|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
radekdnb
|
Post subject: Win7 Posted: 20:02 10. Nov 2011 |
|
|
cau jsem tu novej na doporuceni ,,Radima,, mam problem nemuzu se dostat do hry kdyz spustim hru tak windows zakaze pristup...kvuli nejake chybe...zkousel jsem dat kompatibilitu....a nic...dekuji za pomoc
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:07 10. Nov 2011 |
|
|
Ja hrám hru aj cez winXP, win Vistu aj win7 a ide no problemo  skús dať spustiť ako správca
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:08 10. Nov 2011 |
|
|
nejde uz jsem zkousel ale diky za radu 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:10 10. Nov 2011 |
|
|
skontrolovať inštaláciu hry, ak nechce ani tú spustiť ... a potom prípadne preinštalovať win (joke)  naj win7 Ultimate ale psst ... už som ticho!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:12 10. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mám 64 bit Win 7, bez problému. Můžeš pls hodit jakou chybu ti to hlásí?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:31 10. Nov 2011 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Beztak si to omylem zakázal při prvním spuštění.... 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:33 10. Nov 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Už mu to šlape,teď ještě rozjet Thalii.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:37 10. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak napiste reseni. At se vi, az bude marne tapat dalsi obet okynek.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:39 10. Nov 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Jen to patchnul a ono se to pry rozjelo což je divny,ale je to tak.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 20:45 10. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Mě třeba na sedmičkách vůbec nejde spustit cep 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 22:26 10. Nov 2011 |
|
|
Derken- wrote: Mě třeba na sedmičkách vůbec nejde spustit cep  Což by vysvětlovalo tvůj poslední problém, když jsem v lokaci kouzlil kouzlo s jakýmsi CEPovým vzhledem a tebe to vyhazovalo ze hry...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 22:28 10. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Na druhym kompu by mělo být vše. Mám ted nový komp od včerejška, tak vše teprve instaluju.
Edit: Ikdyž je pravda, že v NWN je tam pěknej bordel.. Jeho velikost překročila už 60 GB ...
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 11:45 11. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Derken- wrote: Mě třeba na sedmičkách vůbec nejde spustit cep  Jak spustit? Normálně rozbalíš zip/rar archiv a hotovo, ne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 12:30 11. Nov 2011 |
|
|
kucik wrote: Derken- wrote: Mě třeba na sedmičkách vůbec nejde spustit cep  Jak spustit? Normálně rozbalíš zip/rar archiv a hotovo, ne? Na stránkách cepu je totiž i exe (samorozbalovací, a ten se win7 nějak nelíbí)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Win7 Posted: 13:07 11. Nov 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Shaman88 wrote: kucik wrote: Derken- wrote: Mě třeba na sedmičkách vůbec nejde spustit cep  Jak spustit? Normálně rozbalíš zip/rar archiv a hotovo, ne? Na stránkách cepu je totiž i exe (samorozbalovací, a ten se win7 nějak nelíbí) Stačí ten soubor spustit v režimu kompatibility XP.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|