|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:03 09. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Díky za vzhledy batohů!:) Je to opravdu moc pěkný:)
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:28 09. Oct 2011 |
|
|
Tož, bylo to všechno fajné  Díky Maye za pěkné sehrání toho, co dříve nebo později muselo přijít. Líbilo se mi to, i když bych dal asi přednost jinému výsledku 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:04 09. Oct 2011 |
|
|
Díkec dačici za pokec o pivu a dalším, bavil sem se 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:07 11. Oct 2011 |
|
|
Díky Lashkovi za trpělivost u řešení hádanek... a díky taktéž za několik "naštěstí imaginárch smrtí", kterých bylo opravdu požehnaně! Líbilo se a bylo to setsakra nebezpečný 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:56 11. Oct 2011 |
|
|
Díkas Ignis za povídání o ostrovech Ongoru, zase se aspoň postava dozvěděla něco nové a zajimavé o jiných zemích  . A díkas za hru i ostatním s kterýma se Aria potkává 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:30 12. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky za procházku skrz poetickou krajinu A dlouhodobě dík ... Vám *koukne nahoru* a pak dalším... Aria, Vil, Rien (  ), Ignis.. a však víte
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:38 12. Oct 2011 |
|
|
Taky díky všem se kterými chodím na procházky a hraju i když třeba jen nárazově.. jmenovat nebudu.. páč je Vás hodně a nechci nikoho vynechat.. takže dík za všechny bolístky a škrábance, který Vám může Far foukat i za povídání a příběhy! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:59 13. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Díky Azhaelovi za radu jak se ve škole připojit do hry  (a taky za pomoc s Céčkem). Muhehehehe
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:07 13. Oct 2011 |
|
|
Díky RoFovi za dobře udělanej systém Turnaje dřevců. Že se tam dost smazávají rozdíly v levelech. Mě to díky tomu přijde dost atraktivní a zajímavé.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:28 13. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Děkuji Miawill za souboj... to první kolo bylo prasácké, ale no... když já musel! A díky dvou polovinám Gandalfa z můstků za jejich trpělivost (já si tu hůlku musím pořídit, abych to uměl jakožto limitovaný zaklínač) EDIT: Díky Jonovi, že mě zas do něčeho v noci zatáhl
_________________ .
Last edited by Nalkanar on 02:22 14. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:01 14. Oct 2011 |
|
|
Díky Lashekovi za artefaktovou rukavičku  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:46 14. Oct 2011 |
|
|
Tak přidávám ještě jedno díky. Nalkovi, kterej mě vždycky potká v nejhorší možnou dobu (díky žes vydržel!), Lashekovi a taky mágovi (z toho jsem byl nadšenej, první pořádnej mág, kterýho jsem tu potkal). Takže... super hra, až teda na to vstávání za chvíli.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:16 17. Oct 2011 |
|
|
Díkas za hezkou alternativní zábavu, když se se nekonalo povídání o bozích. Hra na stejné písmena byla super, chaotická, ale srandovní. Škoda že se víc nerozvinulo povídání o různých krajích, co chtěl Sil, ale nevadí. No a pak už jen Aria vyprávěla příběhy. Díkas Alimu. Laisovi, Ahvarovi, Olwen a Gufimu a dalším 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:18 17. Oct 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Díkas za hezkou alternativní zábavu, když se se nekonalo povídání o bozích. Inu, jsem rád, že jste se tam nenudili, když to Agor takhle vypustil, potvora jedna. Jen mu to hezky vytmavte, až ho zase potkáte 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:38 17. Oct 2011 |
|
|
Super! Díky všem tvůrcům a hybatelům story! Dneska pecka!
|
|
Top |
|