|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:01 14. Oct 2011 |
|
|
Thuereg wrote: ...vono taký protikouzlo je vtuhle chvíli mooooc fajn věc. To teda sakra že je, a i proto mě dost udivuje, kde ti mágové a zaklínači sakra jsou  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:03 14. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nejsou, Alvarion jim prásknul, že hůlkaři jsou lepší 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:05 14. Oct 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Nejsou, Alvarion jim prásknul, že hůlkaři jsou lepší  Alwarion hrál tu wiznu se kterou sem se naexpil takže tohle bych řek bylo zcestný.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:07 14. Oct 2011 |
|
|
To bylo předtím, než nám odhalil onu velkou pravdu. . .
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:07 14. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
J.F.Payne wrote: ...i proto mě dost udivuje, kde ti mágové a zaklínači sakra jsou  ) ...zkuste se na to podívat z druhé stránky - kde jste vy, že nejste s mágama? Včera na výpravě byli tři (jeden se odlogl před vlezem "dolů")  mágové (wizny/sorcky), dva klerikové, jeden bard a jeden tulák (beru to podle převažujících lvlů jejich dvojpovolání). Ani jeden bojovník  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:12 14. Oct 2011 |
|
|
Tak to vidíte. Nejsme jim dost dobrý, a eště pruděj a prskaj že máme hůlky.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 20:45 16. Oct 2011 |
|
|
GeForce wrote: Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda. Me by prisla zas docela skoda neobejit se bez castera. Vysedavat po mestech jen proto, ze se zrovna nekamaradim s zadnym magem, nebo zrovna neni po ruce. S casterem za zadkem jde vse sakra lip nez bez nej. Ale bez nej to jde taky. Tenhle stav mi prijde idealni.
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 16:28 17. Oct 2011 |
|
|
Elverin wrote: GeForce wrote: Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda. Me by prisla zas docela skoda neobejit se bez castera. Vysedavat po mestech jen proto, ze se zrovna nekamaradim s zadnym magem, nebo zrovna neni po ruce. S casterem za zadkem jde vse sakra lip nez bez nej. Ale bez nej to jde taky. Tenhle stav mi prijde idealni. Vidíte? já věděl proč si ji beru.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kam zmizeli mágové? Posted: 17:02 17. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Thuereg wrote: Elverin wrote: GeForce wrote: Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda. Me by prisla zas docela skoda neobejit se bez castera. Vysedavat po mestech jen proto, ze se zrovna nekamaradim s zadnym magem, nebo zrovna neni po ruce. S casterem za zadkem jde vse sakra lip nez bez nej. Ale bez nej to jde taky. Tenhle stav mi prijde idealni. Vidíte? já věděl proč si ji beru. zřejmě proto, že Elverin je hezká, že?
|
|
Top |
|