|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Únava postavy Posted: 08:52 27. Oct 2011 |
|
|
Mám dotaz jak je to s únavou postavy. Ted hraju postavu, která se do boje aktivně zapojuje jak fyzicky tak i magicky a není problém se rychle dostat na únavu přes 60%. Tak mě zajímá jestli se to dá nějak eleminovat. Je únava závislá na nějaké vlastnosti? Pokud ano, bere se základ vlastnosti a nebo i s boostem? A jestli se postava unaví jen bojem a magii a nebo i jinak (běh, práce a tak). Díkas 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 10:15 27. Oct 2011 |
|
|
A pokad někdo dosáhne únavy 100% , zemře ?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 10:21 27. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Únava je závislá odolnosti(základu) a levelu postavy (nepřímá úměra).
Únava se zvyšuje s časem. Při boji se zvyšuje rychleji. Při kouzlení se zvyšuje podle kruhu kouzla o které jde a levelu castera.
Pokud je únava 100%, tak postava nezemře. Pouze neustále usíná a má postihy do boje a kouzlení.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 10:56 27. Oct 2011 |
|
|
kucik wrote: Únava je závislá odolnosti(základu) a levelu postavy (nepřímá úměra).
Únava se zvyšuje s časem. Při boji se zvyšuje rychleji. Při kouzlení se zvyšuje podle kruhu kouzla o které jde a levelu castera.
Pokud je únava 100%, tak postava nezemře. Pouze neustále usíná a má postihy do boje a kouzlení. Pokud to tedy dobře chápu, čím vyšší lvl, tím mín se postava unaví? Jinak co jsem si všiml, tak tam jsou stupně 45% únavy - žádný postih nic, jen text ve výpisu 65% únavy - nižší AB, AC a selhání kouzel 85% únavy - ještě víc nižší AB, AC a selhání kouzel 100% únavy - samovolné usínání postavy a tak dále jak jsi psal.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 11:00 27. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nemám to ověřené na od lvlu 15+, protože se víc hlídám, ale někde mezi 10-15 jsem měl ty procenta: 30% - hláška do výpisu 60% - failování kouzel a postihy a dál jsem nedošel 
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 11:02 27. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
-RoF- wrote: Jinak co jsem si všiml, tak tam jsou stupně 40% únavy - žádný postih nic, jen text ve výpisu 60% únavy - nižší AB, AC a selhání kouzel 80% únavy - ještě víc nižší AB, AC a selhání kouzel 100% únavy - samovolné usínání postavy a tak dále jak jsi psal.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 11:05 27. Oct 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Pokud to tedy dobře chápu, čím vyšší lvl, tím mín se postava unaví?
To není správně položená otázka a nejde na ni odpovědět jednoduše, hodně záleží na způsobu hraní, nastavení základní odolnosti atd. válečný klerik třeba dostává nafrak s únavou pořád skoro stejně. Na jakémkoli lvl vykouzlím vše co mám, po dobu trvání kouzel někde něco proháním a pak jsem zralý na kutě, protože druhá várka meditace kouzel už má tendenci občas začít selhávat. A takto to mám co si zpětně pamatuji.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 13:41 27. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Doslova čím vyšší level + odolnost, tím víc má postava jakési staminy (systémový název), což je jakýsi rezervoár, z kterého odčerpává únava.
Rozdělení únavy je: 100% -80% Odpocaty 80%- 60% Mirne unaveny - Hlaska 60% - 40% Unaveny - Hlaska 40% - 20% Vycerpany -2AB -2AC (+selhání kouzel?) 20% - 0% Uplne vycerpany -2AB -2AC + zpomalení (+selhání kouzel) 0% Jak ozivla mrtvola -2AB -2AC + zpomalení (+selhání kouzel) usínání.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 13:43 27. Oct 2011 |
|
|
kucik wrote: Doslova čím vyšší level + odolnost, tím víc má postava jakési staminy (systémový název), což je jakýsi rezervoár, z kterého odčerpává únava.
Rozdělení únavy je: 100% -80% Odpocaty 80%- 60% Mirne unaveny - Hlaska 60% - 40% Unaveny - Hlaska 40% - 20% Vycerpany -2AB -2AC (+selhání kouzel?) 20% - 0% Uplne vycerpany -2AB -2AC + zpomalení (+selhání kouzel) 0% Jak ozivla mrtvola -2AB -2AC + zpomalení (+selhání kouzel) usínání. Díkas za odpověď a vysvětlení 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 18:39 27. Oct 2011 |
|
|
Hm, a nezavedem do hry "kafe" nebo "red bull"?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 18:49 27. Oct 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Hm, a nezavedem do hry "kafe" nebo "red bull"? Joo , každý by běhal s křídly s úsměvem od ucha k uchu. 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 15:22 30. Oct 2011 |
|
|
XŠevyX wrote: Bahnak wrote: Hm, a nezavedem do hry "kafe" nebo "red bull"? Joo , každý by běhal s křídly s úsměvem od ucha k uchu.  Jedna postava co takhle vypadá tu možná už je 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 22:40 30. Oct 2011 |
|
|
zachy wrote: XŠevyX wrote: Bahnak wrote: Hm, a nezavedem do hry "kafe" nebo "red bull"? Joo , každý by běhal s křídly s úsměvem od ucha k uchu.  Jedna postava co takhle vypadá tu možná už je  Áha, tak už je mi jasné proč je Azhael takový zabiják...dopuje se RedBullem!! 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Únava postavy Posted: 01:06 01. Nov 2011 |
|
|
zachy wrote: XŠevyX wrote: Bahnak wrote: Hm, a nezavedem do hry "kafe" nebo "red bull"? Joo , každý by běhal s křídly s úsměvem od ucha k uchu.  Jedna postava co takhle vypadá tu možná už je  Prdlajs mnich rebullem to je že furt tak lítá:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|