|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:26 30. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já bych prosím rád něco takového zahrál, ale s co minimem papírů  svoji kostku házečku mám. Kdysi jsme hráli bez papírů a PJ to moc hezky zvládal a byla to prča  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:17 30. Oct 2011 |
|
|
Střepy snů jsou dost minimalistické, co se pravidel a papírování týče, alespoň to o sobě tvrdí 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:35 30. Oct 2011 |
|
|
Nějaký pravidelný PnP neni špatný.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:33 01. Nov 2011 |
|
|
Tak ta čajka, od pěti? Tam se můžem domluvit víc na případné hraní... Deskovky s sebou, klidně i toho pokra:) Zase Shangri la. http://www.restaurace.cz/praha-2/cajovna-shangrila.html
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:36 01. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Braenn wrote: Tak ta čajka, od pěti? Tam se můžem domluvit víc na případné hraní... Deskovky s sebou, klidně i toho pokra:) Zase Shangri la. http://www.restaurace.cz/praha-2/cajovna-shangrila.html Ale budte tam v cas, at tam zas necekam pul hodiny 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:30 01. Nov 2011 |
|
|
S tím čekáním půl hodiny si mi připomněl střílené v šárce... Sraz na Vypichu byl. Já tam čekám na lavičce s knížkou, vedle sebe mám batoh z kterýho trčí toulec a opřený luk. Široko daleko žádný střelec nebyl  . Čtu si knihu, najednou vidím, člověka, neznám ho, ale vím že má dorazit nějaký Fryn, možná to je on, člověk vystoupil z tramvaje, rozhlíží se, někoho hledá. Pak najednou spatří lavičku kousek vedle mě, když přichází ke mě, nápadně jsem se na něj podíval a čekal zda se nepodívá také. Prošel okolo, zased na lavičku a čekal. Hmm tak asi nic. No a takhle sedíme taky tak nějak půl hodiny. Pak dorazila Braenn a Bahnák, oba dva se zvedáme a zjišťujeme, že patříme do stejné party  :D:D. A to jsem zažil sraz, kdy dva na sebe čekali na prázdném náměstí a pak se nasraně oba otočili a šli domů a pak se sprdli na ICQ kde sakra ten druhej byl  :D:D:D
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:52 01. Nov 2011 |
|
|
No jo, no jo. Na svou obranu na střílení musím říct, že jsem byla nečekaně vyzvednout luk. Na svou obranu na pozdní dochod do šangri lá musím říct, že jsem zatraceně dlouho bloudila po celé té zatracené čtvrti kolem celého zatraceného I.P.Pavlova, když se mi zatraceně pomíchalo kde že to je. Ale jinak jsem v tom nevinně a tentokrát dorazím včas!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:59 01. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dneska?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:07 01. Nov 2011 |
|
|
Zítra.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:26 01. Nov 2011 |
|
|
Já se jen pousmíval nad tím, jak se někdy dva lidé domluví, "sejdou se" ale nepoznaj se  . To že jsi se zdržela, to neřeším. Já taky někdy chodím pozdě (čajovna), jindy moc brzo(střílení, draci)... takže co?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:34 01. Nov 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Já se jen pousmíval nad tím, jak se někdy dva lidé domluví, "sejdou se" ale nepoznaj se  . To že jsi se zdržela, to neřeším. Já taky někdy chodím pozdě (čajovna), jindy moc brzo(střílení, draci)... takže co? Však to beru s humorem:) Máš právo na výtku. Tak či tak, ve středu v 5 v Šangri la.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:41 01. Nov 2011 |
|
|
Derken- wrote: Braenn wrote: Tak ta čajka, od pěti? Tam se můžem domluvit víc na případné hraní... Deskovky s sebou, klidně i toho pokra:) Zase Shangri la. http://www.restaurace.cz/praha-2/cajovna-shangrila.html Ale budte tam v cas, at tam zas necekam pul hodiny  Neboj kdyžtak budu čekat s Tebou a .. a ty víš, Co.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:15 01. Nov 2011 |
|
|
Aaaaaa je tam rezervačka na ženiální jméno "kokos".
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:26 01. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kokosak wrote: ...ženiální jméno "kokos". To jsem zvědav, kdo se bude ptát na "vlašák" nebo "lískáč" 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:28 01. Nov 2011 |
|
|
Kokos nekokos, kolik s sebou mám vzít na úplatky?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|