|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 23:53 31. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
*tleská* A právě mám monitor od pasty Bahnáčku Máš u mě čajík i vodničku 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 00:00 01. Nov 2011 |
|
|
Bahnak wrote: ... Začínám mít v oblibě tento obrázek 
Attachments: |

iwantyourjokes-july4th.png [ 126.43 KiB | Viewed 3582 times ]
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 00:07 01. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Navrhuji velký diskuzní sraz Thalie. Z osobní zkušenosti vím, že se tyhle věci mnohem lépe probírají face to face. Já bych si třeba rád pokecal s DMkama a formou diskuze, třeba by jsme společně něco vymysleli. Takhle na foru to působí hrozně nepřátelsky všechno, třeba to tak od některých ani myšleno nebylo. Doufám, že přijdou aspon někteří z týmu na plánovanou seanci Thalijské mafie. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 00:07 01. Nov 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Navrhuji velký diskuzní sraz Thalie. Tak přijeď teď na sraz... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 00:10 01. Nov 2011 |
|
|
Rejty wrote: Molly23 wrote: Navrhuji velký diskuzní sraz Thalie. Tak přijeď teď na sraz...  Už mám rezervé na klubovně  , rozhodně to bude lepší takhle vyjevit své vize a nápady. Těším se!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 02:06 01. Nov 2011 |
|
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 07:45 01. Nov 2011 |
|
|
Mno, Bahňák to tak všechno krásně shrnul.... Ale stejnak si dovolím, i přes svůj mrzský, zelený status ještě něco dodat. Já osobně znechucený nejsem, přesně něco takovýho sem čekal. Jediný, co mě překvapuje je dýlka flejmu - vypovídá o tom, že nejsem sám, kdo nemá do čeho (nebo koho?) píchnout.
Jinak jo, ta rovnice JE stupidní, anžto je operátor otazník a rovnítko je až za pravou stranou rovnice.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 09:06 01. Nov 2011 |
|
|
Myslím že tenhle flejm zahrnuje hned několik podflejmů -oškliváčtí npcéčkové -pohled na systém guild -odchod hráče -vězení -nadržování jistým skupinám hráčů -demokracie -permice ........... No myslím, že jsem snad pojal všechny co se tu objevili. PS: co se týče rovnice souhlasím s Kokosákem (dostanu odměnu?  )
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 09:09 01. Nov 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Hlavně to pak všechno presunte do spamu, at se nám načítají stránky. Chci vidět jak se bude bers tvářit až pokoříme stranu tisíc.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 09:52 01. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Vyjimečně souhlasím bez vyhrad s Bahnákem i jeho stylem nadsázky a i mne pobavil:) (Ať taky slyší ode mne druhou pochvalu, když ho jen furt kritizuji:) Byl jsem shodou okolností OOC na zacatku přibehu. (Skype - my na lovu "jezevců" on na lovu gardistů). 3 lidé z 4 na tom kanálu říkali od prvního okamžiku. "Chlape jdeš si pro permku změn styl." Dotyčný subjekt měl již však syndrom superhrdiny v nelečitelné poslední fázi, a to jak IC, tak OOC. Několikrát zaznělo i srovnání s Willamem Wallacem. Jako rýpal jsem ho upozornoval, že on tu zenu miloval, ze znasilnění přechazeli i horalé jako zlo, které nestojí za smrt. "Ius primae noctis" bylo dokonce součástí zákonů te doby. Ovšem rozpuklý patologický syndrom v posledním stádiu velel k "paladinství", i tak se zastal neznámé ženy oděné vyzývavě. Rozsudek smrti si podepsal skutečně svým činem a svým rozhodnutím. Srovnávat tento precedent s jinými není možné kvuli okolnostem a patologicky rozvinutému syndromu superhrdinství. Doplněného o: "tohle je přeci quest, přeci mne nenechaj umřít". Bohužel je tato nemoc léčitelná pouze následky. Jediné co mi chybí zejména z důvodu léčitelných případů je, že zatím nebyl zveřejněn text v událostech popisující popravu zločince. Nevěřím, že by ambit nechal poprvit veřejně známého vraha neveřejně bez toho, aby alespon nezveřejnil, co se stalo. Jeden z nejsilnejších nástrojů, které tyran má, je právě takováto demonstrace následků činů proti němu. PS: tyran není myšlen negativně, ale v jeho původním symslu, dle mého OOC názoru je Ambit skutečně schopný tyran a jeho vláda bude zřejmě významně ve prospěch země. Když teda odmyslím, jak platí ty gardisty a psíky.... 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 09:59 01. Nov 2011 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 10:02 01. Nov 2011 |
|
|
Rozpočet Ambita si v hrubých rysech vedu  Tak on něco ušetřil tím, že rozpustil roty královských myslivců, což je obecně známé; zabavil majetky Lambertů, Canisů a Flaxiů, což je taky obecně známé. Jinak se lze o řadě věcí dozvědět IC, je tudíž škoda je vyzrazovat na foru.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 10:16 01. Nov 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Rozpočet Ambita si v hrubých rysech vedu  Tak on něco ušetřil tím, že rozpustil roty královských myslivců, což je obecně známé; zabavil majetky Lambertů, Canisů a Flaxiů, což je taky obecně známé. Jinak se lze o řadě věcí dozvědět IC, je tudíž škoda je vyzrazovat na foru. Opovaž se něco vyzrazovat OOC!!! *šušká tichounce* a když už tak někde u piva. Hodlám se brzy ponořit do spisů v knihovně, snad se mi tam podaří něco vyčíst.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 10:19 01. Nov 2011 |
|
|
Dyt je to vládce ne? Když mu dojdou prachy tak si udělá nové....
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 10:21 01. Nov 2011 |
|
|
Shaman mně dycky rozseká Začínám si myslet, že si tu z nás jen děláš prdel a já se nechám dycky nachytat.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|