|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:41 11. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
tak pokud od filmu čekáš jako hlavní atribut badass holywoodské akční scény a honičky, tak je to jasné mě se třeba líbí víc propracovanost postav, dostatečné seznámení s nimi, aby člověk pochopil jejich motivy a tak dále ten film je bezvadnej ale pro žrouty holywoodské produkce holt neslanej nemastnej 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:20 28. Oct 2011 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 04:48 30. Oct 2011 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/224144-higurashi-no-naku-koro-ni/Hrozný psycho. Ale nedoporučuju slabším povahám. Chvílemi jsem pochyboval o duševním zdraví autorů, chvílemi o svém, to když jsem se to snažil pochopit. Jindy jsem marně hledal mezi postavami alespoň jednu NeRoFovského typu, tzn. normální a neúchylnou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:13 30. Oct 2011 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:07 30. Oct 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: ... Zdá se, žes na to konečně kápnul. RoF není skutečný, je to postava z anime. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:54 31. Oct 2011 |
|
|
Koukněte se na film Rango  :D:D:D já u toho chcípal smíchy:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:08 31. Oct 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Koukněte se na film Rango  :D:D:D já u toho chcípal smíchy:D Plus jedna - moc povedené!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Tarja
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:46 02. Nov 2011 |
|
Joined: 17:44 23. Sep 2011 Posts: 45 Location: Ostrava-Poruba
|
Seriály + anime seriály: Stargate SG1 Angel Buffy, přemožitelka upírů Teorie velkého třesku Červený trpaslík Andromeda Star trek: Nová generace Krajní meze Příběhy ze záhrobí Akta-X Ghost whisperer Čarodějky Lexx Heroes Mutant X Cesta do neznáma Médium Haló, haló Inuyasha D-Gray man Nanna Spirála: Děti osudu Death note Full metal alchemist Yu-yu Hakusho Sailormoon Filmy: Stargate(pilot) Buffy, zabíječka upírů(pilot) Černý štír Fuurin kazan Hrdina Statečné srdce Poslední samurai Adamsova rodina X men Beetlejuice Temné patro Elvíra: Paní temnot číslo pět žije Anna a Král Falešná hra s králíkem Rogerem Space jam Evoluce Den nezávislosti Smrtonosná zbraň Noční můra v Elm street Vrána Robocop Batman Superman Ridick Alien Predátor Žhavé výstřely Já, mé druhé já a Irena Jumanji Zathura Labyrinth Legenda Hellraiser Poltergaist a další 
_________________ Co nemůžeš zabít, alespoň pronásleduj! Postava na nové Thalii: Aurenriel Foina "Urulókeo Nosseo" Momentálně v podtemnu jako Tra'lesta
|
|
Top |
|
Welvlin
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:09 02. Nov 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
.... a z domu někdy vyjdeš?
_________________ Atar'nal Zau'ndar
|
|
Top |
|
Tarja
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:55 02. Nov 2011 |
|
Joined: 17:44 23. Sep 2011 Posts: 45 Location: Ostrava-Poruba
|
Welvlin wrote: .... a z domu někdy vyjdeš? Jasně  Když musím 
_________________ Co nemůžeš zabít, alespoň pronásleduj! Postava na nové Thalii: Aurenriel Foina "Urulókeo Nosseo" Momentálně v podtemnu jako Tra'lesta
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:29 03. Nov 2011 |
|
|
No jo, holka se pozná - komu jinýmu se by se líbilo anime Nana. Ale víš co ti tam chybí z těch opravdových anime klasik? Seirei no moribito, Gunslinger Girl a Otogi Zoshi namátkou... Určitě zkoukni! Jinak teda, až na výjimky, musím říct že tvůj seznam mě spíše vyděsil, než inspiroval, hlavně seriály shora - Angel, Buffy, Čarodějky a tak dále? Ne že bych to sem tam neviděla, ale doporučovat? 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:39 03. Nov 2011 |
|
|
Takový seriály jsou nejlepší, když se na to člověk dívá pod vlivem, nebo zhulenej.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:08 03. Nov 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tarja wrote: ... Inuyasha D-Gray man Nanna Spirála: Děti osudu Death note Full metal alchemist Yu-yu Hakusho Sailormoon ...
Vida, úplně jsem ve svém předchozím výčtu doporučených anime zapomněl na D-Gray Mana (i když, jako obvykle, doporučuji spíš mangu). Ještě bych doplnil o jedno zajímavé postarší sci-fi Trigun, které ze začátku působí spíš humorně, ale ke konci docela zvážní.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:16 03. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Příhody Pana Michala, nevíte náhodou kde to stáhnout? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:02 03. Nov 2011 |
|
|
Tady asi neuspěješ, bratříčku 
|
|
Top |
|