|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 17:47 03. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
G-ladiator wrote: Čistě ze zvědavosti, je vůbec možné nějakou událost scriptem navázat na account, na kterém je postava? Myslíš to k rozlišování bardů, nebo to byl opravdu silně teoretický dotaz? Nějaké rozlišení na postavu, by být mohlo ne?
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 19:02 03. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
na přesné jméno potavy, na class
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 19:41 03. Sep 2011 |
|
|
Na to jsem odpovídal zprvu, jenže pak mi to přišlo divný. Samozřejmě, že jdou akce navázat podle toho, kterého hráče se týkají např.: Code: if (GetPCPlayerName(oPC) == "drake127") GiveXPToCreature(oPC, 100000); Jak jinak by mohly být řešené bany ap. Co nicméně nejde, tak jsou akce systémově vázané na objekt accountu a nepohodlně na objekty dočasně existující jako jsou hráčské postavy. Když se hráč odloguje, DelayedCommands nad ním se neprovedou. A objekt accountu neexistuje, tak jsem to myslel.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 09:42 04. Sep 2011 |
|
|
U loutny je písen "1:05 Margali" a písen "1:05 Lesní tanec" jsou obě stejné, je to záměrně? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 16:14 04. Sep 2011 |
|
|
Už se to tu hlásilo, je v opravě.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 19:08 05. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opravy na serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:58 30. Sep 2011 |
|
|
tak nevím, kde může být chyba, ale když hraju na hudební nástroj, já muziku slyším, ale nikdo ostatní ne
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 12:00 30. Sep 2011 |
|
|
Ještě třeba dodat, že alespoň já, co jsem jí neslyšel, mám muziku staženou a rozbalenou v řádném adresáři .)
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:02 30. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opožděný vstup do lokace? Boj v lokaci?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:51 30. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jo, dodatečné info: Boj přeruší bardskou hudbu. Když hraje bardská hudba a někdo přijde do lokace, tak buďto ji neslyší (říká kucík), nebo mu začne hrát odzačátku, ale skončí useknutá (říkám já). S tím nic neudělám...dokud nepřijdu na to, jestli celý ten systém jde řešit i jinak, než přes Area Background Music.
Jinak na tento problém se podívám detailněji a předem se omouvám, zapnu si k tomu do hry pár otravných debugů. Stejně jako bard dostane při hraní hvězdičky/floatingText, že hraje tu a tu skladbu (to tam nakonec může i zůstat třeba pro ty, co mají vyplou hudbu).
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 16:54 30. Sep 2011 |
|
|
upřesnění: postavy seděly v lokaci, nešlo o boj. Dříve to fungovalo uplně normálně. Já hudbu slyším, dokonce i cizí bardskou. Možný problém: V podsvětí jsem vyzkoušel hudbu dušákovýma tlapkama a fungovala, nemůže to být tím?
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 19:43 30. Sep 2011 |
|
|
Jinak že tu hudbu neslyšíte a stáhli jste kromě hudebních souborů i tohle? http://thalie.pilsfree.cz/download/thalie_cfg_1_7.zip
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 01:31 30. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Dodatek.. nikde jsem to tu neviděl... nástroje bez spellů můžou mít všichni a třeba Ali je schopný i něco zahrát (s tím, že má kvalitní nástroj = +4 do umění a svojí zaklínačskou charismu). Takže se někdo i bez lvlů barda může učit brnkat a případně skrz itemy nasimulovat učení do jisté úrovně, ovšem možná nedosáhne hodnot mistrů bardů.  good job
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:50 20. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak pozakoupení "primitivních nástrojů" u kostíka, před vstupem do světa. a nasledným použitím se nic nestane. Možná buglé nástroje co prodává ?
Mám stáhlouu hudbu i config.
Když hraji v bardském domě, vše jde tedy (harfa a piano co jsou tam umístěné)
_________________ Aya Aerthen .. Mhh ??
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:53 20. Dec 2011 |
|
|
Prasik wrote: Tak pozakoupení "primitivních nástrojů" u kostíka, před vstupem do světa. a nasledným použitím se nic nestane. Možná buglé nástroje co prodává ?
Mám stáhlouu hudbu i config.
Když hraji v bardském domě, vše jde tedy (harfa a piano co jsou tam umístěné) Nástroje, zakoupené před příchodem na svět jsou buglé a nehrají. Když už si koupíš nástroj v Karatě, tak fungovat bude. Vyzkoušeno, bohužel to ještě není opravené.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 11:57 20. Dec 2011, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|