Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:21 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:28 21. May 2007 
Obyvatel
 Profile

CHtela bych podekovat postavicce Razak za dnesni umlaceni moji postavy Ginna Fryar za bileho dne. Ostatne nebylo to poprve co umlatil moji postavu :wink: :wink: Dela dobre jmeno vsem ostrovanum i ten kteri to umi poradne zahrat narozdil od nej :D :D :D

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 23:42 21. May 2007 
Obyvatel
 Profile

K tomu nejde nez se nevyjadrit...

Razak potkal bojovnici a chtel ji trochu potrapit a tak ji paralizoval kouzlem, bicoval ji a chtel ji i ocejchovat a pak pustit. Zhavil cejchovadlo a paralizujici kouzlo zkoncilo a bojovnice se na nej ihned vrhla. Razak ji varoval, ze pokud neco zkusi tak zemre, ale ona do nej stale mlatila a tak zemrela. Za blbost se plati... Kdyby ji chtel zabit, tak ji zabije rovnou a nesnazi se s ni neco delat. Dalsi veci je, ze po nekolika minutach, co se tohle stalo se log do hry jeji kamos Theolas a zacal mi otravovat po tellu. (vse mohu dolozit screeny)

K tomu, ze za bileho dne mohu dodat jen to, ze nejsem zadny drow nebo upir a muzu chodit ve dne kde chci.

K tomu, ze to nebylo poprve... Poprve k tomu byl padny duvod a Laura byla obetovana. Ostrovani, kteri se ji zastali (nevim, proc se ostrovani zastavaji pevninanu, o tom, ze s nimi bezmezne chodi a chrani je - to uz je druha vec), se dostali do konfliktu s Razakem take. Zeir se ostrovanu dokonce zastal a kdyz je chtel Razak potrestat, tak se postavit proti nemu. Pekny to zly buh :roll:

Moje postavy byly bezmilostne nekolikrat bezmocne zabity vysokym levelem, ktery si rikal dobry hrac. Take otravovani a nadavani po tellu od hracu z pevniny me uz nebavi...

PS: Jsem rad, kdyz tu nekdo roznasi spinu. :?

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 08:06 22. May 2007 
Měšťan
 Profile

Typicky styl pisania ...

To ze som vtedy logol bola uplna nahoda, samozrejme si si to vysvetlil posvojom. Je zname ze nemam rad ostrovy a tento styl hrania, ktory si zase predviedol. Znechuteny som porusil hracsku disciplinu a napisal som ti 4 slova "One day ... we meet". Doloz to tvojimi screeny, pac pekne stylovo si to napisal, akoby som ti po tellu nadaval a vyhrazal sa .. typicke.

Za blbost sa plati? Nuz zase je to to sami co vzdy, asi jine neumite :
NAEXPIT / VYBAVIT / SRAT NIZKE LEVELY / KDYZ NEDELAJI CO CHCETE - ZABIT.

Padny duvod .... to si niekde strc. Inak to napisat neviem, pretoze podla mna su cele ostrovy jedna velka OOC hra. Keby sa zacala pevnina aktivne branit, bola by to jedna velka arena, pretoze vsetci co hraju za ostrovanou nedokazu byt "porazeni a chyceni" - su to predsa ostrovania - radsej sa nechate zabit a potom zabijate na stretnutie a pisete flamy na foru ...
Cest vynimkam.. ale tych je malo.

Pac jeden ostrovan sa snazi zaviest isty poriadok vo vztahu ostrovy-pevnina. Treba loveni cez noc. Ale zrejme je to zbytocne ...

Otravovani po tellu ... aj mna to prestava bavit, nemienim byt vase hracka na hrani !!

Ked boli tvoje postavy niekym bezmilosti zabite ries to snim a neprenasaj tu nechut na dalsich hracov. Ja osobne ti za znechutenie dakujem...

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 09:42 22. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

udržet svět hratelnej a ZÁBAVNEJ pro dobráčky i eviláky je pro správce světa obrovská výzva a upřímně řečeno sem nezažil, že by se to někomu dlouhodobě podařilo
v extrémních případech se svět buď zvrhne v arénu (např. arkhalie) nebo naopak v zatuchlej dobráčkov a policejní stát (většina českejch světů, asi dědictvý naší StBácký nimulosti)
spousta práce neleží jenom na správci ale taky na hráčích, jejich toleranci a hlavně jejich úvaze, co je eště pro druhou stranu zábava a co už jenom vopruz
snažte se nedělat druhejm, co by vás samotný nebavilo, to je základ všeho

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 10:40 22. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Holt tohle sme tu uz mali a mame to tu zas, len zbytocne z toho vznika flame...

Pre pevninanov len tolko ked stretnete ostrovana holt ratajte s tym, ze mozte zomriet. Ostrovani su zly a nie su tu nato aby organizovali piknik. So zabijanim postavy az tak nesuhlasim pretoze vzdy sa da najst naka ina cesta (zajatie, okradnutie, mucenie a podobne). Je zbytocne pisat potom cez tell a nebodaj si nadavat (o com pochybujem ze by Theo nadaval). Proste sa s tym zmierte, zlo je na Thalii pritomne a musite si davat pozor (ja viem u niektorych je to kapku divne)

Pre ostrovanov len tolko s kludom sa prehnajte cez biely den bez prevleku a utocte a zabijajte, ale potom sa necudujte ked vas zatkne straz (budete branit tak vas na mieste sejme), odsudia vas a povesia, bez podpory ostrovov. A nemyslite si ze ked ste neviditelny alebo skovany v tieni ze vas nik nevidi, alebo mate vysoky lvl tak ste neporazitelny. Holt ked robite zlo, musite pocitat aj s chytenim a trestom.
Tak isto si uvedomte, ze ked chcete bojovat tak si najdite rovnocenneho supera a nie nizky lvl.

Holt ale pre obe strany plati jedno co uz napisal photter, nerobte druhemu to co nechcete aby robili vam. Skuste si predstavit ako by ste sa citili vy na druhej strane ked by niekto neustale zabijal, mucil alebo inac tyral vasu postavu. Asi by sa vam to moc nepacilo....

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 11:20 22. May 2007 
Obyvatel
 Profile

Tady je krasne videt, ze hrat zleho se nevyplati, nekomu neco provedes a hned je toho plny forum. Jestli neumite unest svoji smrt, tak tuhle hru nehrajte a hrajte si s panenkama. Svet neni jen dobry, jak si nekteri mysli. To se vam zda zabavne, kdyz ve hre neni napeti, nejakci nepratele a pocit nejistoty? Me tedy ne...

Pro Theolase: mozna je to nahoda, mozna ne, zname takove nahody. Ano, napsal si presne tamto, to si myslim staci. :roll: A uz vubec nevim, proc do toho mluvis, kdyz si u toho nikdy nebyl. :? Jestli tu nekdo mluvi o znechuceni, tak ja jsem take znechucen.

Ad. naexpeni a vybaveni: Moje postavy delaji problemy jit od 1. levelu, ale bohuzel ty nemuzes vedet, jelikoz si se se mnou nikdy nesetkal, tak nevim, jak muzes soudit moji hru. Hraju tu uz jakou dobu, hral sem tu jeste drive nez ty. Zacinal sem v Ivory a moje postava dokonce zaplatila za drzost, jen drzost! zivotem. A to ji zabila postava na 28. levelu a ja mel 5. level. A ani sem necekl, protoze ja narozdil od jinych svoji smrt snesu. Smrt k zivotu patri, pokud si to jeste nikdo neuvedomil...

Moje chyceni: Jeste se mi nikdo nepokusil zajmout, tak nesnasim keci, ze bych delal tohle a tohle, to nikdo nemuze vedet. Tak me zajmete a klidne dovedte k soudu, jestli ma nekdo nejake dukazy... Kdyz zemru, tak zemru. Je jasne, ze kazda postava za sve ciny nese nasledky, straze maji oci a usi.

Zabijeni: Uz sem takhle chytl nekolik postav a temer vsechny se vratili zive (Balian, Echrt-Ka, Laen a dalsi jejichz jmena si nevybavim), jen s cejchem a nebo modrinami od bice. Ale to uz nikdo nevidi, hazi se tu jen spina a breci se na foru. U zabiti Laury byl pritomny i DM a to, ze ji zabiju s nim bylo domluvene, jeste sem se ho na to ptal, navic ji potom ozivil.

Noc: Nevim co se tu vynasi za poradny o loveni v noci. Jsem clovek a ne drow nebo upir, jak sem uz psal. Tak muzu chodit i ve dne kde chci a kdyz nekoho potkam, tak ho potrapim. Nemam rad ty ostrovani, kteri pevnine pomahaji a chodi s nima vesele expit... Hraju rad konfliktni postavy. A to, ze me nekdo tyra mi nevadi, ke hre to patri.

Dobro/zlo: Hrat dobraka je jednoduchy, vsem pomahate, vsichni vas maji radi. Ale hrat zlaka je za trest, nekomu neco provedete a hned se zaluje na foru.

Flamy na foru: Jediny, kdo tu zaklada flamy jste vy...

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:13 22. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Holt s tym zlakom je to tak, s tym nic nenadelas...hraci su aky su a nie kazdy dokaze zniest svoju smrt (a povedzme si pravdu kazdeho zamrzi ked mu zomrie postava). Niektori maju zla dost v realnom svete a vo fantazii uz zlo nechcu, inym to zas niekedy nesadne (niekto ich sere cely den v real life a potom este aj v hre :twisted: ). Nevravim, ze ked na teba Laura utocila tak si to mal nechat tak, holt utocila neprestavala tak si sa branil a zabil si ju, bodka ukoncene. Ale skor ako zacnete naku akciu tak sa to snazte spravit tak aby sa bavili obe strany a nie len jedna a pokial viete ze ma niekto s tym problemy, tak si najdite inu obet. Preto este dodam vzdy, ked vas nieco alebo niekto zabije, ci uz hrac alebo DM, nadychnite sa, premyslite co zle ste mohli spravit a co ste mohli spravit inac aby ste nezomreli, vydychnite a az potom chodte pisat na forum a stazovat sa. (alebo to este skuste vyriesit s dotycnim cez PM nech tu nemame tolko flamemov :wink: )

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:25 22. May 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Přesunuto.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:28 22. May 2007 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Hraju tu dost kratce, ale co jsem mel zatim moznost sledovat, nikdy jsem po kontaktu se ,,zlejma" postavama neodchazel nastvanej nebo znechucenej (ikdyz na tom byla moje postava bita). Myslim ze zrovna to zlo a dobro je tu relativne vyvazeny. Co mi ale prijde jako hnus, je vynaset IC informace typu ,, ...me zabila ta a ta postava, fuj, ukazme si na nej... ". Zvlast napsat to jeste do topicu, kde to nutne bude provokovat.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:30 22. May 2007 
Měšťan
 Profile

Pro xyz:

Nelogujem do hry kvoli lovu postav z opacnej strany, a pri stretnuti sa snazim nevyuzivat OOC info (i ked aj IC ich je dost). Reagujem prave na moj log. Nepoznam tvoju hru (tak isto neviem kto je ten clovek za acc xyz - kazdy ich tu ma plno), prave preto to co som ti napisal. Nemam problem zo smrtou, ale zo stylom hry ... ides a vydis postavu.. vies ze nieje ostrovan a vies ze ju trapit mozes bez rizika... a dobre vieme ako sa zhanaju dokazy bez DM.

Nakoniec... preco sa ma bat len pevnina???

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:38 22. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

To vynasanie IC informacii na forum je zas druha vec. To by bolo zas na flame cislo 2. :lol: Taketo vynasanie ze ten a ten ma zabil a je ostrovan vedie len k tomu, ze ked uvidia ostatny jeho meno nad hlavou tak uz hned budu vediet co je zac. A pisat tu este aj acc uz vazne netreba. :evil:

Nech sa boja ja ostrovania? Tak im to predvedte v hre, spravte na nich hon, spravte im naku sabotaz, proste moznosti je tolko vela, ale treba sa do toho pustit a nie nariekat na fore, ze ma ten a ten zabil a cakat nebodaj, ze DM bude chytat ostrovanov a trestat ich.

edit: xyz ma predbeho o prispevok nizsie ako som to editoval 8)

(E.Hubbard)

Today, we face.

Last edited by Daanri on 12:40 22. May 2007, edited 2 times in total.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:38 22. May 2007 
Obyvatel
 Profile

Kdyby si s myma postavana na ostrovech hral, tak bys vedel, ze maji konflikty i s ostatnima postavama z ostrovu. Jiste by o tom mohly vypravet. :twisted:

Proc se ma bat jen pevnina? Ostrovy narozdil od ni neco podnikaji a nesedi jen na zadku a nebo nebreci na foru. Styl, ze mi nekdo neco provede a ja jdu plakat na forum se mi nelibi. Navic je naprosta pravda, jak tu psal kucik o vynaseni OOC informaci na forum... :shock: Stezovanim na foru vase cesty a uzemi nebudou bezpecne, podnikejte neco s vasima postavama... Nebo umite jen psat na forum? :lol:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:48 22. May 2007 
Měšťan
 Profile

Jenze ja sem nekonfliktni typ :
"snažte se nedělat druhejm, co by vás samotný nebavilo, to je základ všeho"
:)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:12 22. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No tak potom nepis, ze nech sa boja aj ostrovania. Nemaju sa bat coho, ked si vsetci poviete ze ste nekonfliktny, niekam zaleziete a raz zacas vas chytia a potrapia, a ak nahodou pritom zomriete, tak sa s tym proste zmierte.

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:14 22. May 2007 
Měšťan
 Profile

No hej, pozri si pomer sil ukazatelom LEVEL. :idea:

Edit: a naj ukazatel je "skusenost" a "doba hrania na th" ... tie su asi dolezitejsie nez level...

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]