|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:57 03. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Kdo se moc ptá, málo googlí. Spam nechodí po horách, ale po lidech. Kam Facebook nemůže, tam nastrčí Like button. Každý chvilku tahá torrent. Všechno padá, co software má. Co můžeš tweetnout dnes, neodkládej na zítřek. Bez peněz do Apple Storu nelez! Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne. Co na srdci to na Facebooku. Bez kódu nejsou koláče. Všude dobře s WiFi nejlíp. Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google. Kdo chce kam, nabourá se tam. Třikrát zálohuj a jednou formátuj!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:02 04. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:15 04. Oct 2011 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:54 04. Oct 2011 |
|
|
APPLE
Attachments: |

apple_iphone_evolution.jpg [ 54.11 KiB | Viewed 3134 times ]
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:17 05. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Vzal jsem včera přítelkyni do restaurace na pořádnou a drahou večeři, ale lidé na mě volali "pedofile!", "úchyle!", "zajíčkáři!" a podobná jména jen proto, že mně je 54 a jí 20. Opravdu mě mrzelo, že nám ostatní hosté takto zkazili desáté výročí...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:12 05. Oct 2011 |
|
|
Prijde ostravak s manzelkou v Praze do elektra: "Jednu lednicu pičo!" "Hele, že vyjste z Ostravy, jsem to poznal podle té píče." Ostravak se otoci na manzelku a povida: "Jsem ti kurva rikal, at zustanes doma!"
Černý humor Stephen Hawkings walks into a bar....
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:16 05. Oct 2011 |
|
|
Také jsem na fb našel skupinku s názvem Bohoslovecká univerzita Šerca Ježišovho v Hostoviciach Link: http://www.facebook.com/pages/Bohoslove ... 7775512245Malá ochutnávka: Dietky božie, prečo sa aktívnejšie nezapájate do súťaže "Nájdi kacíra vo svojej rodine"? Vkradol sa do vášho šerca démon herézy?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:17 05. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:47 05. Oct 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Dietky božie, prečo sa aktívnejšie nezapájate do súťaže "Nájdi kacíra vo svojej rodine"? Vkradol sa do vášho šerca démon herézy? Ti jsou výborní! Obzvláště rozesmálo "Teoretické zdôvodnenie neplatnosti Pytagorovej vety pomocou citátov z Druhého listu Korinťanom" A když tak tedy k náboženskému tématu jeden katolický: http://www.spaceavalanche.com/wp-conten ... at-man.jpg
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:35 06. Oct 2011 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:12 06. Oct 2011 |
|
|
Co dokáže pár panáků... ON: Ale já nebyl až tak ožralý! Ne? ONA: Né, sypals na sebe třpytky a řval: "Jsem Edward Cullen!". Hodil jsi s mým křečkem o zem a řval: “Pikaču, volím si tebe!”. Potom jsi hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje, a když jsi vylezl, stoupl sis do krbu a neustále křičel: "Příčná ulice!". A pak jsi řval na moje auto: "Optimusi, já vím, že jsi to ty, TRANSFORMUJ SE !" Zbytek noci jsi vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema, a když ses vracel domů, skočil jsi po bezdmovci a křičel “Brumbále, ty žiješ!" 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:05 06. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:34 06. Oct 2011 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:06 07. Oct 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
DOTAZ :
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade systému PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systemových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se,že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?
ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí prechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Nekteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět
Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje
přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem
systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problemům, je neinstalovat
software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,
3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat
paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé.
Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci
programu Tchýně 6.4
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:25 07. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|