|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:40 09. Oct 2011 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:51 09. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Popisovat atmosféru? Snad se rozhlídnu a vidím ne?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:01 09. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No restaurace standartů Michelinské hvězdy to není, což o to, ale co v takových podmínkách je, že? 
_________________ .
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:07 09. Oct 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Popisovat atmosféru? Snad se rozhlídnu a vidím ne? Někdo vidí, někdo to potřebuje popsat a někomu nestačí ani to.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:01 27. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:04 27. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Prasokralik wrote: Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky. Jsem pro  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:19 27. Oct 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky. Jo to ma hlavu a patu 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:29 27. Oct 2011 |
|
|
No, minimálně by to chtělo pixinu opravit, aby nebyla lepší než podprůměrnej specializovanej rogue.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:37 27. Oct 2011 |
|
|
Dobré dopledne, hned na začátku upřímně uvedu, že jsem začal hrát i postavičku mága a asi nikoho nepřekvapí, že jako přítelíčka mám od nějakého +-4 lvl pixii. Pravdou je výše zmíněný fakt, že je to univerzální paklíč a proto je využíván. Jen mi přijde, že než zrušit pixii jedním šmahem (což asi není úplně těžké a v jistých ohledech i pochopitelné), bylo by lepší se pobavit o systémů přítelíčků šířeji. Mám tu několik otázek nad kterými by bylo možno polemizovat. Jak má být přítelíček vnímán? Má postavám s touto vlastností k něčemu praktickému být nebo to má být stejný RP nástroj jako kočka, pes či papoušek? Chceme aby byl přítelíček užitečný v "boji", v "sociálním prostředí světa"? V tuto chvíli jsem jak na povrchu tak v podtemnu odzkoušel hodně z nabídnutých variant a praktické využití mi vychází pouze u námi probírané pixii, dříve (před úpravou síly nepřátelských NPC) to byla použitelná vlastnost příslušných classů, nyní je využitelnost přítelíčků malá až nulová, protože v boji neobstojí, do měst se vodit nesmí, a pokud ano není na to nahlíženo zrovna příznivě. A tak si dovolím poslení serii malých otázek. Kam se má vývoj přítelíčků ve světě ubírat? Je přáním pouze smazat pixii a nechat tuto součást některých postav bez možného využití a tudíž k ničemu? Já si nějaký obrázek udělal, jak jste na tom vy?
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:53 27. Oct 2011 |
|
|
Já bych celkově odebral odemykání a odpasťování všem kromě zloděje...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:38 27. Oct 2011 |
|
|
Rejty wrote: Já bych celkově odebral odemykání a odpasťování všem kromě zloděje... Myslíš i vrahovo odemykání, hrandovo odpaštění a kouzla zaklep a najdi past?
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:45 27. Oct 2011 |
|
|
Glumišek wrote: Myslíš i vrahovo odemykání, hrandovo odpaštění a kouzla zaklep a najdi past? Vraha počítám mezi zloděje, hraničáři bych odpašťování nechal. Myslím to tak, že zakázat ty skilly těm, co je nemají jako dovednost povolání. Kouzla klidně nechat.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:53 27. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
to Glumisek: Hranda má jen "pokládání". Sbírání pastí má jen Tulák a Vrah. Navíc jen Tulák dokáže sbírat Epičky pasti. Odemykání má taky jen Tulák a Vrah. to Rejty: Dobrá myšlenka (ale že tu po ní DEXaři pláčou už nějaký ten měsíc  ). Tak pak ještě by to chtělo pohlídat "reálné" DC a předělat dveře a truhly na nerozbitné (namátkou - truhly v Karathě u Mozkomorů, které mají DC klidně přes 56 jsou v "tomhle" dungu úlet). Jinak odemykání klidně můžeš nechat všem, oni to WMka stejně rozkopávají  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:55 27. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Glumišek wrote: Dobré dopledne, hned na začátku upřímně uvedu, že jsem začal hrát i postavičku mága a asi nikoho nepřekvapí, že jako přítelíčka mám od nějakého +-4 lvl pixii. Pravdou je výše zmíněný fakt, že je to univerzální paklíč a proto je využíván....
Já nechci být nějaký rýpavý nebo tak...  , ale pokud se nemílím, hraješ drowa, a když jsem já hrál v podtemnu, tuším, že drow s pixií bylo něco jako zaklínač či RRD (myšleno z RP pohledu). A moc dobře tě chápu, že přítelíčkové jsou tak nějak na prd, krom toho RP. Jenže když se ted tak nějak upravujou věci, aby postavy nebyli univerzální, co by jsi chtěl? Bojovníkům bylo odebráním hůlek, zmařeno nosit v kapse svého čaroděje, ted se snad bude upravovat i alchymie. Mágové si zase nosí v kapse svého zloděje a místo toho by chtěli co? Kapesního válečníka? Já vím, je to nepříjemný, přijdeš totiž o luxus vybírat poklady. I čarodějové v Harry Potterovi měli přítelíčky a ti sloužili povětšinou but opravdu jako mazlíčci, nebo jako nosiči dopisů. Gandalf měl zas svého bílého koníka, Gargamel kočku. Já bych přítelíčky viděl, but jako RP výhodu, nebo jako možnost dalších magických schopností, takže kouzel. Jen je otázka co by každý přítelíček měl umět. PS: Hraju válečníka a výměnu hůlek jsem vůbec nepotřeboval(pač žádné neužívám) a bez alchymie se také dokážu obejít, dokonce i bez toho otevírání a dungy samozdřejmě že nedokážu vysólovat a neštve mě to, jde hrát i bez toho a jak. Vůbec si neztěžuju, jen teda občas, když si tak nějak zhodnotím do čeho všeho se má postava ve hře namočila a stejně jsem pořád obyčejným dobrodruhem  . Ale to je můj boj hehe, a bojuju ve hře.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:55 27. Oct 2011 |
|
|
To by šlo, že by se občas objevila nerozbitelná truhla. Jinak je pravda, že by to úplně každej rozmlátil.
|
|
Top |
|