|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:18 12. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
-RoF- wrote: Maya wrote: Tak zrušíme i lektvary, a nebo víte co? Rovnou celej craft...A když jsme u toho, udělame velkej wipe, co vy na to?  Mayo nic proti, ale vcelku divná reakce od DM  Dm nesmí vědět co je ironie nebo tak nějak? Že ty význam toho slova nechápeš je tvůj problém. edit: sry mám dneska blbou náladu a holt špatně snážím lidskou blbost v takových dnech, jinak tě mám rád RoFe
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:21 12. Oct 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: -RoF- wrote: Maya wrote: Tak zrušíme i lektvary, a nebo víte co? Rovnou celej craft...A když jsme u toho, udělame velkej wipe, co vy na to?  Mayo nic proti, ale vcelku divná reakce od DM  Dm nesmí vědět co je ironie nebo tak nějak? Že ty význam toho slova nechápeš je tvůj problém. edit: sry mám dneska blbou náladu a holt špatně snážím lidskou blbost v takových dnech, jinak tě mám rád RoFe Šak jo, mě to jen přišlo zvláštní. No nic, kdo s tím souhlasí, tak by měli dostat osobní wipe *zamrká na kokosáka*
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:22 12. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prasokralik wrote: -RoF- wrote: Maya wrote: Tak zrušíme i lektvary, a nebo víte co? Rovnou celej craft...A když jsme u toho, udělame velkej wipe, co vy na to?  Mayo nic proti, ale vcelku divná reakce od DM  Dm nesmí vědět co je ironie nebo tak nějak? Že ty význam toho slova nechápeš je tvůj problém. edit: sry mám dneska blbou náladu a holt špatně snážím lidskou blbost v takových dnech, jinak tě mám rád RoFe Chapu, nesnaset lidskou blbost a pak sám se sebou vydržet, musí to být očistec. zrcadlo raději obchazej obloukem pro dnešek.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:26 12. Oct 2011 |
|
|
Alvarion wrote: Chapu, nesnaset lidskou blbost a pak sám se sebou vydržet, musí to být očistec. zrcadlo raději obchazej obloukem pro dnešek. a dál? neříkal jsi před pěti minutama něco o konstruktivnosti? zatím jsi nesvedl vykonstruovat ani originální urážku
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:27 12. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:29 12. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Derken- wrote: Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře. Vejka jsem Vam zabil ja s přáteli..... Když jste se mne pak snažili zabít při snaze o vyměně zajatců, nekoukl jsi se, kdo to je? Hrajme s přáteli ted celkem často. Nejsme konfliktní a nejvetší radost máme (tu zlou), kdyz vidíme riena jak jde do prázdného prahvozdu na procházku.
Last edited by Alvarion on 16:32 12. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:31 12. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ne, nekoukám se. Akorát by mě to pak mohlo ovlivňovat
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:34 12. Oct 2011 |
|
|
Alvarion wrote: Derken- wrote: Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře. Vejka jsem Vam zabil ja s přáteli..... Když jste se mne pak snažili zabít při snaze o vyměně zajatců, nekoukl jsi se, kdo to je? Hrajme s přáteli ted celkem často. Nejsme konfliktní a nejvetší radost máme (tu zlou), kdyz vidíme riena jak jde do prázdného prahvozdu na procházku. Hmm teď jsi mě fakt ranil  A proč tam teda necháváte několik dungů plných, když se mi to snažíte tak zlomyslně vybít hm?
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:39 12. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prasokralik wrote: Alvarion wrote: Derken- wrote: Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře. Vejka jsem Vam zabil ja s přáteli..... Když jste se mne pak snažili zabít při snaze o vyměně zajatců, nekoukl jsi se, kdo to je? Hrajme s přáteli ted celkem často. Nejsme konfliktní a nejvetší radost máme (tu zlou), kdyz vidíme riena jak jde do prázdného prahvozdu na procházku. Hmm teď jsi mě fakt ranil  A proč tam teda necháváte několik dungů plných, když se mi to snažíte tak zlomyslně vybít hm? Hmmm, že jsi ty dungy stihl obejít rychle, odlogoval jsi asi tři minuty po tom co jsme te neviditení videli jít do alwu. Opravdu takoví machři jako ty nejsme  za tři minuty elfi bandity. Teda klobouk dolů. V každém případě děkuji za zkurvení diskuze. Nemusís říkat rádo se stalo.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:49 12. Oct 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Alvarion wrote: Derken- wrote: Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře. Vejka jsem Vam zabil ja s přáteli..... Když jste se mne pak snažili zabít při snaze o vyměně zajatců, nekoukl jsi se, kdo to je? Hrajme s přáteli ted celkem často. Nejsme konfliktní a nejvetší radost máme (tu zlou), kdyz vidíme riena jak jde do prázdného prahvozdu na procházku. Z toho je zase krásnej SPAM  ,viděl sem dobře hranýho mága a hodně se pleteš Alvarione.Jo byl to on co mě chytil,ale příště doporučuji kontrolovat stínovky,aby mě to nestálo dvoje expy 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:55 12. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Radim wrote: Alvarion wrote: Derken- wrote: Hele Alvarione a ty tady ještě hraješ nějak aktivně jo? Vidim tě víc spamovat na foru, než ve hře. Vejka jsem Vam zabil ja s přáteli..... Když jste se mne pak snažili zabít při snaze o vyměně zajatců, nekoukl jsi se, kdo to je? Hrajme s přáteli ted celkem často. Nejsme konfliktní a nejvetší radost máme (tu zlou), kdyz vidíme riena jak jde do prázdného prahvozdu na procházku. Z toho je zase krásnej SPAM  ,viděl sem dobře hranýho mága a hodně se pleteš Alvarione.Jo byl to on co mě chytil,ale příště doporučuji kontrolovat stínovky,aby mě to nestálo dvoje expy  Myslim, ze cekem maga hrat umím. Nejsem top, ale umím. V arene jsem se svym byvalym spatne postavenym magem sundal 2-3 postavy..... Dokazu si predstavit, ze dostanu velké množství i epiků zejmena WM a jim podobným. Na druhou stranu ukaz mi jediného mága, kterej mne v aréne sundá s Willem. Hlavní důvod proc jsem napsal tenhle topik bylo omezení hůlek a návrat k předchozím xp se summonem.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 18:04 12. Oct 2011 |
|
|
Jak souvisí to jak dobře umíš hrát za mága s tím jak dobře hraješ mága v areně?
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 18:09 12. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Shaman88 wrote: Jak souvisí to jak dobře umíš hrát za mága s tím jak dobře hraješ mága v areně? Asi tak jak souvisí tréning boxu se zápasem v ringu.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 18:14 12. Oct 2011 |
|
|
No to teda vůbec, hraní za mága v areně a v standartním pvp jsou 2 naprosto rozdílné věci.... Pokud chceš ownit potřebuješ jinak poskladanou výbavu. A i styl hry je jinej... Teda pokud se to za poslední 2 roky nezměnilo....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 18:16 12. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aréna je zpravidla duel. Obzvlášť s wiznou je to prostě o prvních třech tazích. Creep, troufám si tvrdit, je o dost jinejch vlastnostech.
Něco jinýho je prostě sesmahnout protivníka se všim, co můžeš nameditovat a něco jinýho je udržet support partě půl hodiny a do toho třeba ještě útočit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|