|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 18:13 07. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
PDD je z 1.69
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 18:38 07. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nalkanar wrote: PDD je z 1.69 však jo ale koně co běhaj po thalii nejsou z tohohle patche, jsou hnusní  1.69 koně a je jich víc druhů než jen ten paladinskej, jsou hezcí, mají pěkné animace a hlavně hrozně lagujou
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 21:25 07. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vsak o tom tu celou dobu mluvime, Plha.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 21:44 07. Oct 2011 |
|
|
Nó dobře, já jen chtěl dodat, že thalijští koně nejsou ti z 1.69 . . .
Tak jo už toho nechám.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 14:04 08. Oct 2011 |
|
|
A nejdou ty koně z 1.69 nejak upravit aby nelagovali? Teda je tomu rozumim jak koza vozum na kterych neni zeli. 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 14:18 08. Oct 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Já zkusím, jestli nejde místo paladinského dát cepovej (v toolu to jde, ale potřebuju vidět animace ještě, dynamické zbraně a tak). Jestli se nepletu, tak na cepových koních jsou i ty dynamické zbraně zobrazeny nějak přetočeně, ne?
Jinak důležitá okolnost v otázce priorit haků, overridu a spol: v cep2_core0.hak (který Thalie užívá) jsem objevil taky modely 1.69 koní (c_horse2d3.mdl).
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 14:34 08. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jestli si dobře vzpomínám, tak tvorba modelu postavy na cep koni a na 1.69 koni probíhá jinou technikou, tedy koně vyvoláš, ale bez poměrně velký úpravy scriptů by na něj nemělo jít nasednout.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 23:46 08. Oct 2011 |
|
|
Nějak jsem nepochopil o čem tahle diskuse je? resp. proč je tak těžké nahradit paladinskýho koně tím cepovým...
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 01:53 09. Oct 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
No třeba to není těžké. Jen jsem se zatím nedostal k odzkoušení. Ale můžeš ty, nebo někdo jiný klíďo. Tohle nahrazuje paladinského cepovým hnědákem: Attachment:
thalie_cfg_1_7.rar [387.76 KiB]
Downloaded 164 times
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 12:38 09. Oct 2011 |
|
|
Když už jsme u těhle "lagů", nejde o koně ale stejným působem lagují interaktivní stromy. Nešlo by s tím také něco provést?
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 15:49 09. Oct 2011 |
|
|
No mě laguje všechno..i pitoma mula na přechodu 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 17:19 09. Oct 2011 |
|
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 11:27 04. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Jsem zjistil, že nahrazovat paladinskýho koně cepovým modelem je úplně, opakuji úplně k ničemu. Jelikož lagy způsobují ty animace, jak tu správně decka napsal, a nikoliv model koně. I když jedu na "žádném modelu", tak z toho mám leporelo. (Ta turnajová animace se ještě dá, ta normální je totálně neúnosná.)
Chci se ale zeptat na obyčejné cepové (ty kupovatelné koně). Mám pravdu, že hnědej kůň a jeden (myslím taky hnědej) poník zobrazujou všechny modely oděvů a zbrojí na postavě, zatímco ostatní koně a poníci ne? Jaké máte zkušenosti s těmi hnědými koňmi a poníky? Chovají se nějak jinak, nebo mají oproti jiným nějaké bugy? Nebo naopak?
Protože já samozřejmě vím, jak ostatní koně a poníky upravit, aby zobrazovali vše, jako hnědí, ale potřebuju vědět, jestli je dobře je podle hnědých upravovat, nebo je to slepá ulička.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 11:47 04. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Podívám se ti... podám ti pak hlášení.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Paladinští koně Posted: 12:17 04. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak ty hnědí koně ukazují věci z 1.69tky. Jako takovou tu plnoplechovku a tak. Vím že na běloušovi to vidět nebylo. Nicméně určitě existují nějaké cepácké části co tam nejdou vidět, posadil jsem se totiž na hnědáká s oblečkem co měl jako robu takovou tu látku co visí mezi nohama. A to vidět nebylo. Bohužel jsem myslel že přiložím screeny, ale uložil se mi jen jeden, kde je jen vidět roba co se mi nezobrazila na koni.... (grrr nevím jak to funguje ten printscreen a uložení do složky screenshots). Takže tak, určo na hnědáka není vše no.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|