|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:54 01. Nov 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
kucik wrote: Pajule wrote: teď uplně mimo co e děje/neděje ..řeší/neřeší. Thalije mi vždy přišla dost svobodná a teď mi často připomíná Eq..kam se poděla ta Thalijská pohoda? :/ vadí mi že nejsou žádné pidimidi Q pro radost na pár hodin, ale obr mega epické(nebo aspoň mi to tak příjde), na druhou stranu je pravda teď se objevil někdo(mám za to,že kokosák) kdo se nenápadně vetře do hry tak, že to potěší a při tom z toho není nic epického obr(třebas myšky v dílně)
tím mimochodem nechci napadat DMka, přece jen sou to taky jen lidi, ale je fakt, narazit v dnešní době na příjemný NPC je teda věda Ja ti reknu, cim to je. Nechodi se na srazy! Protoze lidi, ktery si aspon trochu osobne pokecaj vedi, co od druhyho cekat a jsou lip schopny si porozumet. Taky si vsimni, ze vsechny flejmy jsou zpravidla (dark je vyjimka) kolem lidi, ktery nikdy nikdo v Plzni nevidel  jó máš recht na tom něco jistě bude, při tom Plzeň je krásná! 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:40 07. Nov 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dá se nastavit rozhovor s NPC tak, že když k němu přijde hráč a spustí s ním rozhovor, tak to co říká NPC uvidí jen ten hráč a žádní okolo ? Pokud ano, tak mě napadlo, jestli by jste to mohli nastavit u NPC u barvíře. Protože, když se tam sejdou dvě postavy, které začnou upravovat, tak se to tam dost mele ty texty. Dík 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:11 10. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:36 10. Nov 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tuším, že v obchodech, jsou obvykle věci max +2 (šperkař to tak má určitě, u krejčího jsem taky myslím lepší jak +2 neviděl).
_________________ .
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:19 10. Nov 2011 |
|
|
to - Jane, musíš koukat i jinde než jen u krejčího, konkretně boty a kapuce jsou všechny druhy ve hře v pohodě k sehnání...
to - Nalk, špatně koukáš klenotník má i +3 výrobky...
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:19 10. Nov 2011 |
|
|
A kdysi se tu prosadilo a já za to jsem rád, že v obchodech nebudou silné předměty, aby měl crafter šanci nějak vydělat.
Vyjimkou jsou štíty, kapuce, boty a roby a ještě možná něco. páč to v craftu vyrobit nejde. Nebo spíš není nikdo kdo by se přihlásil na WB, který by obstarával craft.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:23 10. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-RoF- wrote: A kdysi se tu prosadilo a já za to jsem rád, že v obchodech nebudou silné předměty, aby měl crafter šanci nějak vydělat.
Vyjimkou jsou štíty, kapuce, boty a roby a ještě možná něco. páč to v craftu vyrobit nejde. Nebo spíš není nikdo kdo by se přihlásil na WB, který by obstarával craft. Problém je že žádný crafter-krejčík ti nebude vyrábět předměty plus 3 nebo 2. U materiálu jako je diamant je to nesmyslné plýtvání...a když pak něco takového ve hře sháníš...je to o nervy...Každý crafter kterého sem se ptala jestli ušije pásek či rukavice síly +2,+3 mě poslal k šípku:)))) Tkže tu nejde o to že by se posílením sortimentu brala práce crafterům - jen by se vyplnila mezera...Pak to vypadá tak že první věci sehnatelné ve hře jsou rukavky +4 na splátky a je z toho stres!:)
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:33 10. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
To je u surovin z podtemna docela pochopitelné
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:32 11. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
wsweetjane wrote: -RoF- wrote: A kdysi se tu prosadilo a já za to jsem rád, že v obchodech nebudou silné předměty, aby měl crafter šanci nějak vydělat.
Vyjimkou jsou štíty, kapuce, boty a roby a ještě možná něco. páč to v craftu vyrobit nejde. Nebo spíš není nikdo kdo by se přihlásil na WB, který by obstarával craft. Problém je že žádný crafter-krejčík ti nebude vyrábět předměty plus 3 nebo 2. U materiálu jako je diamant je to nesmyslné plýtvání...a když pak něco takového ve hře sháníš...je to o nervy...Každý crafter kterého sem se ptala jestli ušije pásek či rukavice síly +2,+3 mě poslal k šípku:)))) Tkže tu nejde o to že by se posílením sortimentu brala práce crafterům - jen by se vyplnila mezera...Pak to vypadá tak že první věci sehnatelné ve hře jsou rukavky +4 na splátky a je z toho stres!:) Rozhodne souhlasím s tím, že by určitě nebylo nic proti ničemu, kdyby základní věci do +2 neměly random a nemuselo se nane cekat v krámě tak dlouho. Jinak +2 mec se da udelat, + 2 prsten na silu to posilam vsechny pryc taky...... hlavne náklady jsou stejné/vyšší jako nákup u obchodníka.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:30 18. Nov 2011 |
|
|
Tak se můžou ceny u obchodníků zvýšit aby hráči kupovali od crafterů 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:12 18. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
zachy wrote: Tak se můžou ceny u obchodníků zvýšit aby hráči kupovali od crafterů  Bacha ať nevyleješ s vodou z vaničky i mimino. Protože na některé z "low-lvl" (+2, +3) předmětů - krejčí, zlatník je stále třeba "hi-lvl" surovin (platí zejména pro drahokamy). Tě crafter jako lowíka pošle k šípku s tím, ať ty rubíny/diamanty přineseš. A co uděláš ty? Dáš ještě jedno kolečko s balíky/kůžemi/etc a půjdeš si to koupit k NPC. Takže jsi tvým návrhem zrovna 2x craftery nepodpořil, pokud zároveň(!) nedáš podnět na rozumněji umístěné suroviny nutné pro low-lvl craft  . Například u kovařiny, je tvůj návrh(až na některé middle lvl suroviny) víceméně realizovatelný. V kovařině platí - čím lepší +X zbraň, tím náročnější kov a jemu odpovídající násada. U zlatníka a krejčího to neplatí, tam je "logika" kraftu jiná.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 18:50 18. Nov 2011, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:40 18. Nov 2011 |
|
|
Je pravda že někdo by se mohl chytit za nos a ty výrobky +2 nebo +3 na staty, /hlavně prsteny, ty jsou k mání jen do +2, opasek jen síla +2, rukavice žádný/ k těm obchodníků dosadit... Nebo to aspon hodit do dropu... 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:41 04. Jan 2012 |
|
|
Na Thalii mi nevadí nic jen bych požádal hráče : Prosím nedávejte těm koním sprosté či hanlivé jména vypadá to nechutně, myslím že nějaký trpasličí kůň má nepublikovatelné jméno které tu nebudu raději ani psát abych nekazil děti i když možná , mne ted napadá, ani většina hráčů a DM ani neví co ten starý výraz znamená.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:08 04. Jan 2012 |
|
|
Jachym wrote: Na Thalii mi nevadí nic jen bych požádal hráče : Prosím nedávejte těm koním sprosté či hanlivé jména vypadá to nechutně, myslím že nějaký trpasličí kůň má nepublikovatelné jméno které tu nebudu raději ani psát abych nekazil děti i když možná , mne ted napadá, ani většina hráčů a DM ani neví co ten starý výraz znamená. Přesně vím, kterého myslíš  Ale mě to pobavilo, slovo je to spíše nářeční než sprosté, no, a na koně sedí jako... jako to, co vyjadřuje:) Děti to nezkazí, naopak, byla by to příjemná změna oproti slovníku průměrného dítěte druhého stupně. Jen ať se poučí.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:18 05. Jan 2012 |
|
|
Jestli máte na mysli Grórového poníka, tak ten se ho jen tak nevzdá  Je to jeho první poník, kterého si už celkem ochočil a vysvětlení, proč ho tak nazývá hledejte ve hře u Gróra 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|