|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Narsith
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 15:30 27. Oct 2011 |
|
|
Hmm takove to vyčuranosti potom vedou k všeliakym upravam a k ještě větši nasr*****i poctivě hrajiciho hrač 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 16:31 27. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Aréna je fajn. Lidi si tam můžou zajít a levně si tam hodiny rozbíjet hubu a zadara zas odpočívat. A vím o čem mluvím, že to svýho času Rienovi a jednomu půlorkovi občas vydrželo do ranních hodin, i kdyřž z toho nebyl ani loot, ani expy. Předělávat systém arény na nějaký luxus jen proto, aby se tak vyřešilo, že ji někteří chytřejší creepeři používají místo meditace? To už je lepší přistřihnout křidýlka těm chytřejším creeperům ne? Jen bych asi navrhl, aby se tohle ooc pravidlo, že se to zneužívat nesí, připsalo za lomítka (//) na cedulku u arény. Co je psáno, to je dáno.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 15:22 15. Nov 2011 |
|
|
Kdyz jsem tu zacinal hrat presne na toto jsem se zeptal, a bylo mi receno ze to nevadi, ze to delaji vsichni a ze se to "toleruje" 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 16:15 15. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A koho jsi se ptal?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 17:55 15. Nov 2011 |
|
|
Hafen wrote: Kdyz jsem tu zacinal hrat presne na toto jsem se zeptal, a bylo mi receno ze to nevadi, ze to delaji vsichni a ze se to "toleruje"  Pokud vím tak jsem ti říkal jen že to není zakazané...., takže když tě někdo chytne tak prvně musí vydat varování, takže ti stejně nic nehrozí.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:05 15. Nov 2011 |
|
|
Teď už to zakázané je, takže tvé "když tě někdo chytne tak prvně musí vydat varování, takže ti stejně nic nehrozí." už nadále není aktuální. Vlastně nikdy nebylo, "musí vydat varování" sis vycucal z prstu.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:07 15. Nov 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Desmond wrote: Teď už to zakázané je, takže tvé "když tě někdo chytne tak prvně musí vydat varování, takže ti stejně nic nehrozí." už nadále není aktuální. Vlastně nikdy nebylo "musí vydat varování" sis vycucal z prstu. Výstražnej výstřel ne ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:08 15. Nov 2011 |
|
|
Né když se budeš tvářit nedotknutelně a budeš u toho vykřikovat "to nemůžete, prvně musíte dát varování!"  Edit : Ale dost OT.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:31 15. Nov 2011 |
|
|
Já vím, můžete mi to vymlouvat jak chcete, ale v zásadě se řídím pravidlem co není zakázáno je povolano... ve volnějším smyslu. Pokud například víš jak něco ve hře používat a ostatní včetně týmu to neví a není to zakázáno tak je to čistě tvoje featura... a nemá smysl ji nikomu říkat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:34 15. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Častokrát je ale zmiňováno, že přesně tohle (tedy ,,co není zakázáno je povolano") tu neplatí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 18:58 15. Nov 2011 |
|
|
Pokud hráč objeví ve hře "featuru", která nějakým způsobem zásadně zvýhodňuje toho, kdo ji použije a to až tak, že je zjevné, že to tak Tým rozhodně nemyslel, dopouští se zneužití bugu a navíc jeho nenahlášení. První výstřel pak jde zcela zaslouženě do něj. Pokud si hráč není jistý, jestli se něco smí nebo nesmí používat, stačí se zeptat, čímž zároveň hráč splní povinnost nahlášení bugu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 19:15 15. Nov 2011 |
|
|
Jistě. Já nikomu svůj postoj nevnucuju a rozumím a uznávám jakýkoli jiný postoj. Nicméně i z pohledu skriptéra musím říct že se snažím ošetřit co nejvíc věcí..., ale pokud se najde týpek, který objeví v něčem mém nějakou featuru se kterou jsem já nepočítal, a tuto featuru "využije", tak jej nebudu považovat za bugera ale za borce, kterej mě přechytračil  . Ale to je už jen slovíčkaření. DenGrasse wrote: Pokud hráč objeví ve hře "featuru", která nějakým způsobem zásadně zvýhodňuje toho, kdo ji použije a to až tak, že je zjevné, že to tak Tým rozhodně nemyslel, dopouští se zneužití bugu a navíc jeho nenahlášení. První výstřel pak jde zcela zaslouženě do něj. Pokud si hráč není jistý, jestli se něco smí nebo nesmí používat, stačí se zeptat, čímž zároveň hráč splní povinnost nahlášení bugu. Tohle má ale hodně ALE. - co je to zásadní zvýhodnění - jak má hráč vědět co Tým myslel V tomhle konkrétním případě mě to přišlo úplně normální - možnost se vyspat za 5x drahší cenu, cca 5x-8x rychleji. Takže mi to přišlo jako žádné extra zvýhodnění. Prostě něco za něco.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 19:22 15. Nov 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Je rozdíl mezi spánkem a restem.
_________________ .
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 19:34 15. Nov 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: DenGrasse wrote: Pokud hráč objeví ve hře "featuru", která nějakým způsobem zásadně zvýhodňuje toho, kdo ji použije a to až tak, že je zjevné, že to tak Tým rozhodně nemyslel, dopouští se zneužití bugu a navíc jeho nenahlášení. První výstřel pak jde zcela zaslouženě do něj. Pokud si hráč není jistý, jestli se něco smí nebo nesmí používat, stačí se zeptat, čímž zároveň hráč splní povinnost nahlášení bugu. Tohle má ale hodně ALE. - co je to zásadní zvýhodnění Můj výklad: Zásadní zvýhodnění je zvýhodnění nad míru, kterou Tým považuje v dané chvíli za únosnou. Tato míra se s časem mění, což je zřejmé na příklad z toho, že se mění množina povolených předmětů. (Co je povoleno dnes, zítra už být nemusí.) Shaman88 wrote: - jak má hráč vědět co Tým myslel Můj názor: Je v zájmu Thalie, aby to hráči nevěděli. Odhalování těchto věcí je pro mnoho hráčů náplní jejich hry.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Arena v podtemnu. Posted: 20:22 15. Nov 2011 |
|
|
Desmond wrote: Teď už to zakázané je, takže tvé "když tě někdo chytne tak prvně musí vydat varování, takže ti stejně nic nehrozí." už nadále není aktuální. Vlastně nikdy nebylo, "musí vydat varování" sis vycucal z prstu. Pak by ale tento topic byl zbytečný ne? *krčí rameny* viewtopic.php?f=38&t=1384
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|