|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:01 31. Oct 2011 |
|
|
Derken- wrote: Mě baví ta jejich představa, jak si myslí, že je nám strašně nadržováno a máme DM support a bla bla, nevim co všechno  Jo jo. A počkej až stvrdíme naši koalici, to se žádné DM k ostatním pro samé nadržování ani nedostane! Ať žije čeština se svým krásným zvratným slovesem, neboť kde jinde se mohou informace samy neoficiálně šířit. Ale Kokos má pravdu, i kdyby tu drowové nakrásně vysypali celou story o tom, jak se jim podařilo utéct, stejně by to k ničemu nevedlo - tak nějak, nevím proč, z Nalkovy vysoce neutrální snahy zjistit jak "to" bylo cítím, že si názor udělal a ještě si ho sám potvrdil  .
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 23:02 31. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:01 31. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
LDamian - nemusí, ale podle všeho se to tradičně děje, protože tradičně při útěku nikdo nestíhá ještě se probít do zbrojnice, sebrat si věci a pak až utéct. Braenn a Kokos - heleďte, narozdíl od vás, nemám o drowech nějaký konečný názor a čistě tohle mě fakt zajímalo, zda by bylo možno to ujasnit. Vy jste jasní a váš spolek 
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:06 31. Oct 2011 |
|
|
Tak ještě jednou jinými slovy. Pokud si myslíš, že je ti někdo povinován sdělovat IC informace na základě tvé OOC žádosti, i kdyby to mělo být proto, abys už přestal otravovat, tak se pleteš. Můžeš se se mnou o tom přít, dohadovat, argumentovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat.
Pověsti o supportu ať už z jakéhokoli důvodu a jakékoli skupině jsou a budou, dokud hráči budou mít potřebu je vytvářet a šířit. To je fakt snad na všech serverech snad všech onlajnovek, co sem kde viděl. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Nevidím nejmenší důvod ti cokoli dokazovat, stejně si budeš myslet, co budeš chtít.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:06 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nalkanar wrote: LDamian - nemusí, ale podle všeho se to tradičně děje, protože tradičně při útěku nikdo nestíhá ještě se probít do zbrojnice, sebrat si věci a pak až utéct. Braenn a Kokos - heleďte, narozdíl od vás, nemám o drowech nějaký konečný názor a čistě tohle mě fakt zajímalo, zda by bylo možno to ujasnit. Vy jste jasní a váš spolek  do zbrojnice chodí jenom v amerických akčních filmech tady to je jenom česká komedie hele 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:09 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nalkanar wrote: LDamian - nemusí, ale podle všeho se to tradičně děje, protože tradičně při útěku nikdo nestíhá ještě se probít do zbrojnice, sebrat si věci a pak až utéct. Braenn a Kokos - heleďte, narozdíl od vás, nemám o drowech nějaký konečný názor a čistě tohle mě fakt zajímalo, zda by bylo možno to ujasnit. Vy jste jasní a váš spolek  oprava: nestíhá to žádná bílá držka, drowové jsou prostě lepší, proto se jim nadržuje, pokud se nepletu...ne? ne?
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:11 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
černý vlk wrote: Nalkanar wrote: LDamian - nemusí, ale podle všeho se to tradičně děje, protože tradičně při útěku nikdo nestíhá ještě se probít do zbrojnice, sebrat si věci a pak až utéct. Braenn a Kokos - heleďte, narozdíl od vás, nemám o drowech nějaký konečný názor a čistě tohle mě fakt zajímalo, zda by bylo možno to ujasnit. Vy jste jasní a váš spolek  oprava: nestíhá to žádná bílá držka, drowové jsou prostě lepší, proto se jim nadržuje, pokud se nepletu...ne? ne? ty seš nejlepší*klaní se mu*už si dal na jednu ránu draka nebo si na to ještě nepřišel?:D
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:12 31. Oct 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Nalkanar na straně 10 wrote: Jednoduchá série dotazů 1) Byly již dříve zatčeny nějaké postavy, které nakonec byly propuštěny? 2) Pokud ano, byla skutečně všem (nebo od jisté doby všem) odebrána jejich výbava? 3) Pokud ano, stalo se toto i případně zatčeným uprchlým drowům? 4) Pokud ne, proč ne, když tu defakto vznikl jakýsi precedens? EDIT: 4,5) Několika uprchlým byl také vybrán celý inventář, stalo se tak u drowů? Pokud ne, proč ne? 5) Asi rok, rok a půl zpět, jsem zde někde četl volně v diskuzi: "chycený drow na povrch = permka pro drowa". V jakém kontextu toto platilo?
ideálně nechť odpovídají čistě DM, která vědí oč jde Jinak abych se teda vyjádřil k 1 - Aria byla v base 4x - jednou ji pustili při zaplacení pokuty - po druhé se za ní přimluvil někdo z vyšší sféry a pak se z toho rozjely fajn questy a prakticky založení Morusova stánku, díky OIO - a po třetí něco podobné (jen nebyl dostatek důkazu a tak byla propuštěna) - po čtvrté byla v base u drowů, skončilo to pak slavným završením od Kratě DM Killem
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:16 31. Oct 2011 |
|
|
kokosak wrote: Pověsti o supportu ať už z jakéhokoli důvodu a jakékoli skupině jsou a budou, dokud hráči budou mít potřebu je vytvářet a šířit. To je fakt snad na všech serverech snad všech onlajnovek, co sem kde viděl. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Nevidím nejmenší důvod ti cokoli dokazovat, stejně si budeš myslet, co budeš chtít. Nene, to nejsou pověsti, to je zááávist, zááávist .. že někdo umí a ten kdo neumí jen blbě čumí. (neříkám nikoho konkrétně, ani nevím koho bych řekl, takže kdo si to vztáhne na sebe, jeho věc.)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:17 31. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jak myslíte... osobně si jen myslím, že až takováto zásadní neprůhlednost, když není možno jasně říci tuhle jednu věc, která myslím výrazně neovliní IG dění, tak je pak jasné, že vždy budou řeči.
Dal bych přirovnání k jiné kultuře, ale už jsem líný si dohledávat detaily, aby mě DM adept netrolloval zase.
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:18 31. Oct 2011 |
|
|
Já teda většinou jen blbě a nevěřícně čumim.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:21 31. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
A není to jedno? Prostě občas se zabaví, občas ne. Mě třeba nedávno zabavili všechny hulky!  A ani jsem nebyl ve vezení! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:21 31. Oct 2011 |
|
|
..ale jako jestli chceš... 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:22 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
KaTo wrote: A není to jedno? Prostě občas se zabaví, občas ne. Mě třeba nedávno zabavili všechny hulky!  A ani jsem nebyl ve vezení!  asi chyba zavřel bych tě tam na hodně dlouho 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:25 31. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Czech_Luthor wrote: Když urazíš královnu elfů (maj královnu žejo?) Nemaj! Kurvadrat uz! To tu ty realie muzem resit horem dolem a stejne je to k...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:25 31. Oct 2011 |
|
|
Kdo nebyl ve vězení, jako by nebyl.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|