|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:25 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Braenn wrote: wsweetjane wrote: ...Braenn...chápu že ti to není po chuti když tak vehementně rozevíráš půlky na určitých místech- ale zastávám selský rozum, promiň jiná nebudu. Asi nejsem tak vyspělá, chapající, skvělá a RP vyzrálá jako ty...Buď prosím schovívavá a já ti za to někde postavím oltář když dovolíš...  Můžu být shovívavá jak chci, i bez oltáře, ale to co předvádíš není selský rozum. Selský rozum je takový ten zdravý, při kterém ti i bez učení a vzdělání docvakne, co měl ten druhý na mysli a jak se zachovat. Věř mi, toto není ten případ. A jestli tě zajímá, proč se vůbec namáhám ti odpovědět, tedy, je to proto, že od DM dostávám za každý patřičně podporující příspěvek litr expů, za horlivou obhajovu pět tisíc a za obavláště vydařené vtípky ani nebudu povídat, týden by ses žárlivostí nevyspala.  Možná si na příští grilovačce nechám zvednout sazbu. *závist* 
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:30 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: Tak to je masakr co tu wsweetjane vykouzlila  Až mi brambory lezly málem nosem při večeři  ale pane učiteli vy jste študovanej človek.ty brambory nemaj nožičky =)
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:31 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Koninho87 wrote: de Aers wrote: Tak to je masakr co tu wsweetjane vykouzlila  Až mi brambory lezly málem nosem při večeři  ale pane učiteli vy jste študovanej človek.ty brambory nemaj nožičky =) Hm...možná nijáký speciální recept ne přípravu;-)))???
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:34 31. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Koninho87 wrote: de Aers wrote: Tak to je masakr co tu wsweetjane vykouzlila  Až mi brambory lezly málem nosem při večeři  ale pane učiteli vy jste študovanej človek.ty brambory nemaj nožičky =) A proto tě nebudu zatěžovat jednoduchým vysvětlením, abys neměl trauma z nadměrného přísunu informací 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:37 31. Oct 2011 |
|
|
de Aers wrote: Tak to je masakr co tu wsweetjane vykouzlila  Až mi brambory lezly málem nosem při večeři  Nechtěj vědět, kudy lezly mně, vzhledem k tomu, že jsem předsedou Tajného a Mocného Řádu Slizkých a Kluzkých Análních Alpinistů. Narozdíl od Braenn to ale nedělám pro expy, já, vážené publikum, lezu lidem do řitě z přesvědčení a přirozenosti! Je obecně známým faktem, že jsem se narodil s nosem již tehdy zabarveným do hněda. Zvyk je železnou košilí a kdo mě zná, ví, jak nyní zapáchá. 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:42 31. Oct 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ach jo..tady je to fakt jedna velká komedie 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:45 31. Oct 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Pajule wrote: ach jo..tady je to fakt jedna velká komedie  To jo....v poslednich dnech se opravdu urodilo 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:46 31. Oct 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
unavená naštvatá na iritující pmdp usednu k monitoru a začnu číst, po pár příspěvcích nevím zda brečet či se smát ojoj!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 20:55 31. Oct 2011 |
|
|
Já se teda směju. Kolik to bylo dohromady, Braenn, těch expů? 10k? 15k? Anebo ti stačí ten pomník?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 21:12 31. Oct 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Pajule wrote: ach jo..tady je to fakt jedna velká komedie  Náhodou konečně zas po dlouhé době flame jak má být. A navíc nebyl po první stránce zablokovaný DM.  Aspoň je co číst.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 21:41 31. Oct 2011 |
|
|
*nakukuje jestli už doflejmovali, aby taky jednu neschytala* Já se náhodou i bavila 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 21:44 31. Oct 2011 |
|
|
Jooo sranda byla ale beztak furt nevím, který DM předává ty telly? Hmm ikdyž mám nějaký ten tip 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 21:53 31. Oct 2011 |
|
|
zachy wrote: DenGrasse wrote: DenGrasse wrote: Bere KaTovu permknutou postavu, prohlíží jí a....
Tvůj Azhael je v naprostém bezpečí. Azhael má od všech DM protekci, každý DM má svoji cenu, která se dá zaplatit  Azhael nezemře  Jojo kazdej ma neco ... ten muj zas ceka ve sfere zla na konec sveta, protoze mi dal Rejty "imku na wipe" a "orci dlouhovekost". Potom ho na Thalii nikdo nebude znat, takze se prej zas v klidu budu moct vratit 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 22:22 31. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nalkanar na straně 10 wrote: Jednoduchá série dotazů 1) Byly již dříve zatčeny nějaké postavy, které nakonec byly propuštěny? 2) Pokud ano, byla skutečně všem (nebo od jisté doby všem) odebrána jejich výbava? 3) Pokud ano, stalo se toto i případně zatčeným uprchlým drowům? 4) Pokud ne, proč ne, když tu defakto vznikl jakýsi precedens? EDIT: 4,5) Několika uprchlým byl také vybrán celý inventář, stalo se tak u drowů? Pokud ne, proč ne? 5) Asi rok, rok a půl zpět, jsem zde někde četl volně v diskuzi: "chycený drow na povrch = permka pro drowa". V jakém kontextu toto platilo?
ideálně nechť odpovídají čistě DM, která vědí oč jde
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 22:28 31. Oct 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Nalkanar na straně 10 wrote: Jednoduchá série dotazů 1) Byly již dříve zatčeny nějaké postavy, které nakonec byly propuštěny? 2) Pokud ano, byla skutečně všem (nebo od jisté doby všem) odebrána jejich výbava? 3) Pokud ano, stalo se toto i případně zatčeným uprchlým drowům? 4) Pokud ne, proč ne, když tu defakto vznikl jakýsi precedens? EDIT: 4,5) Několika uprchlým byl také vybrán celý inventář, stalo se tak u drowů? Pokud ne, proč ne? 5) Asi rok, rok a půl zpět, jsem zde někde četl volně v diskuzi: "chycený drow na povrch = permka pro drowa". V jakém kontextu toto platilo?
ideálně nechť odpovídají čistě DM, která vědí oč jde 1) No, naší skupinku vyslýchala Inkvizice. Bylo to dost tvrdý, většina z nás však byla propuštěna. Jeden přišel o život. 2) Odebrány nám byly zbraně, pak byly vráceny. 5) Asi bys to měl najít na fóru a postnout sem odkaz, bez toho těžko vysledovat relevantní kontext.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|