Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Hmm standartni hlaska vsech knezi. S tim neco musim udelat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
A když už budete u toho, at stráže v chrámu nemluvěj o Xi'An jako o Walgadur .. a v hospodě je vypravěc kterej taky mluví a walgadur, mno a vůbec by to chtělo zkontrolovat protože ani rody nějak neseděj - myslim u toho vypravěče
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
tak mě napadá...sluší se vůbec aby nejvyšší kněžka kšeftovala s lektvarama a vobvazama ? bych jí někam schoval jako DM postavu a do chrámu postavil nějakou vobyčejnou
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum