|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Útok někoho Posted: 12:40 11. Feb 2008 |
|
|
Omlouvám se že otravuji , jistě , nechtěl jsem tady už nic psát , ale na radu hráčů to sem dám. Vracím se z lesa do Ivory je hlašený restart - tak prodám trofeje a jdu za dům v Ivory se odlognout (nerad se odloguju uprostred , vypadá to pak blbě, když tam stojí lidi a já se zjevím.) V ten moment dostane má už tak dost zraněná postava ranu s červeným pruhem světla svrchu dolů a život ji jede dolů. Ihned jsem se podíval kdo to byl, ale odpor jsem od nikoho neměl, a ve výpisu bylo napsáno "Někdo zkouší útok" hned jsem se podíval na seznam hráčů jestli není některý v mé lokaci - nebyl, tak jsem ihned vběhl do nejbližší sousední lokace a tam též nikdo. Ve hře byli ale jenom tři hráči a já , dva asi na poušti a jeden dost daleko ode mne. Jejich jména znám , ale nebudu je sem zatím psát. Žádám ty zkušenější aby mi poradili co se to vlastně mohlo stát , že se nevypíše autor utoku atd. Screen mi nejde přiložit protože velikost souboru je omezena na 256 KB a z toho to nevyčtete, ale mohu ho poslat na ICQ
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 12:59 11. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: Omlouvám se že otravuji , jistě , nechtěl jsem tady už nic psát , ale na radu hráčů to sem dám. Vracím se z lesa do Ivory je hlašený restart - tak prodám trofeje a jdu za dům v Ivory se odlognout (nerad se odloguju uprostred , vypadá to pak blbě, když tam stojí lidi a já se zjevím.) V ten moment dostane má už tak dost zraněná postava ranu s červeným pruhem světla svrchu dolů a život ji jede dolů. Ihned jsem se podíval kdo to byl, ale odpor jsem od nikoho neměl, a ve výpisu bylo napsáno "Někdo zkouší útok" hned jsem se podíval na seznam hráčů jestli není některý v mé lokaci - nebyl, tak jsem ihned vběhl do nejbližší sousední lokace a tam též nikdo. Ve hře byli ale jenom tři hráči a já , dva asi na poušti a jeden dost daleko ode mne. Jejich jména znám , ale nebudu je sem zatím psát. Žádám ty zkušenější aby mi poradili co se to vlastně mohlo stát , že se nevypíše autor utoku atd. Screen mi nejde přiložit protože velikost souboru je omezena na 256 KB a z toho to nevyčtete, ale mohu ho poslat na ICQ Tady tento útok (typl bych to na harm nebo něco podobného) používají skřetí šamani (svině) a krom dalších chuťovek používají i útočiště .... v této kombinaci by se i takový hnus mohl dostat do Ivory, ale je to teda více než divné. Je pravdou, že se v poslední době NPC chovají někdy jinak než je běžné, což je možná dobře možná ne, ale většinou to skončí návštěvou v síních předků.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 14:02 11. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V player listu neuvidis, jestli je nekdo ve stejne lokaci jako ty. Vidis tam jen ty, ktere skutecne vidis. To ze ti to nenapsalo kdo te zranil, znamena, ze jsi ho proste nevidel. Pokud jsi za sebou dotahnul skretiho samana v GS, tak mi na tom neprijde nic az tak divnyho. Je smula, ze si ho nevsimli strazny, ale diky bohyni to nejsou supermani ale jen blby vesnicky vojaci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 14:11 11. Feb 2008 |
|
|
seslání útočnýho kouzla by ho ze sanctuary vyhodilo
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 14:22 11. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kolik tech hp ti to vlastne vzalo? Taky to mohla bejt nejaka rohata mrcha 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 16:19 11. Feb 2008 |
|
|
Vzalo mi to 22 Hp , což není moc kdybych už neměl život na půlku před tím, ale moc se divím jak jsem k něčemu takovému mohl uprostřed Ivory přijít a šaman to být nemohl já jsem šel ze skřetího tábora do Doubkova a až potom dokola zpátky. Tam nikde nic nebylo okamžitě jsem to také napsal DMku , ale ten se mi ani neozval.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 18:12 11. Feb 2008 |
|
|
že by tiefling? a že by to po útoku nebylo vidět? Divný...
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 18:15 11. Feb 2008 |
|
|
Mozna ti jen daval Astaroth znameni kde ti bude nejlip 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 21:16 11. Feb 2008 |
|
|
hmm posli mi screen na ICQ alebo na mail a zistime co sa stalo, ak utocil hrac bez odporu tak porusil pravidla...ale tazko takto urcit kto v tom ma prsty...bol pritomny v hre naky DM???
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 21:20 11. Feb 2008 |
|
|
Třeba to bylo nějaké pokárání od DM za nějakou neplechu 
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 00:20 14. Feb 2008 |
|
|
A nedělo se přitom něco nekalého, myslím lagy a podobně? Miracle nwn engine občas dokáže přisoudit hlášku či efekt od hráče/npc z lokace, na druhé straně serveru.
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 09:51 14. Feb 2008 |
|
|
Hele tak me napadlo nemohla to bejt naka negativni past? Myslim ze kdyz je nespotnes napise to proste jenom nekdo zranil *postava*. Nekdo zakernej ji tam polozil a tys mel tu smulu zes to proslap
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Útok někoho Posted: 09:57 14. Feb 2008 |
|
|
ee, dostaneš hlášku "you triggered a trap"
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|