|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 12:24 11. Feb 2008 |
|
|
teď tu o Červené Karkulce
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 12:35 11. Feb 2008 |
|
|
Magratela wrote: Joo tady dorowakum se to chvasta jakej maji namaranej stroj kdyz jich je tam aspon 10 a u duergaru hrajou jen 4 hraci to ale není žádná chyba. Je jen tvoje volba, kde hraješ.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:02 11. Feb 2008 |
|
|
jestli máte nějakej zájem na zachování druhu, pořád eště platí nabídka nechat se odchytit a odvléct do říše pestrý pracovní příležitosti od kuchyňský suroviny na jedný po duergarskýho velvyslance na druhý straně, stači se osvědčit ale jestli radši zůstáváte u točením kladivem na fóru tak si pro mě za mě třeba vyhyňte...možná sou vaše NPC zábavnější, sice nám nechtěj řezat uši ale zato s náma vobchodujou btw. jestli okoli Hagolu považujete za nehratelný tak bych vám přál naše tunely, to byste se pro samej brek ani nenadejchli
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:05 11. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Pravda je že při nedostatku hráčů to fakt asi stojí za nic, ted to tam máte upravený tak zkuste někoho nějak přitáhnout.. kámoše, spolupracovníky, spolužáky, někoho z Thalie, náhodný chodce po ulici.. nebo jednoduše otroky scháníme vždycky  , i mladí drowové jsou přijímáni 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:10 11. Feb 2008 |
|
|
já nevim, proč se tomu vodchycení tak bráníte...nezdá se vám to jako nádhernej příběh na sehrání ? chycen, odvlečen, zotročen, nasazenej do bojový jednotky, naučil se a vokoukal drowskou taktiku boje a potom a/ uprchl, slednotil duergary pod svoji vlajku a zahájil nelítostnou válku nebo b/ pochopil, že temný rasy se musej spojit proti hrozbě plyšáků z povrchu, dal se na diplomacii, stal se duergarským velvyslancem v drowí říši a architektem novejch vztahů v podtemnu
určitě se dá vymyslet i c/ a d/ jenom trochu zapojit fantazii a neběžet hlavou proti zdi
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:12 11. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ta dipmlomacie taky není špatnej nápad 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:27 11. Feb 2008 |
|
|
sice by jste museli jednat se mnou...  ale při mým krásným obličeji a těle by to byl jenom zážitek, kterej by vám každej záviděl..takže až bude někdo z vás na duergarský ambasádě..brnkněte 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 13:58 11. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
10? Mas nas snad za nejakou minirodinku? Pokud vim, tak pred wipem se tu hromada hracu bila do prsou, jak udelaj tlupu duergaru. Co se tak domluvit s nima?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Magratela
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 14:16 11. Feb 2008 |
|
|
Koukam ze asi ne kazdy zvas to chape  Ja tu napsala ze to tam unas je drsny at se stim neco udela a prilaka to jine hrace.To se udelalo a hned to je hratelnejsi tim dekuji WB.Zda si myslite ze jen proto ze vas je hodne vam budeme delat otroky tak to ste asi vedle jak ta jedle  A nemuzu zato ze to tady kazdej hned vzdal a jsme tam jen ctyri co vim.Presto Moria se nevzda a nebude nikdy delat otroka takove pakazi jako je drowska chatra a tesi se na nahrdelnik kde budou usi cele vasi rodiny 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 14:18 11. Feb 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 14:19 11. Feb 2008 |
|
|
Magratela wrote: Presto Moria se nevzda a nebude nikdy delat otroka takove pakazi jako je drowska chatra a tesi se na nahrdelnik kde budou usi cele vasi rodiny  Moje řeč!  Sakra lidi pojďte k duergarům! 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 14:19 11. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: Ano, mne si ručičky, na drowí hlavičky. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 14:28 11. Feb 2008 |
|
|
Teesha wrote: ano ano...to je tak, že se prostě nevěnuješ jedné postavě, ale přebíháš z jedné na druhou..... Hrát za jednu postavu a hrát on line singl to po delší době omrzí,proto jsem šel na povrch Hraju si rp s NPC.Škoda,že mlčí. Jinak je Thalie super!!!
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 15:07 11. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Chi chi - chci vidět kdo bude vládci v podtemnu jako první popraven za pokus rozpoutat válku mezi duergary a drowy.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 15:11 11. Feb 2008 |
|
|
Treba tam vtrhne Hulkovej rad a pobije uplne vsechny 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|