojoval vždy přímo do testovaného kompu. Jde o takovej ten malej přenosnej usb stick modem.
Nikdy jsem neupdatoval nic jako firmware modemu, ale jinak zainteresovanej software na kompu jsem komplet updatnul (krom nwn tedy) a nemá vliv.
A s tím firewallem poskytovatele nevím, tedy. Proč by zahazoval firewall jen některé pakety a zrovna u nwn spojení? A ještě bůhvíjaké, když mi to někdy jede alespoň chvíli a někdy vůbec. Já zatím jiné problémy neobjevil.
Já to nechám chvíli uležet a když se to samo nespraví, tak to nějak budu možná řešit.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:41 07. Oct 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Nějak mi dneska nejde lognout do hry, píše to že server neodpovídá (timeout) přitom jak tak sleduju výpis hráčů servery asi normálně běží. ještě minulý týden jsem logoval normálně a od té doby pokud vím se na mém počítači nic nezměnilo 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:50 07. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
změna keyů? Změna ip?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:53 07. Oct 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Nic takovýho právě i firewall by měl být vypnutý a táta taky na síti nic neměnil.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|